×Bu sayfayı paylaş
 
  
tierra.net
Ortalama 3.9 10 üzerinden
Toplam yorum: 10
Tarafından önerildi: 3
Karşıt: 7
Resmi cevaplar: 0


SİTEYİ ZİYARET ET

Tierra Net gözden geçirmek

10 kullanıcı yorumları, 0 destek cevapları, 0 referansları, 8 ürünler, 0 promosyonlar, 4 sosyal hesaplar, 134811 barındırılan, Alexa #182867, listelenmiş 2005 (#2120)
tierra.net
Tierra Net
P.O. BOX 502010
San Diego , CA 92150-2010
US
Telefon (877) 843-7721

Web sitesi dilleri: en-US
Alexa Rating182.867▲ 38.094 Kullanıcı oyuOrtalama 3.9 10 üzerinden
Toplam yorum: 10
Tarafından önerildi: 3
Karşıt: 7
Resmi cevaplar: 0

Fiyat aralığı$ 4,95 - $ 199,99DestekMo-Su 06:00-18:00Teklif Para BirimiUSD
Ödeme seçenekleriKredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar
SEO MOZ Authority37/59Links754.009
Profil tamamlama durumu:
İşler tamam
Şirket açıklamaları iyi
Şirket adres yeri tamamlandı
Şirket telefonu / faksı eklendi
Şirket Twitter ve Facebook hesapları eklendi
"Sayfa hakkında" URL veya "İletişim sayfası" URL’leri eklendi
Forum, Blog / Duyurular, Bilgi Bankası veya SSS URL'leri eklendi
Ürünler (planlar) eklendi
Not: Bir promosyon veya kupon ekleyin

100%

En Yeni Müşteri Yorumları

-anonim- (designer@s...) / iconstructwebs.com
Bekletilen Zaman: 3 yıldan fazla
Global değerlendirme
I've used Tierra.net since 2001 and I have some of my clients also hosted with Tierra.net. The reason I've stayed is their prices are fair, their admin areas are easy to understand and these people answer a customer support question (especially phone) quickly. All of my 65 domains are parked there too and I've never had an issue of pricing or tardy renewal notices
-anonim- (-gizli-) / erneel.com
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
I can recommend TierraNet to other users from my experience. I am happy with the service and support, the support is always on time and very good quality service. I found tierranet as good as Blue Host, Domain racer, and crazy domains as they also provide good support and features.
-anonim- (allchindouglas@g...) / douglasallchin.net
Bekletilen Zaman: 3 yıldan fazla
Global değerlendirme
The worst. Impossible. 150% price increase on domain registration and they are frustrating all efforts for me to transfer my domain to another registrar. Unethical business practices.
DAHA FAZLA YORUM
Listed and verified since 2005
tierra.net logo

Editör İncelemesi

Hizmetler: Ağ sağlayıcısıAlan Adı Tescili ICANN kayıt memuru | Yönlendirilmiş alanlar: awregistry.net domaindiscover.com

1997'de kurulan TierraNet, müşterilere DIY web barındırma çözümleri alma olanağı sunan bir web sağlayıcısıdır. TierraNet ayrıca piyasada ICANN tarafından akredite edilmiş bir alan adı kayıt kuruluşudur.

Şirket, aşağıdaki web barındırma çözümlerinde uzmanlaşmıştır:
  • Paylaşılan Barındırma;
  • VPS Barındırma;
  • E-posta Barındırma;
  • Alan Kaydı;
  • SSL Sertifikaları;

Tüm paylaşılan barındırma planları, e-posta özelliklerini (posta kutuları, SpamAssassin tarafından gelişmiş Spam filtreleme, POP/IMAP desteği, otomatik yanıt), FTP özelliklerini (hesaplar, anonim FTP, güvenli FTP), ticaret özelliklerini (OpenCart, Paylaşılan SSL sertifikaları/Özel SSL sertifikaları) içerir. ) ve MySQL veritabanları, PHP, Perl veya CGI desteği.

VPS sunucuları, SSH erişimini ve kaynaklarınızı özelleştirme olanağını içerir. VPS sunucularında bir dizi sınırsız özellik vardır:
  • Sınırsız yönlendirme;
  • Sınırsız FTP hesabı;
  • Sınırsız otomatik yanıtlayıcı;

Geliştirme özellikleri söz konusu olduğunda, sunucuları PHP/Perl/CGI, cron işleri, site istatistikleri, dosya yöneticisi, WordPress/OpenCart'ı destekler.

Bedel ücreti


TierraNet, sektördeki en iyi şirketler tarafından sağlanan fiyatlar ile karşılaştırıldığında oldukça yüksek olmasına rağmen iyi fiyatlar sunmaktadır. İyi haber şu ki TierraNet, satın alımlarından memnun olmayan kişilere 30 günlük geri ödeme garantisi sağladığı için risksiz bir şirkettir.

Güvenilirlik


Çalışma süresine ilişkin belirli bir söz yoktur, ancak müşterilerinin web siteleri için güvenilir ağ sunarlar.

Veri merkezi


In order to get in touch with tech support, customers can contact them on phone, live chat and e-mail. There is also a knowledgebase that can be accessed in case you encounter various issues with management.

Müşteri desteği


Müşteriler teknik destek ile iletişime geçmek için telefon, canlı sohbet ve e-posta yoluyla iletişime geçebilirler. Yönetimle ilgili çeşitli sorunlarla karşılaşmanız durumunda ulaşabileceğiniz bir bilgi bankası da bulunmaktadır.

Kontrol Paneli


Kullandıkları belirli bir kontrol panelinden bahsetmiyorlar.

Sonuç

TierraNet, oldukça pahalı olmasına rağmen, uygun fiyatlarla gelen zengin özelliklere sahip dijital çözümler sunar. İyi haber şu ki, satın alma anından itibaren 30 gün içinde paranızı geri alabilirsiniz. TierraNet, web sitenizi barındırmak için bir barındırma sağlayıcısı ararken güvenilir bir seçimdir.

Özel sayfalar


tierra.net ekran görüntüsü
İçin web sitesi araştırması Tierra Net üzerinde Ekim 2, 2021 tarafından WebHostingTop

Tierra Net Promosyonlar

Hiçbir web sitesi kuponu açıklanmadı! Kuponları kullanarak harika bir web barındırma anlaşması mı arıyorsunuz? Mevcut web barındırma kuponları listemize göz atın!
Bu markayı yönetirseniz, promosyonlarınızı güncellemek için giriş yapmış olmanız gerekir!

Promosyon kodunuzu ekleyin

Tanıtım:
Promosyonların süresinin dolması durumunda Başlat ve bitiş tarihi
sağlayın
E-posta adresiniz (gösterilmeyecek)
Ne kadar 4 + 3 ? Lle cevap ver 7
 

PlanlarTierra Net Web sitesi ürünleri

Paylaşılan - Linux Fare özelliklerinin
üzerinde kalmasını sağlayın!
FiyatDisk alanı Aktar GüncellenmişSerbest alan /
İzin
UltraLiteözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar
Kontrol Paneli : [İçi]
Kategori : DNS
Destek Seçenekleri : E-posta, Yardım Masası, Telefon / Ücretsiz, Canlı sohbet
Barındırılan alanlar : 1
ücretsiz alanlar : 0
Özel IP : 1

10 Email addresses
Add'l Mailboxes $2/mo
Advanced Spam Filtering powered by SpamAssasin
POP/IMAP Support
WebMail Access
Forwards
Global Forward
Autorespond

MySQL Databases 1
Add'l MySQL Databases $5/mo
Hosting Add-Ons 1

FTP Accounts 1
Anonymous [...]
URL’yi planla : https://www.tierra.net/shared_hosting
$7,95/ Ay.1 GB100 GB 0 / 1
ProfessionalözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar
Kontrol Paneli : [İçi]
Kategori : DNS
Destek Seçenekleri : E-posta, Yardım Masası, Telefon / Ücretsiz, Canlı sohbet
Barındırılan alanlar : 10
ücretsiz alanlar : 0
Özel IP : 1

Special Pricing on New Domains
Special Pricing on Domain Renewals
Special Pricing on GeoTrust Rapid SSL Certificates
Special Pricing on GeoTrust EV Certificates
Unlimited Email addresses
Advanced Spam Filtering powered by SpamAssasin
POP/IMAP [...]
URL’yi planla : https://www.tierra.net/shared_hosting
$19,95/ Ay.1000 GB5 TB 0 / 10
VPS - Linux Fare özelliklerinin
üzerinde kalmasını sağlayın!
FiyatDisk alanı Aktar GüncellenmişVeri deposu /
Özel IP
V1 hostingözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar
Kontrol Paneli : [İçi]
Kategori : DNS
Destek Seçenekleri : E-posta, Yardım Masası, Telefon / Ücretsiz, Canlı sohbet
RAM : 1000 MB
CPU : 1 Core
Barındırılan alanlar : Sınırsız
ücretsiz alanlar : 0
Özel IP : 1

Email Features:
Advanced Spam Filtering powered by SpamAssasin
POP/IMAP Support
Webmail Access (Roundcube)
Unlimited Forwards
Unlimited Autoresponders
Mailing List
FTP Features:
Unlimited FTP Accounts (available)
Anonymous FTP
Secure [...]
URL’yi planla : https://www.tierra.net/vps_hosting
$49,99/ Ay.50 GB1 TB 1 GB / 1
V2 hostingözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar
Kontrol Paneli : [İçi]
Kategori : DNS
Destek Seçenekleri : E-posta, Yardım Masası, Telefon / Ücretsiz, Canlı sohbet
RAM : 2000 MB
CPU : 2 Cores
Barındırılan alanlar : Sınırsız
ücretsiz alanlar : 0
Özel IP : 1
URL’yi planla : https://www.tierra.net/vps_hosting
$99,99/ Ay.750 GB1.500 GB 2 GB / 1
V3 hostingözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar
Kontrol Paneli : [İçi]
Kategori : DNS
Destek Seçenekleri : E-posta, Yardım Masası, Telefon / Ücretsiz, Canlı sohbet
RAM : 4000 MB
CPU : 4 Cores
Barındırılan alanlar : Sınırsız
ücretsiz alanlar : 0
Özel IP : 1
URL’yi planla : https://www.tierra.net/vps_hosting
$199,99/ Ay.100 GB2 TB 4 GB / 1
SSL Sertifikaları Fare özelliklerinin
üzerinde kalmasını sağlayın!
Fiyat GüncellenmişEtki alanları korunuyor
RapidSSLözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar
Kontrol Paneli : [İçi]
Kategori : DNS
Destek Seçenekleri : E-posta, Yardım Masası, Telefon / Ücretsiz, Canlı sohbet
Etki alanları korunuyor : 1

$10,000 Warranty provided by RapidSSL
Site Seal
No paperwork

RapidSSL is a 128 / 256 bit single root SSL certificate. RapidSSL is an ideal solution for securing websites conducting light levels of ecommerce.
URL’yi planla : https://www.tierra.net/security
$34,95/ Yıl. 1
RapidSSL WildcardözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar
Kontrol Paneli : [İçi]
Kategori : DNS
Destek Seçenekleri : E-posta, Yardım Masası, Telefon / Ücretsiz, Canlı sohbet
Etki alanları korunuyor : Sınırsız

$5,000 Warranty provided by RapidSSL
Site Seal
No paperwork

Secure an unlimited number of sub domains on the same domain name, ensuring that RapidSSL Wildcard is the Best Value in single root Wildcard SSL Certificates!
URL’yi planla : https://www.tierra.net/security
$199,95/ Yıl. tüm alt alanlar
E-postalar - Linux Fare özelliklerinin
üzerinde kalmasını sağlayın!
Fiyat Güncellenmiş
Email OnlyözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar
Destek Seçenekleri : E-posta, Yardım Masası, Telefon / Ücretsiz, Canlı sohbet

5 Email addresses
Webmail
Unlimited forwarding
Unlimited autoresponders
Virus & Spam Protection
Live Support

Personalize your email address with our affordable email solution. Use your domain as part of your email address and setup mailboxes, [...]
URL’yi planla : https://www.tierra.net/email_only
$4,95/ Ay.500 MBunmetered

İletişim bilgileri tierra.net temsilcileri hostmaster@t..., support@t..., admin@t..., sales@t... [oturum aç]
Bu işletmeyi sahiplentierra.net girişini yönetmek için ücretsiz bir hesap oluşturun!

Web istatistikleri

Hedefleme: Amerika Birleşik Devletleri
İçin detaylar https://www.tierra.net/
Web sitesi DNS: MX::mx2.daemonmail.net => 54.69.243.239 ( Portland ) / Amazon Technologies Inc. - amazon.com
MX::mx1.daemonmail.net => 44.225.110.60 ( Portland ) / Amazon.com Inc.
ns2.domaindiscover.com => 35.174.37.23 ( Ashburn ) / Amazon Technologies Inc. - amazon.com
ns1.domaindiscover.com => 72.1.32.151 ( San Diego ) / TierraNet Inc.
Sunucu Yazılımı: Apache/2.4.41 (Ubuntu)
Web sitesi IP'si: 72.1.32.158
IP Konumu Ülke / Eyalet / Şehir : United states / California / San diego - içindeki en iyi sağlayıcıları görün United States, California
ISS Adı / ISS URL'si: TierraNet Inc. / tierra.net

Müşteri referansları

Henüz listelenen müşteri referansı yok. Buraya referans ekleyen ilk kişi olabilirsin.

Kendi referansını ekle

Bu form, yalnızca düzenli bir inceleme için olumlu geribildirim için kullanılır buraya Tıkla

Adınız
E-posta (karıştırılacak)
Bu şirketle bir Barındırılan etki alanı adı
Bonservis
(HTML etiketlerine DEĞIL izin verilir)
Minimum 100 karakter
Ne kadar 4 + 3 ? Lle cevap ver 7
 

Tierra Net Haberler / Basın bülteni

Netcraft Names Most Reliable Web Hosts - According to research and analysis firm Netcraft's (netcraft.com) October study of the most reliable Web hosting provider Web sites, iPowerWeb (ipowerweb.com), INetU (inetu.com) and Cee-Kay (cee-kay.net) were the three most reliable Web hosting companies over the past month.
Secure Dog (secdog.com), Hurricane Electric (he.net) and DataPipe (datapipe.com) were the fourth, fifth and sixth most reliable, and Myhosting.com (myhosting.com), tierranet (tierra.net), easynet (easynet.net) and Deutsche Telekom (dtag.de) rounded out the top ten.

Five of the top ten sites ran BSD operating systems, said Netcraft, including each of the top three. Hurricane Electric ran Linux, Deutsche Telekom ran Solaris 8, while DataPipe, Myhosting.com and easynet ran on Windows platforms.

Netcraft measures and makes available the response times of fifty leading hosting provider Web sites. The performance measurements are made at fifteen-minute intervals from four separate points around the Internet. ...
[tümünü ara tierra.net news]

Tierra Net Sosyal ağlar

https://www.linkedin.com/company/tierranet-inc-/
TierraNet Inc. (kurulmuş 1997) bir Privately Held varlık sahip olan 32 takipçileri LinkedIn ve 11-50 çalışanlar, sanayi Internet.
Tierra Net Blog  (RSS error) Blog tarihinde eklendi Eylül, 2011, toplam 16 haberler, Dil en-US. En son yayın Eyl 4, 2014

Etki alanları eğilimi


Tierra Net Domain trend

YorumlarTierra Net Müşteri puanları

Hızlı istatistikler Tierra Net profil not ortalamasını gösterir 3,9 10 üzerinden, sayma 10 görüşler. (sayfanın en üstünde listelenen birkaç)
Ziyaretçi olarak bu sağlayıcıyı doğrudan buraya oyla! Destek ekibinin bir parçasıysanız, bu incelemelere adresine giderek yanıtlayabilirsiniz oturum aç

Kendi yorumunu ekle [Temel / gelişmiş forma geç]

Gerekli Bilgi

Hosting Planını Seçin
Genel Değerlendirme
Bekletilen Zaman
özellikleri
Bedel ücreti
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Sosyal URL'niz, Adınız veya Kullanıcı Adınızeg. https://twitter.com/YOURID or https://facebook.com/YOURID
E-posta adresiniz
(karıştırılacak)
veya oturum aç ve bu sayfaya geri dön
Müşteri kimlik(Herkese açık değil. Örnek Customer=1120 or Account=2121 or Order ID=511AAS3)
Barındırılan etki alanınızÖrnek mysite.net.tr. Birden çok alanınız varsa, en az bir
Gönderinizin özetieg. tierra.net is best!
Yorumun HTML etiketlerine izin verilmez! MINIMUM 100 karakter!
İncelemenizde mümkün olduğunca fazla bilgi sağlayın! Çok az bilgi, alakalı olmadığı ve onaylanmadığı için sayılabilir!
Bazı müşteriler şu gibi iyi şeyler söyleyebilir: "TierraNet memnunum" veya kötü şeyler ve şikayetler: "bu şirket berbat" veya "korkunç", "tierra.net yalnızca", "aldatmaca veya ripoff sağlayıcısı" sorunları oluşturuldu, ancak şimdi deneyiminizi paylaşma sırası sizde!
Ne kadar 4 + 3 ? Lle cevap ver 7
 
(3 = 30,00%)
(7 = 70,00%)
-anonim- (-gizli-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 2 yıl
Global değerlendirme
I have decided not to renew my domain with TierraNet.
Almost 2 months after my domain has expired, they sent me an invoice.
That's crazy and bogus.

-anonim- (duncan.erskine@g...) / vacationfrance.com
Bekletilen Zaman: 1 ayın altında
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Getting worse
We continue to get invoices from your company for the annual fees for these domain names. We cannot understand this. As you know we had huge problems with your IT people who were unable to read correctly our credit card details both manually and through you IT system. This a unique problem for us we have never had before with any company in the UK or internationally. Your latest invoices just received show amounts of 25 dollars still outstanding. Our Bank records show payments made to your company and debited to our bank account for two payments of 24.99 dollars made to you on 24 October . These were made on our visa debit card ending 8995. Also looking at our account details on your website I find that our registered address for these accounts are completely erroneous showing an address in FRANCE !!!!. Could you please confirm that you will get this mess sorted out as soon as possible
Duncan Erskine
Proprietor Vacation France Ltd
-anonim- (-gizli-) / airsupplyamerica.com
Bekletilen Zaman: 3 yıldan fazla
Global değerlendirme
I have been with Tierranet for well over 15 YEARS.... They used to be the BEST..... now, they have dropped the ball. I pay over $150/mo for MIVA support, yet, when we have MIVA problems, tierranet simply says... "That's a MIVA problem, not ours".... and pass the ball, YET THEY REFUSE TO OPEN A DIALOG with MIVA, as the intermediary they are supposed to be. But they have no problem taking my MONEY!..... I am sickened by the lack of support. Back in the day, I could actually TALK to a tech, and solve problems on the spot.... NOW... they will not ALLOW me to speak to any techs directly..... Problems must be escalated, and if I'm LUCKY, I get a response within about 3 days!! LAME!... and the response is not from the tech directly, but through a rep, translating what the tech told him/her. LAME.... LAME.... LAME. For a customer that has brought them HUNDREDS of THOUSANDS of dollars worth of business, I expect more consideration.... Again.... 15 years+ loyal customer, yet I am [daha fazla oku...]
-anonim- (-gizli-) / spellmaker.com
Bekletilen Zaman: 3 yıldan fazla
Global değerlendirme
Sadly, after 17 years with this company, I had to say goodbye to them. They had little to no understanding of what it means to someone's livelihood when their website is inaccessible. THEN, while trying to solve the problem, high-handed emails with victim blaming was their solution. No, Tierra, it isn't my job to protect you, it's your job to protect me. It was pretty devastating to leave after 17 years, but they could have cared less; that told me volumes. I lost several thousand dollars in revenue thanks to them - proceed with caution in choosing this company.
-anonim- (rich@p...) / bayareanaturists.org
Bekletilen Zaman: 3 yıldan fazla
Global değerlendirme
Since 2000--for over 16 years--I have hosted on Tierranet a web site for a not-for-profit social association, during which time I have paid them over $4000 total. Each month, when a newsletter is ready on our web site, I individually e-mail each of our hundred-and-some members an announcement.

The e-mail messages are sent to one member at a time, a minute apart over a few hours. Each month, some of those announcements bounce with an error message indicating that it was rejected by the addressee's server because one or more of Tierranet's e-mail servers (provided with our hosting package) are on some kind of spam blacklist or other.

Every time this happens, I write to Tierranet Support describing the problem. It has been my hope that Tierranet would realize that hosting accounts which broadcast spam is bad for business, close those customer's accounts, and clean up their reputation. Instead, Tierranet's response has been to defend them and chastise me for sending "too much" [daha fazla oku...]
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 3 yıldan fazla
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Tierra.net SUCKS!! Don't trust them.
I thought tierra.net was wonderful. I stayed with them for nearly 8 years. When I really needed help, they didn't return my calls, didn't reply to my emails and when I called they were waiting on my call. The guy said "I was told that if anyone from your company called that I need to take a message and have a supervisor call you back". But the supervisor never did. My company went into the toliet for days. If you run a website then you know that days without service is BAD!! I'm still waiting on that call from a supervisor. In the meantime I've switched companies and everything is fine now. Thanks for nothing tierra.net.
Bob Spiteri (Webmaster@t...)
Bekletilen Zaman: 3 yıldan fazla
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
TierraNet came out with new hosting packages in Jan 2009. One of my clients is a retailer using MIVA Merchant Web Engine and shopping cart hosted using TierraNet's 'Premium Package' priced at $24.95 monthly and has been hosted with TierraNet for going on 7 years. As a webmaster, I have brought over my other domains and receive discounts bringing the price 30% lower and have passed those saving on to my clients in leui of 'reselling'. The MIVA bundled package, MIVA updates and MIVA support provided free with the hosting have my clients thousands of dollars. There was no need to purchase MIVA Merchant or revisions from MIVA or purchase MIVA technical support. Updates are painless. I use a real time server/web monitoring service and have not received an alert since June of 2008. I've had the occasional blacklisted SMTP server or email delays and TierraNet's Toll-free 24/7 tech support staff are always helpful and respond quickly. Hosting includes 25 GB of diskspace (more than enough to [daha fazla oku...]

Alternatif üst web barındırma şirketleri California, Amerika Birleşik Devletleri

  • Profil tamamlama durumu:
    İşler tamam
    Şirket açıklamaları iyi
    Şirket adres yeri tamamlandı
    Şirket telefonu / faksı eklendi
    Şirket Twitter ve Facebook hesapları eklendi
    Forum, Blog / Duyurular, Bilgi Bankası veya SSS URL'leri eklendi
    Ürünler (planlar) eklendi
    Not: Bir promosyon veya kupon ekleyin

    Yapılacak şeyler
    "Sayfa hakkında" URL veya "İletişim sayfası" URL’leri eksik
    86%
    Yahoo Web Hosting
    smallbusiness.yahoo.com logo
    Alexa Rating12
    Kullanıcı oyu Toplam Yorum: 55
    Ortalama puanı: 1 / 10
    İyi eleştiriler: 6
    Kötü yorumlar: 49
    Resmi cevaplar: 0
  • Profil tamamlama durumu:
    İşler tamam
    Şirket açıklamaları iyi
    Şirket adres yeri tamamlandı
    Şirket telefonu / faksı eklendi
    Şirket Twitter ve Facebook hesapları eklendi
    "Sayfa hakkında" URL veya "İletişim sayfası" URL’leri eklendi
    Forum, Blog / Duyurular, Bilgi Bankası veya SSS URL'leri eklendi
    Ürünler (planlar) eklendi
    Promosyonlar eklendi

    100%
    Name Cheap
    namecheap.com logo
    Alexa Rating695
    Kullanıcı oyu Toplam Yorum: 22
    Ortalama puanı: 2 / 10
    İyi eleştiriler: 5
    Kötü yorumlar: 17
    Resmi cevaplar: 0
  • Profil tamamlama durumu:
    İşler tamam
    Şirket açıklamaları iyi
    Şirket adres yeri tamamlandı
    Şirket telefonu / faksı eklendi
    Şirket Twitter ve Facebook hesapları eklendi
    "Sayfa hakkında" URL veya "İletişim sayfası" URL’leri eklendi
    Forum, Blog / Duyurular, Bilgi Bankası veya SSS URL'leri eklendi
    Ürünler (planlar) eklendi
    Not: Bir promosyon veya kupon ekleyin

    100%
    Dynadot
    dynadot.com logo
    Alexa Rating2.268
    Kullanıcı oyu Toplam Yorum: 19
    Ortalama puanı: 1 / 10
    İyi eleştiriler: 0
    Kötü yorumlar: 19
    Resmi cevaplar: 10
  • Profil tamamlama durumu:
    İşler tamam
    Şirket açıklamaları iyi
    Şirket adres yeri tamamlandı
    Şirket telefonu / faksı eklendi
    Şirket Twitter ve Facebook hesapları eklendi
    "Sayfa hakkında" URL veya "İletişim sayfası" URL’leri eklendi
    Forum, Blog / Duyurular, Bilgi Bankası veya SSS URL'leri eklendi
    Ürünler (planlar) eklendi
    Promosyonlar eklendi

    100%
    Dream Host
    dreamhost.com logo
    Alexa Rating4.093
    Kullanıcı oyu Toplam Yorum: 49
    Ortalama puanı: 3 / 10
    İyi eleştiriler: 15
    Kötü yorumlar: 34
    Resmi cevaplar: 0

En iyi hosting markaları ile karşılaştır California, Amerika Birleşik Devletleri yeni

Bu Tierra Net müşteri incelemesi ve puanları, whtop.com personelinin değil ziyaretçilerimizin öznel görüşüdür.
Ticari markalar, logolar ve adlar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir ve yasalarla korunmaktadır.