×Bu sayfayı paylaş
 
  
hostasset.net
Ortalama 9.2 10 üzerinden
Toplam yorum: 52
Tarafından önerildi: 48
Karşıt: 4
Resmi cevaplar: 0


SİTEYİ ZİYARET ET

Host Asset gözden geçirmek

52 kullanıcı yorumları, 0 destek cevapları, 1 bonservis, 16 ürünler, 0 promosyonlar, 4 sosyal hesaplar, Alexa #320508, listelenmiş 2015 (#20383)
hostasset.net
Host Asset
10362 Mulholland Drive
Los Angeles , CA 90046
US
Telefon +13234100992

Web sitesi dilleri: en-US
Alexa Rating320.508▼ -75.405 Kullanıcı oyuOrtalama 9.2 10 üzerinden
Toplam yorum: 52
Tarafından önerildi: 48
Karşıt: 4
Resmi cevaplar: 0

Fiyat aralığı$ 1,93 - $ 114,99Destek24x7Teklif Para BirimiUSD
Ödeme seçenekleriKredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, [...]
SEO MOZ Authority13/30Links1.167
Profil tamamlama durumu:
İşler tamam
Şirket açıklamaları iyi
Şirket adres yeri tamamlandı
Şirket telefonu / faksı eklendi
Şirket Twitter ve Facebook hesapları eklendi
"Sayfa hakkında" URL veya "İletişim sayfası" URL’leri eklendi
Forum, Blog / Duyurular, Bilgi Bankası veya SSS URL'leri eklendi
Ürünler (planlar) eklendi
Not: Bir promosyon veya kupon ekleyin

100%

En Yeni Müşteri Yorumları

Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
High end provider with absolutely stunning quality. One of the best I've been using lately. It is gorgeous.
-anonim- (Ahmad.amir1818b@m...)
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
HostAsset is definitely the best!
I am having great time using host asset. The team is polite and always helping and in technical and costing matter there is no one who can beat them.
-anonim- (peter.br0798@a...)
Bekletilen Zaman: 3 ila 6 ay
Global değerlendirme
I hire entire servers for mailing campaigns and this host is the best so far. Very decent support and convenient pricing.
DAHA FAZLA YORUM
Listed and verified since 2015
hostasset.net logo

Genel bakış

Hizmetler: Ağ sağlayıcısıAlan Adı Tescili

Hakkında Host Asset

HostAsset is here to provide you with the best of Web Hosting. One of our biggest advantages side by side with our technology, devotion, purpose and professional touch is our team. This team is built by high educated, up-to-date thinking and very experienced professionals who solve each and every customer's issue with friendly and patient approach 24/7/365. We give confidence to our clients to be successful, which is one of the ways to create a strong relationship between us. This is the way of success.

Obviously we as any other company have the ambitions to develop, this however would be impossible without our customers. For that reason our mission was to create high quality and secure Web Hosting Service including many other extras at the lowest possible prices on market. Hereby our customers are satisfied and we can develop and improve ourselves to offer even better service!

Its a pleasure for us to satisfy the needs of our customers with professional service, safety and last but not least high technology. Thats why we custom build and design our servers to provide our clients with exactly what their businesses or their websites in general need. We also run our own custom Linux kernel and benefit from a nationwide fiber network. Briefly, the main purpose is our customers to grow their businesses online supported by a professional partner and the latest technologies.

Our data center is located in Newark, New Jersey, USA and it's one of the most advanced data centers in the USA. Diesel generators, UPS backup, 24/7/365 monitoring, tape libraries, hand scanners, security alarms, reliability, disaster recovery and multiple 10 gigabit fiber connections to locations all over the world is one of the many advantages of our data center. Nothing but the best for our customers and their businesses!

Özel sayfalar


hostasset.net ekran görüntüsü
İçin web sitesi araştırması Host Asset üzerinde Nisan 23, 2020 tarafından WebHostingTop

Host Asset Promosyonlar

Hiçbir web sitesi kuponu açıklanmadı! Kuponları kullanarak harika bir web barındırma anlaşması mı arıyorsunuz? Mevcut web barındırma kuponları listemize göz atın!
Bu markayı yönetirseniz, promosyonlarınızı güncellemek için giriş yapmış olmanız gerekir!

Promosyon kodunuzu ekleyin

Tanıtım:
Promosyonların süresinin dolması durumunda Başlat ve bitiş tarihi
sağlayın
E-posta adresiniz (gösterilmeyecek)
Ne kadar 4 + 3 ? Lle cevap ver 7
 

PlanlarHost Asset Web sitesi ürünleri

Paylaşılan - Linux Fare özelliklerinin
üzerinde kalmasını sağlayın!
FiyatDisk alanı Aktar GüncellenmişSerbest alan /
İzin
HomeözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
Barındırılan alanlar : 1

The basic Shared plan. It can be hosted single domain and it provides unlimited disk space and bandwidth.
URL’yi planla : https://hostasset.net/web-hosting.php
$1,93/ Ay.sınırsız SSDunmetered / 1
BusinessözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
Barındırılan alanlar : Sınırsız
ücretsiz alanlar : 1

This is our Shared bestseller! It provides unlimited bandwidth and disk space and it can host unlimited domains.
URL’yi planla : https://hostasset.net/web-hosting.php
$2,43/ Ay.sınırsız SSDunmetered 1 / sınırsız
AssetözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
Barındırılan alanlar : Sınırsız
ücretsiz alanlar : 1
Özel IP : 1

The highest Shared plan. Provides all of the unlimited parameters, also free static IP and many other features.
URL’yi planla : https://hostasset.net/web-hosting.php
$5,29/ Ay.sınırsız SSDunmetered 1 / sınırsız
Adanmış - Linux/Windows Fare özelliklerinin
üzerinde kalmasını sağlayın!
FiyatDisk alanı Aktar GüncellenmişVeri deposu /
Özel IP
BudgetözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN, VMware
Kategori : Yedek, Yetişkin Barındırma, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex, Offshore
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
RAM : 4000 MB
CPU : 4 @ 3.5GHz
Barındırılan alanlar : Sınırsız

The basic Dedicated plan.
URL’yi planla : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$64,99/ Ay.300 GB SSDunmetered 4 GB
AdvancedözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Elektronik transfer
Kontrol Paneli : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Yetişkin Barındırma, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex, Offshore
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
RAM : 8000 MB
CPU : 4 @ 3.5GHz
Barındırılan alanlar : Sınırsız

The Dedicated bestseller plan.
URL’yi planla : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$94,99/ Ay.400 GB SSDunmetered 8 GB
EnterpriseözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Yetişkin Barındırma, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex, Offshore
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
RAM : 16000 MB
CPU : 8 @ 3.5GHz
Barındırılan alanlar : Sınırsız

The highest and most powerful plan.
URL’yi planla : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$114,99/ Ay.500 GB SSDunmetered 16 GB
Bayi - Linux Fare özelliklerinin
üzerinde kalmasını sağlayın!
FiyatDisk alanı Aktar GüncellenmişSerbest alan /
İzin
EconomyözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
Barındırılan alanlar : Sınırsız
ücretsiz alanlar : 1
Özel IP : 1

The basic Reseller plan. It provides 25 cPanel accounts, 25 SSD storage, unlimited domains, unlimited bandwidth and many more.
URL’yi planla : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$8,28/ Ay.25 GB SSDunmetered 1 / sınırsız
ProfessionalözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
Barındırılan alanlar : Sınırsız
ücretsiz alanlar : 1
Özel IP : 1

The Reseller bestseller. It provides unlimited bandwidth, domains, 50 cPanel accounts and free static IP
URL’yi planla : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$13,95/ Ay.35 GB SSDunmetered 1 / sınırsız
UltimateözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
Barındırılan alanlar : Sınırsız
ücretsiz alanlar : 1
Özel IP : 1

The highest Reseller plan. It provides unlimited bandwidth, 55GB SSD disk space, 100 cPanel accounts, Free static IP, free SSL, free domain and many more.
URL’yi planla : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$17,80/ Ay.55 GB SSDunmetered 1 / sınırsız
VPS - Linux Fare özelliklerinin
üzerinde kalmasını sağlayın!
FiyatDisk alanı Aktar GüncellenmişVeri deposu /
Özel IP
FirmözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Yetişkin Barındırma, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex, Offshore
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
RAM : 2000 MB
CPU : 2 @ 6.8 GHz
Barındırılan alanlar : Sınırsız

The basic VPS plan.
URL’yi planla : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$13,95/ Ay.85 GB SSDunmetered 2 GB
CompanyözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Yetişkin Barındırma, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex, Offshore
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
RAM : 3000 MB
CPU : 3 @ 10.2GHz
Barındırılan alanlar : Sınırsız

The VPS bestseller.
URL’yi planla : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$20,95/ Ay.110 GB SSDunmetered 3 GB
IndustrialözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Yetişkin Barındırma, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex, Offshore
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
RAM : 4000 MB
CPU : 3 @ 10.2GHz
Barındırılan alanlar : Sınırsız

The third VPS plan.
URL’yi planla : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$27,95/ Ay.150 GB SSDunmetered 4 GB
CorporateözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Yetişkin Barındırma, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex, Offshore
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
RAM : 6000 MB
CPU : 4 @ 13.6GHz
Barındırılan alanlar : Sınırsız

The last and most powerful VPS.
URL’yi planla : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$34,95/ Ay.200 GB SSDunmetered 6 GB
Bulut - Linux Fare özelliklerinin
üzerinde kalmasını sağlayın!
FiyatDisk alanı Aktar GüncellenmişVeri deposu /
Özel IP
LiteözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
RAM : 2000 MB
CPU : 2
Barındırılan alanlar : 1

The basic Cloud plan. It has unlimited bandwidth and disk space, and produces 2GB RAM with 2 cores.
URL’yi planla : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$3,93/ Ay.sınırsız SSDunmetered 2 GB
MediumözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
RAM : 4000 MB
CPU : 4
Barındırılan alanlar : Sınırsız

The Cloud bestseller. It has all the unlimited parameters like bandwidth and disk space and it produces 4GB of RAM with 4 cores.
URL’yi planla : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$4,43/ Ay.sınırsız SSDunmetered 4 GB
HeavyözellikleriÖdeme metodları : Kredi / Bankamatik / Ön Ödemeli Kartlar, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Kontrol Paneli : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategori : Yedek, Oyun Barındırma, Yayın Akışı, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Kendinden Yönetilen, Tamamen Yönetilen, Semi Managed, Web Sitesi Oluşturucu, Dosya paylaşımı, E-Commerce, Forex
Destek Seçenekleri : E-posta, Canlı sohbet, 24/7 mevcut
RAM : 6000 MB
CPU : 6
Barındırılan alanlar : Sınırsız
Özel IP : 1

The highest of all Cloud plans. It provides unlimited domains, disk space and bandwidth and produces 6GB RAM with 6 cores
URL’yi planla : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$7,29/ Ay.sınırsız SSDunmetered 6 GB / 1

İletişim bilgileri hostasset.net temsilcileri office@h..., support@h..., sales@h..., info@h... [oturum aç] | Last company update:

hostasset.net web sitesinin ana sayfada Javascript hatası olduğu görülüyor, tespit edildi Apr 15, 2020

Web istatistikleri

İçin detaylar https://hostasset.net/index.php
Web sitesi DNS: anirban.ns.cloudflare.com => 108.162.193.64 ( San Francisco ) / CloudFlare Inc. - cloudflare.com
kate.ns.cloudflare.com => 172.64.32.124 ( Tokyo ) / CloudFlare Inc. - cloudflare.com
MX::mail.hostasset.net => 51.81.73.221 ( Warrenton ) / Body 86 Ltd
Sunucu Yazılımı: cloudflare
Web sitesi İLK IP: 172.67.133.36
IP Konumu Ülke / Eyalet / Şehir : United states / California / San francisco - içindeki en iyi sağlayıcıları görün United States, California
ISS Adı / ISS URL'si: CloudFlare Inc. / cloudflare.com
Web Sitesi Ekstra IP’leri: 104.21.5.68 ( San Francisco, California ) CloudFlare Inc. - cloudflare.com

GörüşlerMüşteri referansları

I am very pleased to say that these guys are amazing. First, I was skeptic about it because of the suspiciously low price, but after I checked on some reviews around, found out that customers are happy, so I tried. Frankly, it is the best host I've ever used so far.
-anonim- ( itsaka07@g... ) / webup10.org

Kendi referansını ekle

Bu form, yalnızca düzenli bir inceleme için olumlu geribildirim için kullanılır buraya Tıkla

Adınız
E-posta (karıştırılacak)
Bu şirketle bir Barındırılan etki alanı adı
Bonservis
(HTML etiketlerine DEĞIL izin verilir)
Minimum 100 karakter
Ne kadar 4 + 3 ? Lle cevap ver 7
 

Host Asset Sosyal ağlar

https://www.linkedin.com/company/hostasset/
HostAsset bir Public Company varlık sahip olan 11 takipçileri LinkedIn ve 51-200 çalışanlar, sanayi Information Technology & Services.
Host Asset Blog  Kullanma Wordpress version 5.4.4. Dan ilk gönderi Mayıs, 2020, toplam 27 haberler, Dil en-US. En son yayın Şub 10, 2021

YorumlarHost Asset Müşteri puanları

Hızlı istatistikler Host Asset profil not ortalamasını gösterir 9,2 10 üzerinden, sayma 52 görüşler. (sayfanın en üstünde listelenen birkaç)
Ziyaretçi olarak bu sağlayıcıyı doğrudan buraya oyla! Destek ekibinin bir parçasıysanız, bu incelemelere adresine giderek yanıtlayabilirsiniz oturum aç

Kendi yorumunu ekle [Temel / gelişmiş forma geç]

Gerekli Bilgi

Hosting Planını Seçin
Genel Değerlendirme
Bekletilen Zaman
özellikleri
Bedel ücreti
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Sosyal URL'niz, Adınız veya Kullanıcı Adınızeg. https://twitter.com/YOURID or https://facebook.com/YOURID
E-posta adresiniz
(karıştırılacak)
veya oturum aç ve bu sayfaya geri dön
Müşteri kimlik(Herkese açık değil. Örnek Customer=1120 or Account=2121 or Order ID=511AAS3)
Barındırılan etki alanınızÖrnek mysite.net.tr. Birden çok alanınız varsa, en az bir
Gönderinizin özetieg. hostasset.net is best!
Yorumun HTML etiketlerine izin verilmez! MINIMUM 100 karakter!
İncelemenizde mümkün olduğunca fazla bilgi sağlayın! Çok az bilgi, alakalı olmadığı ve onaylanmadığı için sayılabilir!
Bazı müşteriler şu gibi iyi şeyler söyleyebilir: "HostAsset memnunum" veya kötü şeyler ve şikayetler: "bu şirket berbat" veya "korkunç", "hostasset.net yalnızca", "aldatmaca veya ripoff sağlayıcısı" sorunları oluşturuldu, ancak şimdi deneyiminizi paylaşma sırası sizde!
Ne kadar 4 + 3 ? Lle cevap ver 7
 
(47 = 90,38%)
(1 = 1,92%)
(4 = 7,69%)
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
As long as I had any issue, it was resolved very adequately and fast. Server and network speed is good, mostly if your business is abroad. And the pricing is the best possible. There are promotions, discounts and etc. It is really good company.

-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
This is the first hosting company that solves any kind of hosting issues, no matter how hard they are. No excuses, only solutions.
-anonim- (oketeminijesu@g...) / techzville.com
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
Contrary to what I recently posted earlier, as a result of miscommunication, Host Asset is great place to purchase and host your domain. Apart from the fact that it's cheap hosting with them, many of the resources available on there Cpanel are not easily found on other hosting servers. A great team awaits you.
Enjoy!
-anonim- (oketeminijesu@g...) / techzville.com
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
This hosting service, Hostasset, only cares when they are about to collect your money. Their server would most times be down and they wouldn't inform you. Few months after making payment, they treated me like shit. The problem I was trying to fix even originated from them. Please don't use them, for your sanity sake.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ayın altında
Global değerlendirme
Best prices for the best resources and support. Chat - not that good, but all the other stuff are amazing!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ayın altında
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
I am writing this review as a gratitude for the perfect experience with this hosting company. They are probably the best I've ever used. I wish them all the best!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
I would like to thank this company for the outstanding experience! The greatest host Ive ever used. Thanks!

-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
For me its in top 5 of the hosting companies right now. It is mostly very stable and cheap. Not the best support in the world, but in general is okay.
Bekletilen Zaman: 1 ila 2 yıl
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Very pleased of what this guys are offering. Used to be with other hostings, switched many of em, but I am with HA probably more than a year so far, and it is a pleasure.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 3 ila 6 ay
Global değerlendirme
Nomber one host! I love it very much, becoz it is powerful and it is very cheap. It is great for my streaming busines.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ayın altında
Global değerlendirme
I would like to say that this provider closes the entire circle of services and their quality. So far I didn't have any issue that hasn't been resolved in up to 2 hours. Absolutely gorgeous!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
I am using VPS environment and so far it is okay. It is pretty fast, reliable and it is located in USA.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
It is a pleasure for me doing business with this fellas. It is absolute satisfaction to work with their company.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
There guys are doing great job managing this company. Extremely fast servers, support and network, also very very good pricing.
-anonim- (Shortie@S...) / shortie.biz
Bekletilen Zaman: 1 ila 2 yıl
Global değerlendirme
The best hosting
Perfect quality and affordable prices. Support is really professional and friendly. I very glad that I have purchased from HostAsset.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ayın altında
Global değerlendirme
The best company I've ever hosted with. My website is working more than good, they have great knowledgebase and support.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
I love this hosting and have amazing experience with their services and customer support. Very polite and very quick!
Etienne Dafour (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
Incredibly good.
This company provides perfect customer care, great service and best prices on the internet, almost unbelievable.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
The perfect hosting! I am very happy to say that I finally found my favorite hosting company. Amazing work, amazing team and amazing prices! Thumbs up!
https://gistthem.com/kinqbalin (afripuse@g...)
Bekletilen Zaman: 1 ayın altında
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Kontrol Paneli
Amazing host
Hello everyone, all i can say about hostasset is amazing, i'm speechless, their prices is amazing, come close to Hostasset your problem will be solved, after spent all my hard earned money, i finally discovered this company, i was scared because of their price, finally i gave it a try and it worth it.. I'm happy and really hope they will continue this way.. I love Hostasset
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 2 ila 3 yıl
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Hans Kohler
Great thanks to HostAsset and their amazing team. Immediate resolve of issues, kind support. Just perfect!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
Amazing company! It is really great to work with this lads. The prices are unbelievable and the service is pro!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 3 ila 6 ay
Global değerlendirme
The service is very good! No issues or difficulties so far. The price range is fair and the support is very polite. I recommend it.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Outstanding provider!
These lads have amazing support. It is fast, responsive and kind. I absolutely recommend this company!
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Best provider ever!
Absolutely great service, great, competent and fast support, terrific prices! I recommend them with both hands!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 2 yıl
Global değerlendirme
Best wishes from a satisfied customer! I would recommend this company for 100 reasons, but mainly for their support, management, equipment and prices!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
Very convenient host. Minor difficulties with communication, but overall it is worth the money and time.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 3 ila 6 ay
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Amazingly good.
Even though it is not a huge company, they have the resource to service every (probably) customer perfectly, at least that happened to me. No downtime, no slow replies. Great customer care!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Very good host. I am happy.
I m very happy with HostAsset hosting. Good prices, no fees, good speed, good uptime, good up and dowload and more. Very good!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
Top hosting. Whoever has a doubt, don't! There is thousands of reasons why a man should choose HostAsset over other hostings.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Good company, promising monthly offers, great support, AMAZING prices and more, and more! I've changed companies multiple times, but this one is worth staying.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 2 yıl
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
I recommend Host asset. Perfect pricing on the market ever. No hacks, high security, great customer support. Thank you!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 3 ila 6 ay
Global değerlendirme
I am very happy to be with these guys. Perfect and polite support, fast resolutions, fast website access, good pricing and etc. Best wishes.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 2 ila 3 yıl
Global değerlendirme
I like very much. I moved all the services to hostasset because of ther speed and price. And they have many free modules. Thank u.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 3 ay
Global değerlendirme
Great one! I strongly suggest to check their website, features and prices. More than good! I am on their servers for 2 months and didn't meet any obstacles so far.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
Great host! I totally support them! There is always a solution if something comes up. A lot of free (included) management services and many more.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 3 yıldan fazla
Global değerlendirme
Recommended! It's worth any penny! All of the features and modules needed, kind and professional support, amazing prices, great servers, speed, network, everything!
-anonim- (venisserj@g...)
Bekletilen Zaman: 3 ila 6 ay
Global değerlendirme
I was attracted by the price and can say with accuracy that it fully corresponds to the quality. Technical support is fast, everything works stably!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 2 ila 3 yıl
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Perfect!
Outstanding hosting. As bigger the company, as bigger the issues. Above the average features, same with the support, perfect prices, great servers and network speed. I recommend!
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 2 yıl
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Good hosting
I think they are just fine. Not the perfect 24/7 support, but everything else is okay. Best thing about it is are the prices, also no additional fees for renewal.
-anonim- (shortie@s...) / shortie.biz
Bekletilen Zaman: 1 ila 2 yıl
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
HostAsset ROX!
Perfect hosting service with cheap price. Very good support and flexible services and highly trained specialist! I will never leave HostAsset - best hosting ever.
Apex10 (apex10@g...) / apex10.net
Bekletilen Zaman: 3 yıldan fazla
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
A Great Hosting Provider
I have been using hostage services for many years. Very honest and loyal. I'm happy to be their client.
-anonim- (-email yok-)
Bekletilen Zaman: 1 ila 2 yıl
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Reliable host, standard features, medium support, best prices! They do not always answer the chat, but thru the ticket system, they are perfect. Overall - good service!
-gizli- (-gizli-) / patent-counselors.com
Bekletilen Zaman: 1 ila 2 yıl
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
hostasset has blamed me because someone hijacked their server for phishing
Hostasset.net recently suspended my account for 'phishing' and I cannot get them to re-activate the account; they won't even answer my emails, even though we have not been phishing. We have our business website hosted on their server. I am very upset at this situation.

9.5% of their traffic comes from the Russian Federation https://www.easycounter.com/report/hostasset.net, which is probably the source of the phishing. They have a problem, and they can't identify the correct source of the problem, but instead, they are incorrectly blaming other customers.

Their chat system for technical support has not been working in the 4 times I have tried it.
-anonim- (-gizli-) / zabelejitelnosti.info
Bekletilen Zaman: 2 ila 3 yıl
Global değerlendirme
Very stable and reliable hosting. I am client from two and half years and I am very satisfied - everything is working great. The support is really friendly and the service is with professional quality.
-anonim- (itsaka99@y...) / webup10.org
Bekletilen Zaman: 2 ila 3 yıl
Global değerlendirme
I have been using HostAsset from 3 years ago. I am a web developer and all my clients are satisfied with the services offered. The host team always responds to my tickets. The crash crashes are fixed in minutes. The price and quality of the services offered are at the same level as the leading hosting leaders. I can say a huge thank you to the HostAset team !!!
-anonim- (-gizli-)
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
I do recommend them! Overall good service: Cheap prices, good speed and uptime, good support, not that good chat, but in general are worth the money.
-anonim- (spela.house.cafe.bar@g...) / alg.gr
Bekletilen Zaman: 6 ay. 1 yıla
Global değerlendirme
First, very bad service, second, people in technical support do no respond quick and when they respond they are not polite, third, they sell everything unlimited and when you use resources they cutdown our service
-gizli- (-gizli-) / famzn.com
Bekletilen Zaman: 3 ila 6 ay
Global değerlendirme
özellikleri
Maliyet
Müşteri ilişkisi
Kontrol Paneli
Hostasset.net is the worst host ever with many cPanel and server errors!!!
DO NOT EVEN TRY THEM!! They do not know how to solve any web hosting issue! They will ignore your ticket forever. Then try their chat system, once you tell them the problem, they immediately ignore. Their cPanel even has API error. cPanel website stats do not work well (shows all visit coming from server ip); they never fixed this for months. Lots of cPanel features not working. Your site will keep getting 403 and 508 errors. They will tell you you complain too much when you complain about errors on your site and cPanel. Do not waste your money!!!! Do not waste your time!

Alternatif üst web barındırma şirketleri California, Amerika Birleşik Devletleri

  • Profil tamamlama durumu:
    İşler tamam
    Şirket açıklamaları iyi
    Şirket adres yeri tamamlandı
    Şirket telefonu / faksı eklendi
    Şirket Twitter ve Facebook hesapları eklendi
    Forum, Blog / Duyurular, Bilgi Bankası veya SSS URL'leri eklendi
    Ürünler (planlar) eklendi
    Not: Bir promosyon veya kupon ekleyin

    Yapılacak şeyler
    "Sayfa hakkında" URL veya "İletişim sayfası" URL’leri eksik
    86%
    Yahoo Web Hosting
    smallbusiness.yahoo.com logo
    Alexa Rating11
    Kullanıcı oyu Toplam Yorum: 55
    Ortalama puanı: 1 / 10
    İyi eleştiriler: 6
    Kötü yorumlar: 49
    Resmi cevaplar: 0
  • Profil tamamlama durumu:
    İşler tamam
    Şirket açıklamaları iyi
    Şirket adres yeri tamamlandı
    Şirket telefonu / faksı eklendi
    Şirket Twitter ve Facebook hesapları eklendi
    "Sayfa hakkında" URL veya "İletişim sayfası" URL’leri eklendi
    Forum, Blog / Duyurular, Bilgi Bankası veya SSS URL'leri eklendi
    Ürünler (planlar) eklendi
    Not: Bir promosyon veya kupon ekleyin

    100%
    Name Cheap
    namecheap.com logo
    Alexa Rating1.489
    Kullanıcı oyu Toplam Yorum: 20
    Ortalama puanı: 2 / 10
    İyi eleştiriler: 5
    Kötü yorumlar: 15
    Resmi cevaplar: 0
  • Profil tamamlama durumu:
    İşler tamam
    Şirket açıklamaları iyi
    Şirket adres yeri tamamlandı
    Şirket telefonu / faksı eklendi
    Şirket Twitter ve Facebook hesapları eklendi
    "Sayfa hakkında" URL veya "İletişim sayfası" URL’leri eklendi
    Forum, Blog / Duyurular, Bilgi Bankası veya SSS URL'leri eklendi
    Ürünler (planlar) eklendi
    Promosyonlar eklenir, ancak bazıları 2 yıldan uzun bir süredir güncellenmez

    100%
    InMotion Hosting
    inmotionhosting.com logo
    Alexa Rating1.958
    Kullanıcı oyu Toplam Yorum: 48
    Ortalama puanı: 6 / 10
    İyi eleştiriler: 33
    Kötü yorumlar: 15
    Resmi cevaplar: 6
  • Profil tamamlama durumu:
    İşler tamam
    Şirket açıklamaları iyi
    Şirket adres yeri tamamlandı
    Şirket telefonu / faksı eklendi
    Şirket Twitter ve Facebook hesapları eklendi
    "Sayfa hakkında" URL veya "İletişim sayfası" URL’leri eklendi
    Forum, Blog / Duyurular, Bilgi Bankası veya SSS URL'leri eklendi
    Ürünler (planlar) eklendi
    Not: Bir promosyon veya kupon ekleyin

    100%
    Kinsta
    kinsta.com logo
    Alexa Rating3.705

En iyi hosting markaları ile karşılaştır California, Amerika Birleşik Devletleri yeni

Bu Host Asset referansları ve puanları, whtop.com çalışanlarının değil, ziyaretçilerimizin öznel görüşüdür.
Ticari markalar, logolar ve adlar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir ve yasalarla korunmaktadır.