×Partajare pagină
 
  
hostasset.net
Medie 9.2 din 10
Total recenzii: 52
Recomandat de: 48
Opus: 4
Răspunsuri oficiale: 0


VIZITAȚI SITE-UL

Host Asset recenzie

52 recenzii utilizatori, 0 răspunsuri suport, 1 testimonial, 16 produse, 0 promoții, 4 conturi sociale, Alexa #320508, listate 2015 (#20383)
hostasset.net
Host Asset
10362 Mulholland Drive
Los Angeles , CA 90046
US
Telefon +13234100992

Limba (limbile) site-ului web: en-US
Alexa Rating320.508▼ -75.405 Nota utilizatorulMedie 9.2 din 10
Total recenzii: 52
Recomandat de: 48
Opus: 4
Răspunsuri oficiale: 0

Interval de preț$ 1,93 - $ 114,99Suport24x7Valuta oferteiUSD
Modalități de platăCarduri de credit / debit / preplătite, PayPal, [...]
SEO MOZ Authority13/30Links1.167
Starea completării profilului:
Acțiuni realizate
Descrierea companiei este în regulă
Adresa companiei este completă
Telefonul/faxul companiei a fost adăugat
Sunt adăugate conturile companiei Twitter și Facebook
URL-ul "Despre companie" sau "Pagina de contact" sunt adăugate
Adresele URL de forum, blog/anunțuri, baze de cunoștințe sau FAQ sunt adăugate
Produse (planuri) sunt adăugate
Notă: Adăugați o promoție sau un cupon

100%

Cele mai recente recenzii ale clienților

Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
High end provider with absolutely stunning quality. One of the best I've been using lately. It is gorgeous.
-anonim- (Ahmad.amir1818b@m...)
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
HostAsset is definitely the best!
I am having great time using host asset. The team is polite and always helping and in technical and costing matter there is no one who can beat them.
-anonim- (peter.br0798@a...)
Timp găzduit: 3 până la 6 luni
Rating global
I hire entire servers for mailing campaigns and this host is the best so far. Very decent support and convenient pricing.
MAI MULTE RECENZII
Listed and verified since 2015
hostasset.net logo

Prezentare generală

Servicii: Găzduire webÎnregistrare domeniu

Despre Host Asset

HostAsset is here to provide you with the best of Web Hosting. One of our biggest advantages side by side with our technology, devotion, purpose and professional touch is our team. This team is built by high educated, up-to-date thinking and very experienced professionals who solve each and every customer's issue with friendly and patient approach 24/7/365. We give confidence to our clients to be successful, which is one of the ways to create a strong relationship between us. This is the way of success.

Obviously we as any other company have the ambitions to develop, this however would be impossible without our customers. For that reason our mission was to create high quality and secure Web Hosting Service including many other extras at the lowest possible prices on market. Hereby our customers are satisfied and we can develop and improve ourselves to offer even better service!

Its a pleasure for us to satisfy the needs of our customers with professional service, safety and last but not least high technology. Thats why we custom build and design our servers to provide our clients with exactly what their businesses or their websites in general need. We also run our own custom Linux kernel and benefit from a nationwide fiber network. Briefly, the main purpose is our customers to grow their businesses online supported by a professional partner and the latest technologies.

Our data center is located in Newark, New Jersey, USA and it's one of the most advanced data centers in the USA. Diesel generators, UPS backup, 24/7/365 monitoring, tape libraries, hand scanners, security alarms, reliability, disaster recovery and multiple 10 gigabit fiber connections to locations all over the world is one of the many advantages of our data center. Nothing but the best for our customers and their businesses!

Pagini speciale


hostasset.net captură ecran
Cercetare website pentru Host Asset pe aprilie 23, 2020 de WebHostingTop

Host Asset Promoții

Nu s-au anunțat cupoane de pe site! Doriți să obțineți o ofertă excelentă de găzduire web folosind cupoane? Verificați curentul nostru cupoane de găzduire web listă!
Dacă gestionați această marcă, trebuie să vă conectați pentru a vă actualiza promoțiile!

Adaugă cod promotional

Promoție:
Furnizați data de start și sfârsit
dacă promoțiile expiră
E-mailul tău (nu va fi afișat)
Cât este 4 + 3 ? Răspundeți cu 7
 

PlanuriHost Asset Produsele website-ului

Partajat - Linux Ține mouse-ul
peste caracteristici!
PrețSpațiu pe disc Transfer ActualizatDomeniu gratuit /
Permis
HomecaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
Domenii găzduite : 1

The basic Shared plan. It can be hosted single domain and it provides unlimited disk space and bandwidth.
Adresa planului : https://hostasset.net/web-hosting.php
$1,93/lunanelimitat SSDnemăsurat / 1
BusinesscaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
Domenii găzduite : Nelimitat
Domenii gratuite : 1

This is our Shared bestseller! It provides unlimited bandwidth and disk space and it can host unlimited domains.
Adresa planului : https://hostasset.net/web-hosting.php
$2,43/lunanelimitat SSDnemăsurat 1 / nelimitat
AssetcaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
Domenii găzduite : Nelimitat
Domenii gratuite : 1
IP-uri dedicate : 1

The highest Shared plan. Provides all of the unlimited parameters, also free static IP and many other features.
Adresa planului : https://hostasset.net/web-hosting.php
$5,29/lunanelimitat SSDnemăsurat 1 / nelimitat
Dedicat - Linux/Windows Ține mouse-ul
peste caracteristici!
PrețSpațiu pe disc Transfer ActualizatRAM /
IP-uri dedicate
BudgetcaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN, VMware
Categorie : Rezervă, Găzduire pentru adulti, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex, Offshore
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
RAM : 4000 MB
CPU : 4 @ 3.5GHz
Domenii găzduite : Nelimitat

The basic Dedicated plan.
Adresa planului : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$64,99/luna300 GB SSDnemăsurat 4 GB
AdvancedcaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Transfer electronic
Panou de control : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire pentru adulti, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex, Offshore
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
RAM : 8000 MB
CPU : 4 @ 3.5GHz
Domenii găzduite : Nelimitat

The Dedicated bestseller plan.
Adresa planului : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$94,99/luna400 GB SSDnemăsurat 8 GB
EnterprisecaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire pentru adulti, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex, Offshore
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
RAM : 16000 MB
CPU : 8 @ 3.5GHz
Domenii găzduite : Nelimitat

The highest and most powerful plan.
Adresa planului : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$114,99/luna500 GB SSDnemăsurat 16 GB
Reseller - Linux Ține mouse-ul
peste caracteristici!
PrețSpațiu pe disc Transfer ActualizatDomeniu gratuit /
Permis
EconomycaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
Domenii găzduite : Nelimitat
Domenii gratuite : 1
IP-uri dedicate : 1

The basic Reseller plan. It provides 25 cPanel accounts, 25 SSD storage, unlimited domains, unlimited bandwidth and many more.
Adresa planului : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$8,28/luna25 GB SSDnemăsurat 1 / nelimitat
ProfessionalcaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
Domenii găzduite : Nelimitat
Domenii gratuite : 1
IP-uri dedicate : 1

The Reseller bestseller. It provides unlimited bandwidth, domains, 50 cPanel accounts and free static IP
Adresa planului : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$13,95/luna35 GB SSDnemăsurat 1 / nelimitat
UltimatecaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
Domenii găzduite : Nelimitat
Domenii gratuite : 1
IP-uri dedicate : 1

The highest Reseller plan. It provides unlimited bandwidth, 55GB SSD disk space, 100 cPanel accounts, Free static IP, free SSL, free domain and many more.
Adresa planului : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$17,80/luna55 GB SSDnemăsurat 1 / nelimitat
VPS - Linux Ține mouse-ul
peste caracteristici!
PrețSpațiu pe disc Transfer ActualizatRAM /
IP-uri dedicate
FirmcaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire pentru adulti, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex, Offshore
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
RAM : 2000 MB
CPU : 2 @ 6.8 GHz
Domenii găzduite : Nelimitat

The basic VPS plan.
Adresa planului : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$13,95/luna85 GB SSDnemăsurat 2 GB
CompanycaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire pentru adulti, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex, Offshore
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
RAM : 3000 MB
CPU : 3 @ 10.2GHz
Domenii găzduite : Nelimitat

The VPS bestseller.
Adresa planului : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$20,95/luna110 GB SSDnemăsurat 3 GB
IndustrialcaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire pentru adulti, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex, Offshore
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
RAM : 4000 MB
CPU : 3 @ 10.2GHz
Domenii găzduite : Nelimitat

The third VPS plan.
Adresa planului : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$27,95/luna150 GB SSDnemăsurat 4 GB
CorporatecaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire pentru adulti, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex, Offshore
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
RAM : 6000 MB
CPU : 4 @ 13.6GHz
Domenii găzduite : Nelimitat

The last and most powerful VPS.
Adresa planului : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$34,95/luna200 GB SSDnemăsurat 6 GB
Cloud - Linux Ține mouse-ul
peste caracteristici!
PrețSpațiu pe disc Transfer ActualizatRAM /
IP-uri dedicate
LitecaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
RAM : 2000 MB
CPU : 2
Domenii găzduite : 1

The basic Cloud plan. It has unlimited bandwidth and disk space, and produces 2GB RAM with 2 cores.
Adresa planului : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$3,93/lunanelimitat SSDnemăsurat 2 GB
MediumcaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
RAM : 4000 MB
CPU : 4
Domenii găzduite : Nelimitat

The Cloud bestseller. It has all the unlimited parameters like bandwidth and disk space and it produces 4GB of RAM with 4 cores.
Adresa planului : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$4,43/lunanelimitat SSDnemăsurat 4 GB
HeavycaracteristiciMetode de plată : Carduri de credit / debit / preplătite, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panou de control : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Rezervă, Găzduire jocuri, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Autogestionat, Complet gestionat, Semi Managed, Constructor de site-uri web, Partajare fișiere, E-Commerce, Forex
Opţiunile de asistenţă : E-mail, Chat live, Disponibil non-stop
RAM : 6000 MB
CPU : 6
Domenii găzduite : Nelimitat
IP-uri dedicate : 1

The highest of all Cloud plans. It provides unlimited domains, disk space and bandwidth and produces 6GB RAM with 6 cores
Adresa planului : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$7,29/lunanelimitat SSDnemăsurat 6 GB / 1

Informațiile de contact sunt gestionate de hostasset.net reprezentanti office@h..., support@h..., sales@h..., info@h... [conectare] | Last company update:

Se pare că site-ul hostasset.net are eroare Javascript pe pagina principală Apr 15, 2020

Statistici web

Detalii pentru https://hostasset.net/index.php
DNS site-ul web: anirban.ns.cloudflare.com => 108.162.193.64 ( San Francisco ) / CloudFlare Inc. - cloudflare.com
kate.ns.cloudflare.com => 172.64.32.124 ( Tokyo ) / CloudFlare Inc. - cloudflare.com
MX::mail.hostasset.net => 51.81.73.221 ( Warrenton ) / Body 86 Ltd
Software de server: cloudflare
Primul IP al website-ului: 172.67.133.36
Locație IP Țară/Județ/Oraș: United states / California / San francisco - vezi cei mai buni furnizori din United States, California
Numele ISP / URL-ul ISP: CloudFlare Inc. / cloudflare.com
IP-uri suplimentare: 104.21.5.68 ( San Francisco, California ) CloudFlare Inc. - cloudflare.com

TestimonialeMărturii ale clienților

I am very pleased to say that these guys are amazing. First, I was skeptic about it because of the suspiciously low price, but after I checked on some reviews around, found out that customers are happy, so I tried. Frankly, it is the best host I've ever used so far.
-anonim- ( itsaka07@g... ) / webup10.org

Adăugați propriile mărturii

Acest formular este utilizat exclusiv pentru feedback pozitiv, pentru o recenzie faceți clic aici

Numele tău
E-mail (va fi ascuns)
Un singur nume de domeniu găzduit cu această companie
Mărturie
(Etichetele HTML NU sunt permise)
Minim 100 de caractere
Cât este 4 + 3 ? Răspundeți cu 7
 

Host Asset Rețele Sociale

https://www.linkedin.com/company/hostasset/
HostAsset este o Public Company entitatea având 11 adepți pe LinkedIn și 51-200 angajați, industrie Information Technology & Services.
Host Asset Blog  Folosind Wordpress version 5.4.4. Prima postare de la mai, 2020, cu total 27 articole, Limba en-US. Ultimul post in feb 10, 2021

RecenziiHost Asset Evaluări ale clienților

Statisticile rapide ale Host Asset profilul arată o notă medie de 9,2 din 10, socotind 52 păreri. (puțini enumerați în partea de sus a paginii)
Ca vizitator poți evaluați acest furnizor direct aici! Dacă faceți parte din echipa de asistență, puteți răspunde la aceste recenzii accesând conectare

Adaugă recenzia ta [Comutați la formularul minim/avansat]

Informatie obligatorie

Selectați planul de găzduire
Evaluare generală
Timp găzduit
Caracteristici
Preț / Cost
Relații cu clienții
Panou de control
Adresa URL socială, numele sau numele de utilizatoreg. https://twitter.com/YOURID or https://facebook.com/YOURID
E-mailul tău
(va fi ascuns)
sau conectare și reveniți la această pagină
Date identificare utilizator(Nu este vizibil publicului. Exemplu Customer=1120 or Account=2121 or Order ID=511AAS3)
Domeniul dvs. găzduitExemplu siteulmeu.ro. Dacă aveți mai multe domenii, menționați cel puțin unul
Rezumatul postării taleeg. hostasset.net is best!
Recenzia ta Etichetele HTML NU sunt permise! MINIM 100 de caractere!
Oferiți cât mai multe informații în recenzie! Prea puține informații pot fi socotite ca nerelevante și neaprobate!
Unii clienți ar putea spune lucruri bune de genul: "sunt mulțumit de HostAsset" sau lucruri rele și reclamații de genul: "această companie e de rahat" sau "este oribil", "hostasset.net a generat doar probleme", "înșelătorie sau companie de țepari", dar este rândul tău acum să îți împărtășești experiența!
Cât este 4 + 3 ? Răspundeți cu 7
 
(47 = 90,38%)
(1 = 1,92%)
(4 = 7,69%)
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
As long as I had any issue, it was resolved very adequately and fast. Server and network speed is good, mostly if your business is abroad. And the pricing is the best possible. There are promotions, discounts and etc. It is really good company.

-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
This is the first hosting company that solves any kind of hosting issues, no matter how hard they are. No excuses, only solutions.
-anonim- (oketeminijesu@g...) / techzville.com
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
Contrary to what I recently posted earlier, as a result of miscommunication, Host Asset is great place to purchase and host your domain. Apart from the fact that it's cheap hosting with them, many of the resources available on there Cpanel are not easily found on other hosting servers. A great team awaits you.
Enjoy!
-anonim- (oketeminijesu@g...) / techzville.com
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
This hosting service, Hostasset, only cares when they are about to collect your money. Their server would most times be down and they wouldn't inform you. Few months after making payment, they treated me like shit. The problem I was trying to fix even originated from them. Please don't use them, for your sanity sake.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: sub 1 lună
Rating global
Best prices for the best resources and support. Chat - not that good, but all the other stuff are amazing!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: sub 1 lună
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
I am writing this review as a gratitude for the perfect experience with this hosting company. They are probably the best I've ever used. I wish them all the best!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
I would like to thank this company for the outstanding experience! The greatest host Ive ever used. Thanks!

-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
For me its in top 5 of the hosting companies right now. It is mostly very stable and cheap. Not the best support in the world, but in general is okay.
Timp găzduit: 1 - 2 ani
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
Very pleased of what this guys are offering. Used to be with other hostings, switched many of em, but I am with HA probably more than a year so far, and it is a pleasure.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 3 până la 6 luni
Rating global
Nomber one host! I love it very much, becoz it is powerful and it is very cheap. It is great for my streaming busines.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: sub 1 lună
Rating global
I would like to say that this provider closes the entire circle of services and their quality. So far I didn't have any issue that hasn't been resolved in up to 2 hours. Absolutely gorgeous!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
I am using VPS environment and so far it is okay. It is pretty fast, reliable and it is located in USA.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
It is a pleasure for me doing business with this fellas. It is absolute satisfaction to work with their company.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
There guys are doing great job managing this company. Extremely fast servers, support and network, also very very good pricing.
-anonim- (Shortie@S...) / shortie.biz
Timp găzduit: 1 - 2 ani
Rating global
The best hosting
Perfect quality and affordable prices. Support is really professional and friendly. I very glad that I have purchased from HostAsset.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: sub 1 lună
Rating global
The best company I've ever hosted with. My website is working more than good, they have great knowledgebase and support.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
I love this hosting and have amazing experience with their services and customer support. Very polite and very quick!
Etienne Dafour (-fără e-mail-)
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
Incredibly good.
This company provides perfect customer care, great service and best prices on the internet, almost unbelievable.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
The perfect hosting! I am very happy to say that I finally found my favorite hosting company. Amazing work, amazing team and amazing prices! Thumbs up!
https://gistthem.com/kinqbalin (afripuse@g...)
Timp găzduit: sub 1 lună
Rating global
Caracteristici
Cost
Panou de control
Amazing host
Hello everyone, all i can say about hostasset is amazing, i'm speechless, their prices is amazing, come close to Hostasset your problem will be solved, after spent all my hard earned money, i finally discovered this company, i was scared because of their price, finally i gave it a try and it worth it.. I'm happy and really hope they will continue this way.. I love Hostasset
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: de la 2 la 3 ani
Rating global
Caracteristici
Cost
Hans Kohler
Great thanks to HostAsset and their amazing team. Immediate resolve of issues, kind support. Just perfect!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
Amazing company! It is really great to work with this lads. The prices are unbelievable and the service is pro!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 3 până la 6 luni
Rating global
The service is very good! No issues or difficulties so far. The price range is fair and the support is very polite. I recommend it.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
Outstanding provider!
These lads have amazing support. It is fast, responsive and kind. I absolutely recommend this company!
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
Best provider ever!
Absolutely great service, great, competent and fast support, terrific prices! I recommend them with both hands!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 1 - 2 ani
Rating global
Best wishes from a satisfied customer! I would recommend this company for 100 reasons, but mainly for their support, management, equipment and prices!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
Very convenient host. Minor difficulties with communication, but overall it is worth the money and time.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 3 până la 6 luni
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
Amazingly good.
Even though it is not a huge company, they have the resource to service every (probably) customer perfectly, at least that happened to me. No downtime, no slow replies. Great customer care!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
Very good host. I am happy.
I m very happy with HostAsset hosting. Good prices, no fees, good speed, good uptime, good up and dowload and more. Very good!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
Top hosting. Whoever has a doubt, don't! There is thousands of reasons why a man should choose HostAsset over other hostings.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
Good company, promising monthly offers, great support, AMAZING prices and more, and more! I've changed companies multiple times, but this one is worth staying.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 1 - 2 ani
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
I recommend Host asset. Perfect pricing on the market ever. No hacks, high security, great customer support. Thank you!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 3 până la 6 luni
Rating global
I am very happy to be with these guys. Perfect and polite support, fast resolutions, fast website access, good pricing and etc. Best wishes.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: de la 2 la 3 ani
Rating global
I like very much. I moved all the services to hostasset because of ther speed and price. And they have many free modules. Thank u.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: până la 3 luni
Rating global
Great one! I strongly suggest to check their website, features and prices. More than good! I am on their servers for 2 months and didn't meet any obstacles so far.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
Great host! I totally support them! There is always a solution if something comes up. A lot of free (included) management services and many more.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: peste 3 ani
Rating global
Recommended! It's worth any penny! All of the features and modules needed, kind and professional support, amazing prices, great servers, speed, network, everything!
-anonim- (venisserj@g...)
Timp găzduit: 3 până la 6 luni
Rating global
I was attracted by the price and can say with accuracy that it fully corresponds to the quality. Technical support is fast, everything works stably!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: de la 2 la 3 ani
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
Perfect!
Outstanding hosting. As bigger the company, as bigger the issues. Above the average features, same with the support, perfect prices, great servers and network speed. I recommend!
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 1 - 2 ani
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
Good hosting
I think they are just fine. Not the perfect 24/7 support, but everything else is okay. Best thing about it is are the prices, also no additional fees for renewal.
-anonim- (shortie@s...) / shortie.biz
Timp găzduit: 1 - 2 ani
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
HostAsset ROX!
Perfect hosting service with cheap price. Very good support and flexible services and highly trained specialist! I will never leave HostAsset - best hosting ever.
Apex10 (apex10@g...) / apex10.net
Timp găzduit: peste 3 ani
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
A Great Hosting Provider
I have been using hostage services for many years. Very honest and loyal. I'm happy to be their client.
-anonim- (-fără e-mail-)
Timp găzduit: 1 - 2 ani
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
Reliable host, standard features, medium support, best prices! They do not always answer the chat, but thru the ticket system, they are perfect. Overall - good service!
-ascuns- (-ascuns-) / patent-counselors.com
Timp găzduit: 1 - 2 ani
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
hostasset has blamed me because someone hijacked their server for phishing
Hostasset.net recently suspended my account for 'phishing' and I cannot get them to re-activate the account; they won't even answer my emails, even though we have not been phishing. We have our business website hosted on their server. I am very upset at this situation.

9.5% of their traffic comes from the Russian Federation https://www.easycounter.com/report/hostasset.net, which is probably the source of the phishing. They have a problem, and they can't identify the correct source of the problem, but instead, they are incorrectly blaming other customers.

Their chat system for technical support has not been working in the 4 times I have tried it.
-anonim- (-ascuns-) / zabelejitelnosti.info
Timp găzduit: de la 2 la 3 ani
Rating global
Very stable and reliable hosting. I am client from two and half years and I am very satisfied - everything is working great. The support is really friendly and the service is with professional quality.
-anonim- (itsaka99@y...) / webup10.org
Timp găzduit: de la 2 la 3 ani
Rating global
I have been using HostAsset from 3 years ago. I am a web developer and all my clients are satisfied with the services offered. The host team always responds to my tickets. The crash crashes are fixed in minutes. The price and quality of the services offered are at the same level as the leading hosting leaders. I can say a huge thank you to the HostAset team !!!
-anonim- (-ascuns-)
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
I do recommend them! Overall good service: Cheap prices, good speed and uptime, good support, not that good chat, but in general are worth the money.
-anonim- (spela.house.cafe.bar@g...) / alg.gr
Timp găzduit: 6 luni până la 1 an
Rating global
First, very bad service, second, people in technical support do no respond quick and when they respond they are not polite, third, they sell everything unlimited and when you use resources they cutdown our service
-ascuns- (-ascuns-) / famzn.com
Timp găzduit: 3 până la 6 luni
Rating global
Caracteristici
Cost
Relații cu clienții
Panou de control
Hostasset.net is the worst host ever with many cPanel and server errors!!!
DO NOT EVEN TRY THEM!! They do not know how to solve any web hosting issue! They will ignore your ticket forever. Then try their chat system, once you tell them the problem, they immediately ignore. Their cPanel even has API error. cPanel website stats do not work well (shows all visit coming from server ip); they never fixed this for months. Lots of cPanel features not working. Your site will keep getting 403 and 508 errors. They will tell you you complain too much when you complain about errors on your site and cPanel. Do not waste your money!!!! Do not waste your time!

Cele mai bune companii alternative în California, Statele Unite

  • Starea completării profilului:
    Acțiuni realizate
    Descrierea companiei este în regulă
    Adresa companiei este completă
    Telefonul/faxul companiei a fost adăugat
    Sunt adăugate conturile companiei Twitter și Facebook
    Adresele URL de forum, blog/anunțuri, baze de cunoștințe sau FAQ sunt adăugate
    Produse (planuri) sunt adăugate
    Notă: Adăugați o promoție sau un cupon

    Acțiuni de facut
    URL-ul "Despre companie" sau URL-urile "Pagina de contact" lipsesc
    86%
    Yahoo Web Hosting
    smallbusiness.yahoo.com logo
    Alexa Rating11
    Nota utilizatorul Total recenzii: 55
    Evaluare medie: 1 / 10
    Recenzii bune: 6
    Recenzii rele: 49
    Răspunsuri oficiale: 0
  • Starea completării profilului:
    Acțiuni realizate
    Descrierea companiei este în regulă
    Adresa companiei este completă
    Telefonul/faxul companiei a fost adăugat
    Sunt adăugate conturile companiei Twitter și Facebook
    URL-ul "Despre companie" sau "Pagina de contact" sunt adăugate
    Adresele URL de forum, blog/anunțuri, baze de cunoștințe sau FAQ sunt adăugate
    Produse (planuri) sunt adăugate
    Notă: Adăugați o promoție sau un cupon

    100%
    Name Cheap
    namecheap.com logo
    Alexa Rating1.489
    Nota utilizatorul Total recenzii: 20
    Evaluare medie: 2 / 10
    Recenzii bune: 5
    Recenzii rele: 15
    Răspunsuri oficiale: 0
  • Starea completării profilului:
    Acțiuni realizate
    Descrierea companiei este în regulă
    Adresa companiei este completă
    Telefonul/faxul companiei a fost adăugat
    Sunt adăugate conturile companiei Twitter și Facebook
    URL-ul "Despre companie" sau "Pagina de contact" sunt adăugate
    Adresele URL de forum, blog/anunțuri, baze de cunoștințe sau FAQ sunt adăugate
    Produse (planuri) sunt adăugate
    Promoțiile sunt adăugate, dar unele nu sunt actualizate de peste 2 ani

    100%
    InMotion Hosting
    inmotionhosting.com logo
    Alexa Rating1.958
    Nota utilizatorul Total recenzii: 48
    Evaluare medie: 6 / 10
    Recenzii bune: 33
    Recenzii rele: 15
    Răspunsuri oficiale: 6
  • Starea completării profilului:
    Acțiuni realizate
    Descrierea companiei este în regulă
    Adresa companiei este completă
    Telefonul/faxul companiei a fost adăugat
    Sunt adăugate conturile companiei Twitter și Facebook
    URL-ul "Despre companie" sau "Pagina de contact" sunt adăugate
    Adresele URL de forum, blog/anunțuri, baze de cunoștințe sau FAQ sunt adăugate
    Produse (planuri) sunt adăugate
    Notă: Adăugați o promoție sau un cupon

    100%
    Kinsta
    kinsta.com logo
    Alexa Rating3.705

Comparați cu cele mai bune companii de găzduire din California, Statele Unite nou

Aceste mărturii și evaluări descpre Host Asset sunt părerea subiectivă a vizitatorilor noștri și nu a personalului whtop.com.
Mărcile comerciale, siglele și numele sunt proprietăți ale proprietarilor respectivi și sunt protejate de lege.