×Podziel się tą stroną
 
  

o12.pl recenzja

0 opinie użytkowników, 0 referencje, 5 niewegańskich, 0 promocje, 3 konta społecznościowe, Alexa #2527301, zarejestrowany 2015 (#21913)
o12.pl
o12.pl logo
o12.pl
Mieczysława Medweckiego 17
Kraków 31-870
PL
Telefon +48 81 451 15 11

Języki witryny: pl-PL
Alexa Rating2527301▲ 979355
Zakres cenPLN 10,00 - PLN 400,00Wsparcie24x7Waluta ofertyPLN
Opcje płatnościKarty kredytowe / debetowe / przedpłacone
SEO MOZ Authority39/55Links1838079
Stan ukończenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm są w porządku
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Dodano telefon/faks firmy
Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
Produkty (plany) są dodawane
Uwaga: dodaj promocję lub kupon

100%
Listed and verified since 2015

Zarys ogólny

Usługi: HostingRejestracja domeny | Przekierowany z netlook.pl

Informacje o12.pl

Platforma hostingowa o12.pl powstała ponad 17 lat temu jako odpowiedź na potrzeby wymagających Klientów biznesowych. Z czasem przerodziła się w silną markę i dziś obsługuje kilkadziesiąt tysięcy kont Klienckich, na których działają setki tysięcy serwisów internetowych i domen.

W naszej ofercie znaleźć można szereg wysokiej jakości produktów, które adresujemy praktycznie do każdego segmentu odbiorców, począwszy od korporacji, średnich i małych firm poprzez instytucje publiczne na osobach fizycznych kończąc. Każdy jest dla nas ważny

Strony specjalne


o12.pl zrzut ekranu
Wyszukiwanie witryn internetowych dla o12.pl dnia by WebHostingTop

o12.pl Promocje

Nie ogłoszono żadnych kuponów internetowych! Szukasz świetnej oferty na hosting przy użyciu kuponów? Sprawdź nasz aktualny kupony na hosting lista!
Jeśli zarządzasz tą marką, musisz być zalogowany, aby aktualizować swoje promocje!

Dodaj swój kod promocyjny

Promocja:
Zapewnić początek i Data końcowa
jeśli promocje wygasną
Adres email (nie będą wyświetlane)
Ile to kosztuje 4 + 3 ? Odpowiedz za pomocą 7
 

Planyo12.pl Produkty witryny internetowej

Udostępniony - Linux Trzymaj mysz
nad funkcjami!
CenaMiejsce na dysku twardym Przeniesienie ZaktualizowanoDarmowa domena /
Dozwolone
ACTIVE BASICfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone
Opcje wsparcia : E-mail, Helpdesk, Telefon / bezpłatny
Domeny hostowane : Bez ograniczeń
Darmowe domeny : 0
Dedykowane adresy IP : 0

Annual transfer package Unlimited
Maximum occupancy vCPU on the website 8
Server link speed 10 Gbps
URL planu : http://o12.pl/hosting
PLN 100,00/mi.50 GB SSDniezmierzony 0 / bez ograniczeń
ACTIVE STARTfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone
Opcje wsparcia : E-mail, Helpdesk, Telefon / bezpłatny
Domeny hostowane : Bez ograniczeń
Darmowe domeny : 0
Dedykowane adresy IP : 0
URL planu : http://o12.pl/hosting
PLN 200,00/mi.100 GB SSDniezmierzony 0 / bez ograniczeń
ACTIVE BUSINESSfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone
Opcje wsparcia : E-mail, Helpdesk, Telefon / bezpłatny
Domeny hostowane : Bez ograniczeń
Darmowe domeny : 0
Dedykowane adresy IP : 0
URL planu : http://o12.pl/hosting
PLN 400,00/mi.250 GB SSDniezmierzony 0 / bez ograniczeń
Domeny Trzymaj mysz
nad funkcjami!
Cena Zaktualizowano
.comfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone
Opcje wsparcia : E-mail, Helpdesk, Telefon / bezpłatny

.pl PLN 10, .com.pl PLN 10, waw.pl PLN 10, .com PLN 30, .eu PLN 30
URL planu : http://o12.pl/domeny
PLN 10,00/mi.
.plfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone
Opcje wsparcia : E-mail, Helpdesk, Telefon / bezpłatny
URL planu : http://o12.pl/domeny
PLN 10,00/rok

Informacje kontaktowe są zarządzane przez o12.pl przedstawiciele bok@o..., admin@o..., kontakt@o... [zaloguj]
Zgłoś tę firmęUtwórz darmowe konto do zarządzania o12.pl wymienianie kolejno!

Statystyki internetowe

Właściciel: o12.pl sp. z oo
Tytuł strony: Hosting • Domeny • Serwery dedykowane
Opis portalu: Tani dobry hosting. Oferujemy szybkie serwery (cPanel, CloudLinux), rejestrację domen, serwery dedykowane oraz certyfikaty SSL.
Ukierunkowanie: Polska
Statistics
Witryna działa od:
Linki do serwisu: 225
Wszelkie szczegóły https://o12.pl/
DNS witryny: ns1.prothost.com => 77.55.252.254 ( Bydgoszcz ) / Nazwa.pl Sp.z.o.o.
ns2.prothost.com => 77.55.253.254 ( Krakow ) / Nazwa.pl Sp.z.o.o.
MX::mail.o12.pl => 212.91.26.176 ( Warsaw ) / ATM S.A. - atm.com.pl
Oprogramowanie serwerowe: nginx
Adres IP witryny: 212.91.26.176
Lokalizacja IP Kraj / stan / miasto: Poland / Mazowieckie / Warsaw - zobacz najlepszych dostawców w Polska
Nazwa ISP / URL ISP: ATM S.A. / atm.com.pl
1119

Opinie klientów

Dodaj własną opinię

Formularz służy wyłącznie do przekazywania pozytywnych opinii i regularnego przeglądu kliknij tutaj

Imię i Nazwisko
E-mail (zostanie zaciemniony)
Jedna nazwa domeny hostowanej w tej firmie
Opinie
(Tagi HTML są NIE dozwolony)
Minimum 100 znaków
Ile to kosztuje 4 + 3 ? Odpowiedz za pomocą 7
 

o12.pl Sieć społeczna

Brak oficjalnego konta Linkedin jeszcze
o12.pl Blog Blog dodany sierpień, 2016, z sumą 177 artykułów/przedmiotów przeznaczonych (prawdziwy język pl). Zobacz ostatnie posty podsumowujące blogi:
- Prace techniczne w dniu 16.10.2021 - W dniu 16.10.2021 w godzinach nocnych odbędą się prace techniczne na serwerze s13.o12.pl, w związku z którymi mogą wystąpić krótkie przerwy w działaniu usług (przede wszystkim stron www).
- Prace techniczne w dniu 17.10.2021 - W dniu 17.10.2021 w godzinach nocnych odbędą się prace techniczne na serwerach o12.pl, w związku z którymi mogą wystąpić krótkie przerwy w działaniu usług (przede wszystkim stron www).
- Prace techniczne w dniu 13.09.2021 - W dniu 13.09.2021 w godzinach nocnych odbędą się prace techniczne na serwerach s10.o12.pl, s12.o12.pl i s13.o12.pl, w związku z którymi mogą wystąpić przerwy w działaniu usług.

o12.pl Opinie klientów

Nie ma jeszcze ocen klientów ani użytkowników dla tego dostawcy. Możesz kliknij tutaj, aby dodać swoją recenzję

Dodaj opinie [Przejdź do formy podstawowej / zaawansowanej]

Wymagane informacje

Wybierz Plan hostingowy
Ogólna ocena
Czas hostowany
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Twój społeczny adres URL, imię i nazwisko lub nazwa użytkownikaeg. https://twitter.com/YOURID or https://facebook.com/YOURID
Adres email
(zostanie zaciemniony)
lub zaloguj i wróć na tę stronę
Identyfikacja nabywcy(Niewidoczne publicznie. Przykład Customer=1120 or Account=2121 or Order ID=511AAS3)
Twoja domena hostowanaPrzykład mysite.net. Jeśli masz wiele domen, wspomnij przynajmniej jeden
Podsumowanie Twojego postueg. o12.pl is best!
Twoja opinia Tagi HTML nie są dozwolone! MINIMUM 100 znaków!
Podaj jak najwięcej informacji w swojej recenzji! Zbyt mniej informacji może zostać uznanych za nieistotne i niezatwierdzone!
Niektórzy klienci mogą powiedzieć dobre rzeczy, na przykład: "Jestem zadowolony o12.pl" lub złe rzeczy i skargi, takie jak: "ta firma jest do bani" lub "jest okropna", "o12.pl wygenerował tylko problemy", "dostawca oszustwa lub zdzierstwa", ale teraz Twoja kolej, aby podzielić się swoimi doświadczeniami!
Ile to kosztuje 4 + 3 ? Odpowiedz za pomocą 7
 

Alternatywne najlepsze firmy hostingowe w Poland

  • Stan ukończenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm są w porządku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
    Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
    Produkty (plany) są dodawane, ale niektóre nie są aktualizowane od ponad 2 lat
    Uwaga: dodaj promocję lub kupon

    100%
    home.pl
    home.pl logo
    Alexa Rating13583
    Oceny użytkowników Łączna liczba recenzji: 5
    Średnia opinia: 3 / 10
    Dobre recenzje: 2
    Złe recenzje: 3
    Oficjalne odpowiedzi: 0
  • Stan ukończenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm są w porządku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
    Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
    Produkty (plany) są dodawane, ale niektóre nie są aktualizowane od ponad 2 lat
    Uwaga: dodaj promocję lub kupon

    100%
    Cyber_Folks
    cyberfolks.pl logo
    Alexa Rating26286
  • Stan ukończenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm są w porządku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
    Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
    Produkty (plany) są dodawane, ale niektóre nie są aktualizowane od ponad 2 lat
    Uwaga: dodaj promocję lub kupon

    100%
    Zenbox.pl
    zenbox.pl logo
    Alexa Rating35126
  • Stan ukończenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm są w porządku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
    Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
    Produkty (plany) są dodawane, ale niektóre nie są aktualizowane od ponad 2 lat
    Uwaga: dodaj promocję lub kupon

    100%
    nazwa.pl
    nazwa.pl logo
    Alexa Rating35623
    Oceny użytkowników Łączna liczba recenzji: 3
    Średnia opinia: 4 / 10
    Dobre recenzje: 1
    Złe recenzje: 2
    Oficjalne odpowiedzi: 0

Więcej na temat Poland katalog webhostingu

Porównaj z najlepszymi markami hostingowymi z Poland nowa

Najnowsze zaktualizowane firmy


nazwa.pl Łączna liczba recenzji: 3
Średnia opinia: 4 / 10
Dobre recenzje: 1
Złe recenzje: 2
Oficjalne odpowiedzi: 0
Alexa Rating35623▲2243 Domeny57656▼-174
nazwa.pl logo
Stan ukończenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm są w porządku
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Dodano telefon/faks firmy
Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
Produkty (plany) są dodawane, ale niektóre nie są aktualizowane od ponad 2 lat
Uwaga: dodaj promocję lub kupon

100%
Wiodący dostawca usług internetowych w Polsce, Nazwa jest firmą z certyfikatem ISO 27001, która oferuje rozwiązania cyfrowe przy użyciu najnowocześniejszych technologii.Firma specjalizuje się w następujących rozwiązaniach hostingowych: Hosting VPS;Hosting w chmurze;Rejestracja [...]

Serveo Łączna liczba recenzji: 1
Średnia opinia: 10 / 10
Dobre recenzje: 1
Złe recenzje: 0
Oficjalne odpowiedzi: 0
Alexa Rating2082147▼-4957154
serveo.nl logo
Stan ukończenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm są w porządku
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Dodano telefon/faks firmy
Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
Uwaga: dodaj promocję lub kupon

Co robić
Brakuje produktów (planów)
86%
Serveo rozpoczęło swoją działalność jako nieduża firma ISP w 2006 roku. Firma i zakres jej działań jest wynikiem osobistych zainteresowań jej właściciela. Milan Schinkel od lat zajmował się usługami internetowymi i chciał dostarczać swoje usługi w nowatorski sposób. Dlatego właśnie założył Serveo.

Hostit Alexa Rating0
hostit.pl logo
Stan ukończenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm są w porządku
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
Uwaga: dodaj promocję lub kupon

Co robić
Brak numeru telefonu/faksu firmy
Brakuje konta na Facebooku
Brakuje produktów (planów)
57%
Na rynku usług hostingowych jesteśmy obecni od blisko 10 lat. Nasze usługi opieramy o autorskie oprogramowanie, które rozwijamy na podstawie sugestii użytkowników i badania potrzeb rynku. Pozwala to nam tworzyć aplikację stabilną, elastyczną, a przede wszystkim łatwą i intuicyjną w obsłudze.

Info City Alexa Rating0
infocity.pl logo
Stan ukończenia profilu:
Rzeczy zrobione
Uwaga: opis firmy jest krótki. Zalecane 1000 znaków
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Dodano telefon/faks firmy
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
Uwaga: dodaj promocję lub kupon

Co robić
Brakuje kont na Twitterze i Facebooku
Brakuje adresów URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
Brakuje produktów (planów)
57%
Istniejemy od 1990 roku. W tym czasie zdążyliśmy stworzyć ponad 1000 serwisów www, wypracować własne narzędzia, aplikacje i systemy. Poświęciliśmy ten czas na budowanie zespołu, kompetencji i doświadczenia.

KKI.pl Alexa Rating0
kki-bci.pl logo
Stan ukończenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm są w porządku
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Dodano telefon/faks firmy
Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
Uwaga: dodaj promocję lub kupon

Co robić
Brakuje produktów (planów)
86%
od 25 lat hostujemy strony internetowe! Początki firmy wywodzą się od działalności jednoosobowej: "Wawrzyniec Chorąży Krakowski Komercyjny Internet" bo tak brzmiała jej nazwa, był jednym z pierwszych dostawców INTERNETU, łącza wdzwaniane z "zawrotną" prędkością 32 kb/s. Później usługi firmy [...]

Znaki towarowe, logo i nazwy są własnością ich odpowiednich właścicieli i są chronione prawem.