Mi.com.co Recenzja 2024. Jest mi.com.co dobry hosting w Kolumbia?

0 opinie u偶ytkownik贸w; 0 referencje; 5 niewega艅skich, 0 promocje, 5 konta spo艂eczno艣ciowe, Alexa #47607; 📆 zarejestrowany 2018 (#26003)
mi.com.co
mi.com.co logo
mi.com.co
CO
☎ Telefon +573127818459

J臋zyki witryny: es-CO
🏆 SemRush Rating nowa 2613781
💰 Zakres cen $ 44,99 - $ 349,99⏰ Wsparcie 24x7
💳 Opcje p艂atno艣ci Karty kredytowe / debetowe / przedp艂acone, PayPal
🏆 SEO MOZ Authority 35/51🔗 Linki 37484
Stan uko艅czenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm s膮 w porz膮dku
Dodano telefon/faks firmy
Dodawane s膮 firmowe konta na Twitterze i Facebooku
Dodawane s膮 adresy URL forum, bloga / og艂osze艅, bazy wiedzy lub cz臋sto zadawanych pyta艅
Produkty (plany) s膮 dodawane, ale niekt贸re nie s膮 aktualizowane od ponad 2 lat
Uwaga: dodaj promocj臋 lub kupon

Co robi膰
Adres firmy jest niekompletny. Musi zawiera膰: ulic臋, miasto, kod pocztowy i kraj
"Strona z informacjami" URL lub "Strona kontaktowa" Brak adres贸w URL
71%
Zweryfikowane 2018

📄 Zarys og贸lny

(*) 🔧 Us艂ugi: HostingRejestracja domeny

📜 Informacje mi.com.co

MI.COM.CO is the leading provider of 100% Colombian Corporate Email and the Official Domain Registrar for Colombia. Their focus is to offer businesses the best tools for an effective online presence without excessive costs. They provide convenient administration of domains, corporate email, and site building, empowering companies to manage these services themselves from any location.

MI.COM.CO ensures the effectiveness of their services through a cPanel hosting platform and offers support through their virtual forum. By implementing their services in the Data Center in Colombia, they guarantee faster response times for websites and improved user experiences since 2020.

With their servers' loading speed and data center capabilities, building websites with WordPress becomes easier than ever. They offer cPanel and Softaculous for easy installation of the popular CMS, allowing businesses to optimize their websites for search engines and utilize pre-built templates.

MI.COM.CO provides a range of hosting options, including functional plans designed to avoid unnecessary resource costs. They have also created two additional plans exclusively for their customers, allowing for seamless scalability as websites grow. Customers can also register domain names through their services.

Technical support is available in Spanish, with specialists constantly updating their knowledge to provide the best user experience. Customers can reach out to their support team or access the virtual help channel for self-service guidance.

The hosting service at MI.COM.CO features the renowned cPanel control panel, which offers a user-friendly interface for effortless management, speed, and security.

In addition to hosting and domain management, MI.COM.CO offers corporate email services, facilitating effective communication with customers and suppliers.

Customers who require databases can easily create and manage MySQL databases through the cPanel control panel. Enhanced database security measures are implemented to protect customer data.

MI.COM.CO allows the creation of subdomains and the addition of national and international domains. Their improved internal DNS zone enables easy configuration of TXT, MX, CNAME, A, and SRV records, making it simple to create landing pages for marketing campaigns.

The cPanel control panel provides comprehensive backend administration capabilities, allowing customers to upload and manage website files, review statistics, configure PHP versions, and enhance security.

Customers can easily upgrade their hosting plans to accommodate additional space requirements. MI.COM.CO continually updates their servers to ensure optimal speed, stability, and security. Customers have full control over their websites, including updates to services such as PHP, databases, and SSL.

To enhance website security, MI.COM.CO offers tools such as cPMalScan and SSL options for secure browsing. Regular backups and an internal monitoring tool are also available to protect against targeted attacks.

MI.COM.CO delivers reliable, easy-to-manage, fast, and secure hosting services. Join them today and experience the difference for your business.

📢 Strony specjalne


mi.com.co zrzut ekranu
Wyszukiwanie witryn internetowych dla mi.com.co dnia by WebHostingTop / whtop.com

🎁 mi.com.co Promocje

Nie og艂oszono 偶adnych kupon贸w internetowych! Szukasz 艣wietnej oferty na hosting przy u偶yciu kupon贸w? Sprawd藕 nasz aktualny kupony na hosting lista!
Je艣li zarz膮dzasz t膮 mark膮, musisz by膰 zalogowany, aby aktualizowa膰 swoje promocje!
Mo偶esz prze艣lij sw贸j kupon bezpo艣rednio tutaj!

Dodaj sw贸j kod promocyjny

Promocja:
Zapewni膰 pocz膮tek i Data ko艅cowa
je艣li promocje wygasn膮
Adres email (nie b臋d膮 wy艣wietlane)
Ile to kosztuje 4 + 3 ? Odpowiedz za pomoc膮 7
 

Plany📤 mi.com.co Produkty witryny internetowej

🔧 Udost臋pniony - 💻 Linux Trzymaj mysz
nad funkcjami!
💰Cena💿 Miejsce na dysku twardym 📶 Przeniesienie 📆 Zaktualizowano🆓 Darmowa domena /
🔌 Dozwolone
500mb features💳 Metody P艂atno艣ci : Karty kredytowe / debetowe / przedp艂acone, PayPal
🔨 Panel Sterowania : CPanel
🔧 Kategoria : Kopia zapasowa
✍️ Opcje wsparcia : E-mail, Helpdesk, Telefon / bezp艂atny
🔌 Domeny hostowane : Bez ogranicze艅
🆓 Darmowe domeny : 0
📌 Dedykowane adresy IP : 0
🔗 URL planu : https://mi.com.co/Hosting
$139,99/rok500 MBniezmierzony 0 / bez ogranicze艅
1GB features💳 Metody P艂atno艣ci : Karty kredytowe / debetowe / przedp艂acone, PayPal
🔨 Panel Sterowania : CPanel
🔧 Kategoria : Kopia zapasowa
✍️ Opcje wsparcia : E-mail, Helpdesk, Telefon / bezp艂atny
🔌 Domeny hostowane : Bez ogranicze艅
🆓 Darmowe domeny : 0
📌 Dedykowane adresy IP : 0
🔗 URL planu : https://mi.com.co/Hosting
$209,99/rok1 GBniezmierzony 0 / bez ogranicze艅
5GB features💳 Metody P艂atno艣ci : Karty kredytowe / debetowe / przedp艂acone, PayPal
🔨 Panel Sterowania : CPanel
🔧 Kategoria : Kopia zapasowa
✍️ Opcje wsparcia : E-mail, Helpdesk, Telefon / bezp艂atny
🔌 Domeny hostowane : Bez ogranicze艅
🆓 Darmowe domeny : 0
📌 Dedykowane adresy IP : 0
🔗 URL planu : https://mi.com.co/Hosting
$349,99/rok5 GBniezmierzony 0 / bez ogranicze艅
🔧 Domeny Trzymaj mysz
nad funkcjami!
💰Cena 📆 Zaktualizowano
.com features💳 Metody P艂atno艣ci : Karty kredytowe / debetowe / przedp艂acone, PayPal
✍️ Opcje wsparcia : E-mail, Helpdesk, Telefon / bezp艂atny
🔗 URL planu : https://mi.com.co/Precios
$44,99/rok
🔧 Adresy e-mail - 💻 Linux Trzymaj mysz
nad funkcjami!
💰Cena 📆 Zaktualizowano
Corporate Email features💳 Metody P艂atno艣ci : Karty kredytowe / debetowe / przedp艂acone, PayPal
🔧 Kategoria : Kopia zapasowa
✍️ Opcje wsparcia : E-mail, Helpdesk, Telefon / bezp艂atny
🔗 URL planu : https://mi.com.co/Correo
$100,00/rok25 GBniezmierzony

Informacje kontaktowe s膮 zarz膮dzane przez mi.com.co przedstawiciele soporte@m..., comercial@m..., support@m..., contact@m..., info@m..., sales@m..., webmaster@m..., servicioalcliente@m... [zaloguj]
Zg艂o艣 t臋 firm臋

📊 Statystyki internetowe

💁 W艂a艣ciciel: mi.com.co
Wy艣lij email do kontaktu: atulado at mi dot com dot co
Numer Telefonu: +573127818459
Kraj: Colombia
Ukierunkowanie: Kolumbia
📁 Statystyka
📡 Witryna dzia艂a od:
🔗 Linki do serwisu: 108
📂 Wszelkie szczeg贸艂y https://mi.com.co/
📥 DNS witryny: loca244235.venus.orderbox-dns.com => 162.251.82.248 ( Burlington ) / PDR - publicdomainregistry.com
loca244235.mars.orderbox-dns.com => 162.251.82.253 ( Burlington ) / PDR - publicdomainregistry.com
loca244235.earth.orderbox-dns.com => 162.251.82.118 ( Burlington ) / PDR - publicdomainregistry.com
loca244235.mercury.orderbox-dns.com => 162.251.82.250 ( Burlington ) / PDR - publicdomainregistry.com
MX::mx01.mi.com.co => 34.226.4.16 ( Ashburn ) / Amazon Technologies Inc. - amazon.com
MX::mx02.mi.com.co => 34.226.4.16 ( Ashburn ) / Amazon Technologies Inc. - amazon.com
MX::mx03.mi.com.co => 34.226.4.16 ( Ashburn ) / Amazon Technologies Inc. - amazon.com
🔨 Oprogramowanie serwerowe: Microsoft-IIS/8.0|ASP.NET
📌 Adres IP witryny: 52.73.23.150
📍 Lokalizacja IP: United States, Virginia, Ashburn - zobacz najlepszych dostawc贸w w United States, Virginia
🔗 Nazwa ISP / URL ISP: Amazon Technologies Inc., amazon.com
2450

✅ Opinie klient贸w

Nie ma jeszcze 偶adnych opinii klient贸w. Mo偶esz by膰 pierwsz膮 osob膮, kt贸ra doda tutaj swoj膮 opini臋.

Dodaj w艂asn膮 opini臋

Formularz s艂u偶y wy艂膮cznie do przekazywania pozytywnych opinii i regularnego przegl膮du kliknij tutaj

Imi臋 i Nazwisko
E-mail (zostanie zaciemniony)
Jedna nazwa domeny hostowanej w tej firmie
Opinie
(Tagi HTML s膮 NIE dozwolony)
Minimum 100 znak贸w
Ile to kosztuje 4 + 3 ? Odpowiedz za pomoc膮 7
 

📋 mi.com.co Aktualno艣ci / Informacja prasowa

Brak wiadomo艣ci napisanych w j臋zyku pl Dost臋pne j臋zyki : en: 2

📣 mi.com.co Sie膰 spo艂eczna

mi.com.co Blog  (RSS error new) Pierwszy post od listopad, 2017, z sum膮 25 artyku艂贸w/przedmiot贸w przeznaczonych, J臋zyk es-CO. Najnowszy post na

👪 mi.com.co Opinie klient贸w

Nie ma jeszcze ocen klient贸w ani u偶ytkownik贸w dla tego dostawcy. Mo偶esz kliknij tutaj, aby doda膰 swoj膮 recenzj臋

Dodaj opinie [Przejd藕 do formy podstawowej / zaawansowanej]

Wymagane informacje

Wybierz Plan hostingowy
Og贸lna ocena
Czas hostowany
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Tw贸j spo艂eczny adres URL, imi臋 i nazwisko lub nazwa u偶ytkownikaeg. https://twitter.com/YOURID or https://facebook.com/YOURID
Adres email
(zostanie zaciemniony)
lub zaloguj i wr贸膰 na t臋 stron臋
Identyfikacja nabywcy(Niewidoczne publicznie. Przyk艂ad Customer=1120 or Account=2121 or Order ID=511AAS3)
Twoja domena hostowanaPrzyk艂ad mysite.net. Je艣li masz wiele domen, wspomnij przynajmniej jeden
Podsumowanie Twojego postueg. mi.com.co is best!
Twoja opinia Tagi HTML nie s膮 dozwolone! MINIMUM 100 znak贸w!
Podaj jak najwi臋cej informacji w swojej recenzji! Zbyt mniej informacji mo偶e zosta膰 uznanych za nieistotne i niezatwierdzone!
Niekt贸rzy klienci mog膮 powiedzie膰 dobre rzeczy, na przyk艂ad: "Jestem zadowolony mi.com.co" lub z艂e rzeczy i skargi, takie jak: "ta firma jest do bani" lub "jest okropna", "mi.com.co wygenerowa艂 tylko problemy", "dostawca oszustwa lub zdzierstwa", ale teraz Twoja kolej, aby podzieli膰 si臋 swoimi do艣wiadczeniami!
Ile to kosztuje 4 + 3 ? Odpowiedz za pomoc膮 7
 

🔝 Alternatywne najlepsze firmy hostingowe w Colombia

  • Stan uko艅czenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm s膮 w porz膮dku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane s膮 firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Dodawane s膮 adresy URL forum, bloga / og艂osze艅, bazy wiedzy lub cz臋sto zadawanych pyta艅
    Produkty (plany) s膮 dodawane, ale niekt贸re nie s膮 aktualizowane od ponad 2 lat
    Uwaga: dodaj promocj臋 lub kupon

    Co robi膰
    "Strona z informacjami" URL lub "Strona kontaktowa" Brak adres贸w URL
    86%
    Dongee
    dongee.com logo
    🏆 Alexa Rating 45459
  • Stan uko艅czenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm s膮 w porz膮dku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane s膮 firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" s膮 dodawane
    Dodawane s膮 adresy URL forum, bloga / og艂osze艅, bazy wiedzy lub cz臋sto zadawanych pyta艅
    Produkty (plany) s膮 dodawane, ale niekt贸re nie s膮 aktualizowane od ponad 2 lat
    Promocje s膮 dodawane, ale niekt贸re nie s膮 aktualizowane od ponad 2 lat

    100%
    Colombia Hosting
    colombiahosting.com.co logo
    🏆 Alexa Rating 91803
  • Stan uko艅czenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm s膮 w porz膮dku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane s膮 firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" s膮 dodawane
    Dodawane s膮 adresy URL forum, bloga / og艂osze艅, bazy wiedzy lub cz臋sto zadawanych pyta艅
    Produkty (plany) s膮 dodawane, ale niekt贸re nie s膮 aktualizowane od ponad 2 lat
    Uwaga: dodaj promocj臋 lub kupon

    100%
    Latinoamerica Hosting
    latinoamericahosting.com.co logo
    🏆 Alexa Rating 138415
  • Stan uko艅czenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm s膮 w porz膮dku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane s膮 firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" s膮 dodawane
    Dodawane s膮 adresy URL forum, bloga / og艂osze艅, bazy wiedzy lub cz臋sto zadawanych pyta艅
    Produkty (plany) s膮 dodawane, ale niekt贸re nie s膮 aktualizowane od ponad 2 lat
    Uwaga: dodaj promocj臋 lub kupon

    100%
    HostDime-Columbia
    hostdime.com.co logo
    🏆 Alexa Rating 227705

📉 Por贸wnaj z najlepszymi markami hostingowymi z Colombia

⏬ Najnowsze zaktualizowane firmy


AfterMarket.pl 👉 艁膮czna liczba recenzji: 3
🙌 艢rednia opinia: 1 / 10
👍 Dobre recenzje: 0
👎 Z艂e recenzje: 3
👈 Oficjalne odpowiedzi: 0
🏆 Alexa Rating 162432▲54888 📈 Domeny 12959▼-31
aftermarket.pl logo
Stan uko艅czenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm s膮 w porz膮dku
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Dodano telefon/faks firmy
Dodawane s膮 firmowe konta na Twitterze i Facebooku
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" s膮 dodawane
Dodawane s膮 adresy URL forum, bloga / og艂osze艅, bazy wiedzy lub cz臋sto zadawanych pyta艅
Produkty (plany) s膮 dodawane, ale niekt贸re nie s膮 aktualizowane od ponad 2 lat
Uwaga: dodaj promocj臋 lub kupon

100%
AfterMarket.pl: Tw贸j kompleksowy sklep z polskimi nazwami domen i niezawodnym hostingiemAfterMarket.pl to wiod膮ca polska firma oferuj膮ca kompleksowy pakiet us艂ug zwi膮zanych z Twoj膮 obecno艣ci膮 w Internecie. Oto zestawienie ich kluczowych ofert:Nazwy domen:Najwi臋ksza gie艂da domen w Polsce: [...]

Mevspace 👉 艁膮czna liczba recenzji: 9
🙌 艢rednia opinia: 1.8 / 10
👍 Dobre recenzje: 1
👎 Z艂e recenzje: 8
👈 Oficjalne odpowiedzi: 0
🏆 Alexa Rating 386385▲8240
mevspace.com logo
Stan uko艅czenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm s膮 w porz膮dku
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Dodawane s膮 firmowe konta na Twitterze i Facebooku
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" s膮 dodawane
Dodawane s膮 adresy URL forum, bloga / og艂osze艅, bazy wiedzy lub cz臋sto zadawanych pyta艅
Produkty (plany) s膮 dodawane
Uwaga: dodaj promocj臋 lub kupon

Co robi膰
Brak numeru telefonu/faksu firmy
86%
MEVSPACE: Zaufany partner w zakresie infrastruktury ITOd ponad dekady MEVSPACE jest w czo艂贸wce dostawc贸w innowacyjnych rozwi膮za艅 dla serwer贸w dedykowanych, VPS i infrastruktury IT na ca艂ym 艣wiecie, m.in. w Europie, Azji i USA. Ich d膮偶enie do doskona艂o艣ci znajduje odzwierciedlenie w [...]

Netart 👉 艁膮czna liczba recenzji: 25
🙌 艢rednia opinia: 10 / 10
👍 Dobre recenzje: 25
👎 Z艂e recenzje: 0
👈 Oficjalne odpowiedzi: 0
🏆 Alexa Rating 0
netart.com logo
Stan uko艅czenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm s膮 w porz膮dku
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Dodawane s膮 firmowe konta na Twitterze i Facebooku
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" s膮 dodawane
Dodawane s膮 adresy URL forum, bloga / og艂osze艅, bazy wiedzy lub cz臋sto zadawanych pyta艅
Produkty (plany) s膮 dodawane
Promocje s膮 dodawane

Co robi膰
Brak numeru telefonu/faksu firmy
86%
Marka netart.com jest integraln膮 cz臋艣ci膮 Grupy NetArt, dzia艂aj膮cej w skali globalnej w blisko 100 krajach. Szerokie portfolio us艂ug NetArt Group obejmuje us艂ugi CloudHosting, CloudMail dla biznesowej poczty e-mail z pe艂n膮 ochron膮 2FA, serwery VPS, us艂ugi Cloud Backup, Mail Backup, nowoczesne [...]

Creeper Host.net 🏆 Alexa Rating 464634▼-299852
creeperhost.net logo
Stan uko艅czenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm s膮 w porz膮dku
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Dodano telefon/faks firmy
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" s膮 dodawane
Dodawane s膮 adresy URL forum, bloga / og艂osze艅, bazy wiedzy lub cz臋sto zadawanych pyta艅
Produkty (plany) s膮 dodawane, ale niekt贸re nie s膮 aktualizowane od ponad 2 lat
Uwaga: dodaj promocj臋 lub kupon

Co robi膰
Brakuje konta na Facebooku
86%
CreeperHost wyr贸偶nia si臋 jako kompleksowe rozwi膮zanie dla potrzeb gier i serwer贸w, oferuj膮c kompleksowy zakres us艂ug dla graczy i spo艂eczno艣ci internetowych. Koncentruj膮c si臋 na warto艣ci, r贸偶norodno艣ci, 艂atwo艣ci u偶ytkowania i niezawodno艣ci, CreeperHost zapewnia pot臋偶n膮 platform臋 do tworzenia gier [...]

4 NetPlayers 👉 艁膮czna liczba recenzji: 15
🙌 艢rednia opinia: 1.7 / 10
👍 Dobre recenzje: 2
👎 Z艂e recenzje: 13
👈 Oficjalne odpowiedzi: 0
🏆 Alexa Rating 135329▼-70113
4netplayers.com logo
Stan uko艅czenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm s膮 w porz膮dku
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Dodano telefon/faks firmy
Dodawane s膮 firmowe konta na Twitterze i Facebooku
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" s膮 dodawane
Dodawane s膮 adresy URL forum, bloga / og艂osze艅, bazy wiedzy lub cz臋sto zadawanych pyta艅
Produkty (plany) s膮 dodawane, ale niekt贸re nie s膮 aktualizowane od ponad 2 lat
Uwaga: dodaj promocj臋 lub kupon

100%
Serwer gier: wypo偶ycz i zacznij gra膰 鈥 kompleksowa recenzjaGry s膮 cenion膮 rozrywk膮 od wielu lat, a rado艣膰 z grania z innymi pot臋guje zabaw臋. W naszym serwisie mo偶esz bez wysi艂ku wynaj膮膰 serwer gier i od razu rzuci膰 si臋 w wir akcji. Istnieje kilka przekonuj膮cych powod贸w, dla kt贸rych wyb贸r [...]

Znaki towarowe, logo i nazwy s膮 w艂asno艣ci膮 ich odpowiednich w艂a艣cicieli i s膮 chronione prawem.