×Podziel się tą stroną
 
  
hostasset.net
Średnio 9.2 z 10
Łączna liczba recenzji: 52
Polecane przez: 48
Przeciwny: 4
Oficjalne odpowiedzi: 0


ODWIEŹ STRONĘ

Host Asset recenzja

52 opinie użytkowników, 0 odpowiedzi wsparcia, 1 referencje, 16 niewegańskich, 0 promocje, 4 konta społecznościowe, Alexa #320508, zarejestrowany 2015 (#20383)
hostasset.net
Host Asset
10362 Mulholland Drive
Los Angeles , CA 90046
US
Telefon +13234100992

Języki witryny: en-US
Alexa Rating320508▼ -75405 Oceny użytkownikówŚrednio 9.2 z 10
Łączna liczba recenzji: 52
Polecane przez: 48
Przeciwny: 4
Oficjalne odpowiedzi: 0

Zakres cen$ 1,93 - $ 114,99Wsparcie24x7Waluta ofertyUSD
Opcje płatnościKarty kredytowe / debetowe / przedpłacone, [...]
SEO MOZ Authority13/30Links1167
Stan ukończenia profilu:
Rzeczy zrobione
Opisy firm są w porządku
Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
Dodano telefon/faks firmy
Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
Produkty (plany) są dodawane
Uwaga: dodaj promocję lub kupon

100%

Najnowsze recenzje klientów

Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
High end provider with absolutely stunning quality. One of the best I've been using lately. It is gorgeous.
-anonimowy- (Ahmad.amir1818b@m...)
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
HostAsset is definitely the best!
I am having great time using host asset. The team is polite and always helping and in technical and costing matter there is no one who can beat them.
-anonimowy- (peter.br0798@a...)
Czas hostowany: od 3 do 6 miesięcy
Ocena globalna
I hire entire servers for mailing campaigns and this host is the best so far. Very decent support and convenient pricing.
WIĘCEJ OPINII
Listed and verified since 2015
hostasset.net logo

Zarys ogólny

Usługi: HostingRejestracja domeny

Informacje Host Asset

HostAsset is here to provide you with the best of Web Hosting. One of our biggest advantages side by side with our technology, devotion, purpose and professional touch is our team. This team is built by high educated, up-to-date thinking and very experienced professionals who solve each and every customer's issue with friendly and patient approach 24/7/365. We give confidence to our clients to be successful, which is one of the ways to create a strong relationship between us. This is the way of success.

Obviously we as any other company have the ambitions to develop, this however would be impossible without our customers. For that reason our mission was to create high quality and secure Web Hosting Service including many other extras at the lowest possible prices on market. Hereby our customers are satisfied and we can develop and improve ourselves to offer even better service!

Its a pleasure for us to satisfy the needs of our customers with professional service, safety and last but not least high technology. Thats why we custom build and design our servers to provide our clients with exactly what their businesses or their websites in general need. We also run our own custom Linux kernel and benefit from a nationwide fiber network. Briefly, the main purpose is our customers to grow their businesses online supported by a professional partner and the latest technologies.

Our data center is located in Newark, New Jersey, USA and it's one of the most advanced data centers in the USA. Diesel generators, UPS backup, 24/7/365 monitoring, tape libraries, hand scanners, security alarms, reliability, disaster recovery and multiple 10 gigabit fiber connections to locations all over the world is one of the many advantages of our data center. Nothing but the best for our customers and their businesses!

Strony specjalne


hostasset.net zrzut ekranu
Wyszukiwanie witryn internetowych dla Host Asset dnia kwiecień 23, 2020 przez WebHostingTop

Host Asset Promocje

Nie ogłoszono żadnych kuponów internetowych! Szukasz świetnej oferty na hosting przy użyciu kuponów? Sprawdź nasz aktualny kupony na hosting lista!
Jeśli zarządzasz tą marką, musisz być zalogowany, aby aktualizować swoje promocje!

Dodaj swój kod promocyjny

Promocja:
Zapewnić początek i Data końcowa
jeśli promocje wygasną
Adres email (nie będą wyświetlane)
Ile to kosztuje 4 + 3 ? Odpowiedz za pomocą 7
 

PlanyHost Asset Produkty witryny internetowej

Udostępniony - Linux Trzymaj mysz
nad funkcjami!
CenaMiejsce na dysku twardym Przeniesienie ZaktualizowanoDarmowa domena /
Dozwolone
HomefeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting gier, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
Domeny hostowane : 1

The basic Shared plan. It can be hosted single domain and it provides unlimited disk space and bandwidth.
URL planu : https://hostasset.net/web-hosting.php
$1,93/mi.bez ograniczeń SSDniezmierzony / 1
BusinessfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting gier, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
Domeny hostowane : Bez ograniczeń
Darmowe domeny : 1

This is our Shared bestseller! It provides unlimited bandwidth and disk space and it can host unlimited domains.
URL planu : https://hostasset.net/web-hosting.php
$2,43/mi.bez ograniczeń SSDniezmierzony 1 / bez ograniczeń
AssetfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting gier, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
Domeny hostowane : Bez ograniczeń
Darmowe domeny : 1
Dedykowane adresy IP : 1

The highest Shared plan. Provides all of the unlimited parameters, also free static IP and many other features.
URL planu : https://hostasset.net/web-hosting.php
$5,29/mi.bez ograniczeń SSDniezmierzony 1 / bez ograniczeń
Dedykowany - Linux/Windows Trzymaj mysz
nad funkcjami!
CenaMiejsce na dysku twardym Przeniesienie ZaktualizowanoRAM /
Dedykowane adresy IP
BudgetfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN, VMware
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting dla dorosłych, Hosting gier, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex, Offshore
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
RAM : 4000 MB
CPU : 4 @ 3.5GHz
Domeny hostowane : Bez ograniczeń

The basic Dedicated plan.
URL planu : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$64,99/mi.300 GB SSDniezmierzony 4 GB
AdvancedfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Przelew na rachunek
Panel Sterowania : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting dla dorosłych, Hosting gier, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex, Offshore
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
RAM : 8000 MB
CPU : 4 @ 3.5GHz
Domeny hostowane : Bez ograniczeń

The Dedicated bestseller plan.
URL planu : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$94,99/mi.400 GB SSDniezmierzony 8 GB
EnterprisefeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting dla dorosłych, Hosting gier, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex, Offshore
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
RAM : 16000 MB
CPU : 8 @ 3.5GHz
Domeny hostowane : Bez ograniczeń

The highest and most powerful plan.
URL planu : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$114,99/mi.500 GB SSDniezmierzony 16 GB
Sprzedawca - Linux Trzymaj mysz
nad funkcjami!
CenaMiejsce na dysku twardym Przeniesienie ZaktualizowanoDarmowa domena /
Dozwolone
EconomyfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting gier, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
Domeny hostowane : Bez ograniczeń
Darmowe domeny : 1
Dedykowane adresy IP : 1

The basic Reseller plan. It provides 25 cPanel accounts, 25 SSD storage, unlimited domains, unlimited bandwidth and many more.
URL planu : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$8,28/mi.25 GB SSDniezmierzony 1 / bez ograniczeń
ProfessionalfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting gier, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
Domeny hostowane : Bez ograniczeń
Darmowe domeny : 1
Dedykowane adresy IP : 1

The Reseller bestseller. It provides unlimited bandwidth, domains, 50 cPanel accounts and free static IP
URL planu : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$13,95/mi.35 GB SSDniezmierzony 1 / bez ograniczeń
UltimatefeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting gier, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
Domeny hostowane : Bez ograniczeń
Darmowe domeny : 1
Dedykowane adresy IP : 1

The highest Reseller plan. It provides unlimited bandwidth, 55GB SSD disk space, 100 cPanel accounts, Free static IP, free SSL, free domain and many more.
URL planu : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$17,80/mi.55 GB SSDniezmierzony 1 / bez ograniczeń
VPS - Linux Trzymaj mysz
nad funkcjami!
CenaMiejsce na dysku twardym Przeniesienie ZaktualizowanoRAM /
Dedykowane adresy IP
FirmfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting dla dorosłych, Hosting gier, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex, Offshore
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
RAM : 2000 MB
CPU : 2 @ 6.8 GHz
Domeny hostowane : Bez ograniczeń

The basic VPS plan.
URL planu : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$13,95/mi.85 GB SSDniezmierzony 2 GB
CompanyfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting dla dorosłych, Hosting gier, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex, Offshore
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
RAM : 3000 MB
CPU : 3 @ 10.2GHz
Domeny hostowane : Bez ograniczeń

The VPS bestseller.
URL planu : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$20,95/mi.110 GB SSDniezmierzony 3 GB
IndustrialfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting dla dorosłych, Hosting gier, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex, Offshore
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
RAM : 4000 MB
CPU : 3 @ 10.2GHz
Domeny hostowane : Bez ograniczeń

The third VPS plan.
URL planu : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$27,95/mi.150 GB SSDniezmierzony 4 GB
CorporatefeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting dla dorosłych, Hosting gier, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex, Offshore
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
RAM : 6000 MB
CPU : 4 @ 13.6GHz
Domeny hostowane : Bez ograniczeń

The last and most powerful VPS.
URL planu : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$34,95/mi.200 GB SSDniezmierzony 6 GB
Cloud - Linux Trzymaj mysz
nad funkcjami!
CenaMiejsce na dysku twardym Przeniesienie ZaktualizowanoRAM /
Dedykowane adresy IP
LitefeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting gier, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
RAM : 2000 MB
CPU : 2
Domeny hostowane : 1

The basic Cloud plan. It has unlimited bandwidth and disk space, and produces 2GB RAM with 2 cores.
URL planu : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$3,93/mi.bez ograniczeń SSDniezmierzony 2 GB
MediumfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting gier, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
RAM : 4000 MB
CPU : 4
Domeny hostowane : Bez ograniczeń

The Cloud bestseller. It has all the unlimited parameters like bandwidth and disk space and it produces 4GB of RAM with 4 cores.
URL planu : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$4,43/mi.bez ograniczeń SSDniezmierzony 4 GB
HeavyfeaturesMetody Płatności : Karty kredytowe / debetowe / przedpłacone, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Panel Sterowania : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Kategoria : Kopia zapasowa, Hosting gier, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zarządzanie samodzielnie, W pełni zarządzany, Semi Managed, Kreator witryn internetowych, Udostępnianie plików, E-Commerce, Forex
Opcje wsparcia : E-mail, Czat na żywo, Dostępny 24/7
RAM : 6000 MB
CPU : 6
Domeny hostowane : Bez ograniczeń
Dedykowane adresy IP : 1

The highest of all Cloud plans. It provides unlimited domains, disk space and bandwidth and produces 6GB RAM with 6 cores
URL planu : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$7,29/mi.bez ograniczeń SSDniezmierzony 6 GB / 1

Informacje kontaktowe są zarządzane przez hostasset.net przedstawiciele office@h..., support@h..., sales@h..., info@h... [zaloguj] | Last company update:

Wygląda na to, że hostasset.net na stronie głównej wykryto błąd Javascript Apr 15, 2020

Statystyki internetowe

Wszelkie szczegóły https://hostasset.net/index.php
DNS witryny: anirban.ns.cloudflare.com => 108.162.193.64 ( San Francisco ) / CloudFlare Inc. - cloudflare.com
kate.ns.cloudflare.com => 172.64.32.124 ( Tokyo ) / CloudFlare Inc. - cloudflare.com
MX::mail.hostasset.net => 51.81.73.221 ( Warrenton ) / Body 86 Ltd
Oprogramowanie serwerowe: cloudflare
Strona internetowa PIERWSZY IP: 172.67.133.36
Lokalizacja IP Kraj / stan / miasto: United states / California / San francisco - zobacz najlepszych dostawców w United States, California
Nazwa ISP / URL ISP: CloudFlare Inc. / cloudflare.com
Dodatkowe adresy IP witryny: 104.21.5.68 ( San Francisco, California ) CloudFlare Inc. - cloudflare.com

Opinie klientówOpinie klientów

I am very pleased to say that these guys are amazing. First, I was skeptic about it because of the suspiciously low price, but after I checked on some reviews around, found out that customers are happy, so I tried. Frankly, it is the best host I've ever used so far.
-anonimowy- ( itsaka07@g... ) / webup10.org

Dodaj własną opinię

Formularz służy wyłącznie do przekazywania pozytywnych opinii i regularnego przeglądu kliknij tutaj

Imię i Nazwisko
E-mail (zostanie zaciemniony)
Jedna nazwa domeny hostowanej w tej firmie
Opinie
(Tagi HTML są NIE dozwolony)
Minimum 100 znaków
Ile to kosztuje 4 + 3 ? Odpowiedz za pomocą 7
 

Host Asset Sieć społeczna

https://www.linkedin.com/company/hostasset/
HostAsset jest Public Company jednostka mający 11 obserwujących na LinkedIn i 51-200 pracowników, przemysł Information Technology & Services.
Host Asset Blog  Używając Wordpress version 5.4.4. Pierwszy post od maj, 2020, z sumą 27 artykułów/przedmiotów przeznaczonych, Język en-US. Najnowszy post na lut 10, 2021

RecenziaHost Asset Oceny klientów

Szybkie statystyki Host Asset profil pokazuje średnią notatek 9,2 z 10, obliczam 52 opinie. (kilka wymienionych na górze strony)
Jako gość możesz oceń tego dostawcę bezpośrednio tutaj! Jeśli należysz do zespołu wsparcia, możesz odpowiedzieć na te recenzje, przechodząc pod adres zaloguj

Dodaj opinie [Przejdź do formy podstawowej / zaawansowanej]

Wymagane informacje

Wybierz Plan hostingowy
Ogólna ocena
Czas hostowany
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Twój społeczny adres URL, imię i nazwisko lub nazwa użytkownikaeg. https://twitter.com/YOURID or https://facebook.com/YOURID
Adres email
(zostanie zaciemniony)
lub zaloguj i wróć na tę stronę
Identyfikacja nabywcy(Niewidoczne publicznie. Przykład Customer=1120 or Account=2121 or Order ID=511AAS3)
Twoja domena hostowanaPrzykład mysite.net. Jeśli masz wiele domen, wspomnij przynajmniej jeden
Podsumowanie Twojego postueg. hostasset.net is best!
Twoja opinia Tagi HTML nie są dozwolone! MINIMUM 100 znaków!
Podaj jak najwięcej informacji w swojej recenzji! Zbyt mniej informacji może zostać uznanych za nieistotne i niezatwierdzone!
Niektórzy klienci mogą powiedzieć dobre rzeczy, na przykład: "Jestem zadowolony HostAsset" lub złe rzeczy i skargi, takie jak: "ta firma jest do bani" lub "jest okropna", "hostasset.net wygenerował tylko problemy", "dostawca oszustwa lub zdzierstwa", ale teraz Twoja kolej, aby podzielić się swoimi doświadczeniami!
Ile to kosztuje 4 + 3 ? Odpowiedz za pomocą 7
 
(47 = 90,38%)
(1 = 1,92%)
(4 = 7,69%)
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
As long as I had any issue, it was resolved very adequately and fast. Server and network speed is good, mostly if your business is abroad. And the pricing is the best possible. There are promotions, discounts and etc. It is really good company.

-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
This is the first hosting company that solves any kind of hosting issues, no matter how hard they are. No excuses, only solutions.
-anonimowy- (oketeminijesu@g...) / techzville.com
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
Contrary to what I recently posted earlier, as a result of miscommunication, Host Asset is great place to purchase and host your domain. Apart from the fact that it's cheap hosting with them, many of the resources available on there Cpanel are not easily found on other hosting servers. A great team awaits you.
Enjoy!
-anonimowy- (oketeminijesu@g...) / techzville.com
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
This hosting service, Hostasset, only cares when they are about to collect your money. Their server would most times be down and they wouldn't inform you. Few months after making payment, they treated me like shit. The problem I was trying to fix even originated from them. Please don't use them, for your sanity sake.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: poniżej 1 miesiąca
Ocena globalna
Best prices for the best resources and support. Chat - not that good, but all the other stuff are amazing!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: poniżej 1 miesiąca
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
I am writing this review as a gratitude for the perfect experience with this hosting company. They are probably the best I've ever used. I wish them all the best!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
I would like to thank this company for the outstanding experience! The greatest host Ive ever used. Thanks!

-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
For me its in top 5 of the hosting companies right now. It is mostly very stable and cheap. Not the best support in the world, but in general is okay.
Czas hostowany: 12 lata
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Very pleased of what this guys are offering. Used to be with other hostings, switched many of em, but I am with HA probably more than a year so far, and it is a pleasure.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: od 3 do 6 miesięcy
Ocena globalna
Nomber one host! I love it very much, becoz it is powerful and it is very cheap. It is great for my streaming busines.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: poniżej 1 miesiąca
Ocena globalna
I would like to say that this provider closes the entire circle of services and their quality. So far I didn't have any issue that hasn't been resolved in up to 2 hours. Absolutely gorgeous!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
I am using VPS environment and so far it is okay. It is pretty fast, reliable and it is located in USA.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
It is a pleasure for me doing business with this fellas. It is absolute satisfaction to work with their company.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
There guys are doing great job managing this company. Extremely fast servers, support and network, also very very good pricing.
-anonimowy- (Shortie@S...) / shortie.biz
Czas hostowany: 12 lata
Ocena globalna
The best hosting
Perfect quality and affordable prices. Support is really professional and friendly. I very glad that I have purchased from HostAsset.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: poniżej 1 miesiąca
Ocena globalna
The best company I've ever hosted with. My website is working more than good, they have great knowledgebase and support.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
I love this hosting and have amazing experience with their services and customer support. Very polite and very quick!
Etienne Dafour (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
Incredibly good.
This company provides perfect customer care, great service and best prices on the internet, almost unbelievable.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
The perfect hosting! I am very happy to say that I finally found my favorite hosting company. Amazing work, amazing team and amazing prices! Thumbs up!
https://gistthem.com/kinqbalin (afripuse@g...)
Czas hostowany: poniżej 1 miesiąca
Ocena globalna
Features
Cena
Panel Sterowania
Amazing host
Hello everyone, all i can say about hostasset is amazing, i'm speechless, their prices is amazing, come close to Hostasset your problem will be solved, after spent all my hard earned money, i finally discovered this company, i was scared because of their price, finally i gave it a try and it worth it.. I'm happy and really hope they will continue this way.. I love Hostasset
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: Od 2 do 3 lat
Ocena globalna
Features
Cena
Hans Kohler
Great thanks to HostAsset and their amazing team. Immediate resolve of issues, kind support. Just perfect!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
Amazing company! It is really great to work with this lads. The prices are unbelievable and the service is pro!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: od 3 do 6 miesięcy
Ocena globalna
The service is very good! No issues or difficulties so far. The price range is fair and the support is very polite. I recommend it.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Outstanding provider!
These lads have amazing support. It is fast, responsive and kind. I absolutely recommend this company!
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Best provider ever!
Absolutely great service, great, competent and fast support, terrific prices! I recommend them with both hands!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 12 lata
Ocena globalna
Best wishes from a satisfied customer! I would recommend this company for 100 reasons, but mainly for their support, management, equipment and prices!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
Very convenient host. Minor difficulties with communication, but overall it is worth the money and time.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: od 3 do 6 miesięcy
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Amazingly good.
Even though it is not a huge company, they have the resource to service every (probably) customer perfectly, at least that happened to me. No downtime, no slow replies. Great customer care!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Very good host. I am happy.
I m very happy with HostAsset hosting. Good prices, no fees, good speed, good uptime, good up and dowload and more. Very good!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
Top hosting. Whoever has a doubt, don't! There is thousands of reasons why a man should choose HostAsset over other hostings.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Good company, promising monthly offers, great support, AMAZING prices and more, and more! I've changed companies multiple times, but this one is worth staying.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 12 lata
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
I recommend Host asset. Perfect pricing on the market ever. No hacks, high security, great customer support. Thank you!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: od 3 do 6 miesięcy
Ocena globalna
I am very happy to be with these guys. Perfect and polite support, fast resolutions, fast website access, good pricing and etc. Best wishes.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: Od 2 do 3 lat
Ocena globalna
I like very much. I moved all the services to hostasset because of ther speed and price. And they have many free modules. Thank u.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 1–3 miesięcy
Ocena globalna
Great one! I strongly suggest to check their website, features and prices. More than good! I am on their servers for 2 months and didn't meet any obstacles so far.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
Great host! I totally support them! There is always a solution if something comes up. A lot of free (included) management services and many more.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: ponad 3 lata
Ocena globalna
Recommended! It's worth any penny! All of the features and modules needed, kind and professional support, amazing prices, great servers, speed, network, everything!
-anonimowy- (venisserj@g...)
Czas hostowany: od 3 do 6 miesięcy
Ocena globalna
I was attracted by the price and can say with accuracy that it fully corresponds to the quality. Technical support is fast, everything works stably!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: Od 2 do 3 lat
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Perfect!
Outstanding hosting. As bigger the company, as bigger the issues. Above the average features, same with the support, perfect prices, great servers and network speed. I recommend!
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 12 lata
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Good hosting
I think they are just fine. Not the perfect 24/7 support, but everything else is okay. Best thing about it is are the prices, also no additional fees for renewal.
-anonimowy- (shortie@s...) / shortie.biz
Czas hostowany: 12 lata
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
HostAsset ROX!
Perfect hosting service with cheap price. Very good support and flexible services and highly trained specialist! I will never leave HostAsset - best hosting ever.
Apex10 (apex10@g...) / apex10.net
Czas hostowany: ponad 3 lata
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
A Great Hosting Provider
I have been using hostage services for many years. Very honest and loyal. I'm happy to be their client.
-anonimowy- (-bez e-maila-)
Czas hostowany: 12 lata
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Reliable host, standard features, medium support, best prices! They do not always answer the chat, but thru the ticket system, they are perfect. Overall - good service!
-zatoki- (-zatoki-) / patent-counselors.com
Czas hostowany: 12 lata
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
hostasset has blamed me because someone hijacked their server for phishing
Hostasset.net recently suspended my account for 'phishing' and I cannot get them to re-activate the account; they won't even answer my emails, even though we have not been phishing. We have our business website hosted on their server. I am very upset at this situation.

9.5% of their traffic comes from the Russian Federation https://www.easycounter.com/report/hostasset.net, which is probably the source of the phishing. They have a problem, and they can't identify the correct source of the problem, but instead, they are incorrectly blaming other customers.

Their chat system for technical support has not been working in the 4 times I have tried it.
-anonimowy- (-zatoki-) / zabelejitelnosti.info
Czas hostowany: Od 2 do 3 lat
Ocena globalna
Very stable and reliable hosting. I am client from two and half years and I am very satisfied - everything is working great. The support is really friendly and the service is with professional quality.
-anonimowy- (itsaka99@y...) / webup10.org
Czas hostowany: Od 2 do 3 lat
Ocena globalna
I have been using HostAsset from 3 years ago. I am a web developer and all my clients are satisfied with the services offered. The host team always responds to my tickets. The crash crashes are fixed in minutes. The price and quality of the services offered are at the same level as the leading hosting leaders. I can say a huge thank you to the HostAset team !!!
-anonimowy- (-zatoki-)
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
I do recommend them! Overall good service: Cheap prices, good speed and uptime, good support, not that good chat, but in general are worth the money.
-anonimowy- (spela.house.cafe.bar@g...) / alg.gr
Czas hostowany: 6 mies. do 1 roku
Ocena globalna
First, very bad service, second, people in technical support do no respond quick and when they respond they are not polite, third, they sell everything unlimited and when you use resources they cutdown our service
-zatoki- (-zatoki-) / famzn.com
Czas hostowany: od 3 do 6 miesięcy
Ocena globalna
Features
Cena
Relacje z klientem
Panel Sterowania
Hostasset.net is the worst host ever with many cPanel and server errors!!!
DO NOT EVEN TRY THEM!! They do not know how to solve any web hosting issue! They will ignore your ticket forever. Then try their chat system, once you tell them the problem, they immediately ignore. Their cPanel even has API error. cPanel website stats do not work well (shows all visit coming from server ip); they never fixed this for months. Lots of cPanel features not working. Your site will keep getting 403 and 508 errors. They will tell you you complain too much when you complain about errors on your site and cPanel. Do not waste your money!!!! Do not waste your time!

Alternatywne najlepsze firmy hostingowe w California, Stany Zjednoczone

  • Stan ukończenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm są w porządku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
    Produkty (plany) są dodawane
    Uwaga: dodaj promocję lub kupon

    Co robić
    "Strona z informacjami" URL lub "Strona kontaktowa" Brak adresów URL
    86%
    Yahoo Web Hosting
    smallbusiness.yahoo.com logo
    Alexa Rating11
    Oceny użytkowników Łączna liczba recenzji: 55
    Średnia opinia: 1 / 10
    Dobre recenzje: 6
    Złe recenzje: 49
    Oficjalne odpowiedzi: 0
  • Stan ukończenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm są w porządku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
    Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
    Produkty (plany) są dodawane
    Uwaga: dodaj promocję lub kupon

    100%
    Name Cheap
    namecheap.com logo
    Alexa Rating1489
    Oceny użytkowników Łączna liczba recenzji: 20
    Średnia opinia: 2 / 10
    Dobre recenzje: 5
    Złe recenzje: 15
    Oficjalne odpowiedzi: 0
  • Stan ukończenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm są w porządku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
    Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
    Produkty (plany) są dodawane
    Promocje są dodawane, ale niektóre nie są aktualizowane od ponad 2 lat

    100%
    InMotion Hosting
    inmotionhosting.com logo
    Alexa Rating1958
    Oceny użytkowników Łączna liczba recenzji: 48
    Średnia opinia: 6 / 10
    Dobre recenzje: 33
    Złe recenzje: 15
    Oficjalne odpowiedzi: 6
  • Stan ukończenia profilu:
    Rzeczy zrobione
    Opisy firm są w porządku
    Lokalizacja adresu firmy jest kompletna
    Dodano telefon/faks firmy
    Dodawane są firmowe konta na Twitterze i Facebooku
    Adresy "Strona z informacjami" lub "Strona kontaktowa" są dodawane
    Dodawane są adresy URL forum, bloga / ogłoszeń, bazy wiedzy lub często zadawanych pytań
    Produkty (plany) są dodawane
    Uwaga: dodaj promocję lub kupon

    100%
    Kinsta
    kinsta.com logo
    Alexa Rating3705

Porównaj z najlepszymi markami hostingowymi z California, Stany Zjednoczone nowa

Te Host Asset referencje i oceny są subiektywną opinią naszych gości, a nie whtop.com personel.
Znaki towarowe, logo i nazwy są własnością ich odpowiednich właścicieli i są chronione prawem.