×Deel deze pagina
 
  
hostasset.net
Gemiddelde 9.2 van de 10
Totaal aantal beoordelingen: 52
Aanbevolen door: 48
Gekant tegen: 4
Officiële reacties: 0


BEZOEK WEBSITE

Host Asset beoordeling

52 gebruiker reviews, 0 ondersteun reacties, 1 getuigenis, 16 producten, 0 promoties, 4 sociale accounts, Alexa #320508, opgesomd 2015 (#20383)
hostasset.net
Host Asset
10362 Mulholland Drive
Los Angeles , CA 90046
US
Telefoon +13234100992

Website taal / talen: en-US
Alexa Rating320508▼ -75405 GebruikersbeoordelingGemiddelde 9.2 van de 10
Totaal aantal beoordelingen: 52
Aanbevolen door: 48
Gekant tegen: 4
Officiële reacties: 0

Prijsklasse$ 1,93 - $ 114,99Ondersteuning24x7Valuta aanbiedenUSD
BetalingsmogelijkhedenCreditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, [...]
SEO MOZ Authority13/30Links1167
Profiel voltooiingsstatus:
Dingen gedaan
Bedrijfsbeschrijvingen zijn prima
Bedrijfsadreslocatie is voltooid
Bedrijfstelefoon / fax is toegevoegd
Bedrijf Twitter en Facebook-accounts zijn toegevoegd
"Over pagina" URL of "Contactpagina" URL's worden toegevoegd
Forum, blog / aankondigingen, knowledgebase of veelgestelde vragen URL's zijn toegevoegd
Producten (plannen) zijn toegevoegd
Opmerking: voeg een promotie of coupon toe

100%

Meest recente klantbeoordelingen

Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
High end provider with absolutely stunning quality. One of the best I've been using lately. It is gorgeous.
-anoniem- (Ahmad.amir1818b@m...)
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
HostAsset is definitely the best!
I am having great time using host asset. The team is polite and always helping and in technical and costing matter there is no one who can beat them.
-anoniem- (peter.br0798@a...)
Tijd gehost: 3 tot 6 maanden
Wereldwijde beoordeling
I hire entire servers for mailing campaigns and this host is the best so far. Very decent support and convenient pricing.
MEER RECENSIES
Listed and verified since 2015
hostasset.net logo

Overzicht

Diensten: Web hostingDomeinregistratie

Over Host Asset

HostAsset is here to provide you with the best of Web Hosting. One of our biggest advantages side by side with our technology, devotion, purpose and professional touch is our team. This team is built by high educated, up-to-date thinking and very experienced professionals who solve each and every customer's issue with friendly and patient approach 24/7/365. We give confidence to our clients to be successful, which is one of the ways to create a strong relationship between us. This is the way of success.

Obviously we as any other company have the ambitions to develop, this however would be impossible without our customers. For that reason our mission was to create high quality and secure Web Hosting Service including many other extras at the lowest possible prices on market. Hereby our customers are satisfied and we can develop and improve ourselves to offer even better service!

Its a pleasure for us to satisfy the needs of our customers with professional service, safety and last but not least high technology. Thats why we custom build and design our servers to provide our clients with exactly what their businesses or their websites in general need. We also run our own custom Linux kernel and benefit from a nationwide fiber network. Briefly, the main purpose is our customers to grow their businesses online supported by a professional partner and the latest technologies.

Our data center is located in Newark, New Jersey, USA and it's one of the most advanced data centers in the USA. Diesel generators, UPS backup, 24/7/365 monitoring, tape libraries, hand scanners, security alarms, reliability, disaster recovery and multiple 10 gigabit fiber connections to locations all over the world is one of the many advantages of our data center. Nothing but the best for our customers and their businesses!

Speciale pagina's


hostasset.net screenshot
Website onderzoek voor Host Asset aan april 23, 2020 door WebHostingTop

Host Asset Promotions

Geen website coupons aangekondigd! Op zoek naar een geweldige webhosting-deal met vouchers? Bekijk onze huidige web hosting coupons lijst!
Als u dit merk beheert, moet u zijn aangemeld om uw promoties bij te werken!

Voeg uw promotiecode toe

Promotie:
Geef de start en einddatum
als de promoties verlopen
Jouw email (wordt niet weergegeven)
Hoeveel is 4 + 3 ? Antwoorden met 7
 

PlannenHost Asset Website producten

Gedeelde - Linux Houd muis
boven functies!
PrijsSchijfruimte Overdracht BijgewerktGratis domein /
Toegestaan
HomekenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Game Hosting, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
Gehoste domeinen : 1

The basic Shared plan. It can be hosted single domain and it provides unlimited disk space and bandwidth.
Plan URL : https://hostasset.net/web-hosting.php
$1,93/ Mo.onbeperkt SSDunmetered / 1
BusinesskenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Game Hosting, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
Gehoste domeinen : Onbeperkt
Gratis domeinen : 1

This is our Shared bestseller! It provides unlimited bandwidth and disk space and it can host unlimited domains.
Plan URL : https://hostasset.net/web-hosting.php
$2,43/ Mo.onbeperkt SSDunmetered 1 / onbeperkt
AssetkenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Game Hosting, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
Gehoste domeinen : Onbeperkt
Gratis domeinen : 1
Toegewijde IP's : 1

The highest Shared plan. Provides all of the unlimited parameters, also free static IP and many other features.
Plan URL : https://hostasset.net/web-hosting.php
$5,29/ Mo.onbeperkt SSDunmetered 1 / onbeperkt
Dedicated - Linux/Windows Houd muis
boven functies!
PrijsSchijfruimte Overdracht BijgewerktRAM /
Toegewijde IP's
BudgetkenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN, VMware
Categorie : Backup, Hosting voor volwassenen, Game Hosting, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex, Offshore
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
RAM : 4000 MB
CPU : 4 @ 3.5GHz
Gehoste domeinen : Onbeperkt

The basic Dedicated plan.
Plan URL : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$64,99/ Mo.300 GB SSDunmetered 4 GB
AdvancedkenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Overschrijving
Controlepaneel : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Hosting voor volwassenen, Game Hosting, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex, Offshore
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
RAM : 8000 MB
CPU : 4 @ 3.5GHz
Gehoste domeinen : Onbeperkt

The Dedicated bestseller plan.
Plan URL : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$94,99/ Mo.400 GB SSDunmetered 8 GB
EnterprisekenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, Plesk, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Hosting voor volwassenen, Game Hosting, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex, Offshore
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
RAM : 16000 MB
CPU : 8 @ 3.5GHz
Gehoste domeinen : Onbeperkt

The highest and most powerful plan.
Plan URL : https://hostasset.net/dedicated-servers.php
$114,99/ Mo.500 GB SSDunmetered 16 GB
Tussenpersoon - Linux Houd muis
boven functies!
PrijsSchijfruimte Overdracht BijgewerktGratis domein /
Toegestaan
EconomykenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Game Hosting, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
Gehoste domeinen : Onbeperkt
Gratis domeinen : 1
Toegewijde IP's : 1

The basic Reseller plan. It provides 25 cPanel accounts, 25 SSD storage, unlimited domains, unlimited bandwidth and many more.
Plan URL : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$8,28/ Mo.25 GB SSDunmetered 1 / onbeperkt
ProfessionalkenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Game Hosting, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
Gehoste domeinen : Onbeperkt
Gratis domeinen : 1
Toegewijde IP's : 1

The Reseller bestseller. It provides unlimited bandwidth, domains, 50 cPanel accounts and free static IP
Plan URL : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$13,95/ Mo.35 GB SSDunmetered 1 / onbeperkt
UltimatekenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Game Hosting, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
Gehoste domeinen : Onbeperkt
Gratis domeinen : 1
Toegewijde IP's : 1

The highest Reseller plan. It provides unlimited bandwidth, 55GB SSD disk space, 100 cPanel accounts, Free static IP, free SSL, free domain and many more.
Plan URL : https://hostasset.net/reseller-hosting.php
$17,80/ Mo.55 GB SSDunmetered 1 / onbeperkt
VPS - Linux Houd muis
boven functies!
PrijsSchijfruimte Overdracht BijgewerktRAM /
Toegewijde IP's
FirmkenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Hosting voor volwassenen, Game Hosting, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex, Offshore
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
RAM : 2000 MB
CPU : 2 @ 6.8 GHz
Gehoste domeinen : Onbeperkt

The basic VPS plan.
Plan URL : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$13,95/ Mo.85 GB SSDunmetered 2 GB
CompanykenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Hosting voor volwassenen, Game Hosting, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex, Offshore
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
RAM : 3000 MB
CPU : 3 @ 10.2GHz
Gehoste domeinen : Onbeperkt

The VPS bestseller.
Plan URL : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$20,95/ Mo.110 GB SSDunmetered 3 GB
IndustrialkenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Hosting voor volwassenen, Game Hosting, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex, Offshore
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
RAM : 4000 MB
CPU : 3 @ 10.2GHz
Gehoste domeinen : Onbeperkt

The third VPS plan.
Plan URL : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$27,95/ Mo.150 GB SSDunmetered 4 GB
CorporatekenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Hosting voor volwassenen, Game Hosting, Streaming, DNS, VPN, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex, Offshore
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
RAM : 6000 MB
CPU : 4 @ 13.6GHz
Gehoste domeinen : Onbeperkt

The last and most powerful VPS.
Plan URL : https://hostasset.net/vps-hosting.php
$34,95/ Mo.200 GB SSDunmetered 6 GB
Wolk - Linux Houd muis
boven functies!
PrijsSchijfruimte Overdracht BijgewerktRAM /
Toegewijde IP's
LitekenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Game Hosting, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
RAM : 2000 MB
CPU : 2
Gehoste domeinen : 1

The basic Cloud plan. It has unlimited bandwidth and disk space, and produces 2GB RAM with 2 cores.
Plan URL : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$3,93/ Mo.onbeperkt SSDunmetered 2 GB
MediumkenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Game Hosting, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
RAM : 4000 MB
CPU : 4
Gehoste domeinen : Onbeperkt

The Cloud bestseller. It has all the unlimited parameters like bandwidth and disk space and it produces 4GB of RAM with 4 cores.
Plan URL : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$4,43/ Mo.onbeperkt SSDunmetered 4 GB
HeavykenmerkenBetalingsmethoden : Creditcards / betaalpassen / prepaidkaarten, PayPal, Skrill (Moneybookers)
Controlepaneel : CPanel, OpenVZ, Virtuozzo, WHM, KVM, XEN
Categorie : Backup, Game Hosting, Streaming, DNS, Voice, Proxy, CDN, SharePoint, QuickBooks, Open-Xchange, Usenet, Green Hosting, Seo Hosting, Wordpress, Zelf beheerd, Volledig beheerd, Semi Managed, Website Bouwer, Bestanden delen, E-Commerce, Forex
Ondersteuningsopties : E-mail, Live chat, 24/7 beschikbaar
RAM : 6000 MB
CPU : 6
Gehoste domeinen : Onbeperkt
Toegewijde IP's : 1

The highest of all Cloud plans. It provides unlimited domains, disk space and bandwidth and produces 6GB RAM with 6 cores
Plan URL : https://hostasset.net/cloud-hosting.php
$7,29/ Mo.onbeperkt SSDunmetered 6 GB / 1

Contactgegevens worden beheerd door hostasset.net vertegenwoordigers office@h..., support@h..., sales@h..., info@h... [Log in] | Last company update:

Het lijkt erop dat de hostasset.net website een Javascript-fout op de hoofdpagina heeft gedetecteerd Apr 15, 2020

Webstatistieken

Details voor https://hostasset.net/index.php
Website DNS: anirban.ns.cloudflare.com => 108.162.193.64 ( San Francisco ) / CloudFlare Inc. - cloudflare.com
kate.ns.cloudflare.com => 172.64.32.124 ( Tokyo ) / CloudFlare Inc. - cloudflare.com
MX::mail.hostasset.net => 51.81.73.221 ( Warrenton ) / Body 86 Ltd
Server software: cloudflare
Website EERSTE IP: 172.67.133.36
IP-locatie Land / Staat / Stad : United states / California / San francisco - zie topproviders in United States, California
ISP-naam / ISP-URL: CloudFlare Inc. / cloudflare.com
Website Extra IP's: 104.21.5.68 ( San Francisco, California ) CloudFlare Inc. - cloudflare.com

GetuigenissenKlantengetuigenissen

I am very pleased to say that these guys are amazing. First, I was skeptic about it because of the suspiciously low price, but after I checked on some reviews around, found out that customers are happy, so I tried. Frankly, it is the best host I've ever used so far.
-anoniem- ( itsaka07@g... ) / webup10.org

Voeg uw eigen getuigenis toe

Dit formulier wordt uitsluitend gebruikt voor positieve feedback, voor een regelmatige beoordeling klik hier

Uw naam
E-mail (zal worden verdoezeld)
Eén gehoste domeinnaam bij dit bedrijf
Getuigenis
(HTML-tags zijn NIET toegestaan)
Minimaal 100 tekens
Hoeveel is 4 + 3 ? Antwoorden met 7
 

Host Asset Sociale netwerken

https://www.linkedin.com/company/hostasset/
HostAsset is een Public Company entiteit met 11 volgers op LinkedIn en 51-200 werknemers, industrie Information Technology & Services.
Host Asset Blog  Gebruik makend van Wordpress version 5.4.4. Eerste bericht van mei, 2020, met totaal 27 artikelen, Taal en-US. Laatste bericht op feb 10, 2021

BeoordelingenHost Asset Klantbeoordelingen

De snelle statistieken van Host Asset profiel toont een nootgemiddelde van 9,2 van de 10, telling 52 meningen. (enkele vermeld bovenaan de pagina)
Als bezoeker kan dat beoordeel deze aanbieder hier! Als u deel uitmaakt van het ondersteuningsteam, kunt u op deze beoordelingen reageren door naar te gaan Log in

Voeg je eigen review toe [Schakelen naar basis / geavanceerde vorm]

Benodigde informatie

Selecteer Hosting Plan
Algemene beoordeling
Tijd gehost
Kenmerken
Prijs
Klantenrelatie
Controlepaneel
Uw sociale URL, naam of gebruikersnaameg. https://twitter.com/YOURID or https://facebook.com/YOURID
Jouw email
(zal worden verdoezeld)
of Log in en kom terug naar deze pagina
Klant identificatie(Niet openbaar zichtbaar. Voorbeeld Customer=1120 or Account=2121 or Order ID=511AAS3)
Uw gehoste domeinVoorbeeld mijnsite.net . Als u meerdere domeinen heeft, vermeld dan minstens één
Samenvatting van uw berichteg. hostasset.net is best!
Je recensie HTML-tags zijn NIET toegestaan! MINIMAAL 100 tekens!
Geef zoveel mogelijk informatie in je review! Te weinig informatie kan als niet relevant en niet goedgekeurd worden beschouwd!
Sommige klanten zeggen misschien goede dingen zoals: "ik ben blij met HostAsset" of slechte dingen en klachten zoals: "dit bedrijf zuigt", of "is verschrikkelijk ", "hostasset.net genereerde alleen problemen", "scam of ripoff provider", maar het is nu uw beurt om uw ervaring te delen!
Hoeveel is 4 + 3 ? Antwoorden met 7
 
(47 = 90,38%)
(1 = 1,92%)
(4 = 7,69%)
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
As long as I had any issue, it was resolved very adequately and fast. Server and network speed is good, mostly if your business is abroad. And the pricing is the best possible. There are promotions, discounts and etc. It is really good company.

-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
This is the first hosting company that solves any kind of hosting issues, no matter how hard they are. No excuses, only solutions.
-anoniem- (oketeminijesu@g...) / techzville.com
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
Contrary to what I recently posted earlier, as a result of miscommunication, Host Asset is great place to purchase and host your domain. Apart from the fact that it's cheap hosting with them, many of the resources available on there Cpanel are not easily found on other hosting servers. A great team awaits you.
Enjoy!
-anoniem- (oketeminijesu@g...) / techzville.com
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
This hosting service, Hostasset, only cares when they are about to collect your money. Their server would most times be down and they wouldn't inform you. Few months after making payment, they treated me like shit. The problem I was trying to fix even originated from them. Please don't use them, for your sanity sake.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: minder dan 1 maand
Wereldwijde beoordeling
Best prices for the best resources and support. Chat - not that good, but all the other stuff are amazing!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: minder dan 1 maand
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
I am writing this review as a gratitude for the perfect experience with this hosting company. They are probably the best I've ever used. I wish them all the best!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
I would like to thank this company for the outstanding experience! The greatest host Ive ever used. Thanks!

-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
For me its in top 5 of the hosting companies right now. It is mostly very stable and cheap. Not the best support in the world, but in general is okay.
Tijd gehost: 1 tot 2 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
Very pleased of what this guys are offering. Used to be with other hostings, switched many of em, but I am with HA probably more than a year so far, and it is a pleasure.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 3 tot 6 maanden
Wereldwijde beoordeling
Nomber one host! I love it very much, becoz it is powerful and it is very cheap. It is great for my streaming busines.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: minder dan 1 maand
Wereldwijde beoordeling
I would like to say that this provider closes the entire circle of services and their quality. So far I didn't have any issue that hasn't been resolved in up to 2 hours. Absolutely gorgeous!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
I am using VPS environment and so far it is okay. It is pretty fast, reliable and it is located in USA.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
It is a pleasure for me doing business with this fellas. It is absolute satisfaction to work with their company.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
There guys are doing great job managing this company. Extremely fast servers, support and network, also very very good pricing.
-anoniem- (Shortie@S...) / shortie.biz
Tijd gehost: 1 tot 2 jaar
Wereldwijde beoordeling
The best hosting
Perfect quality and affordable prices. Support is really professional and friendly. I very glad that I have purchased from HostAsset.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: minder dan 1 maand
Wereldwijde beoordeling
The best company I've ever hosted with. My website is working more than good, they have great knowledgebase and support.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
I love this hosting and have amazing experience with their services and customer support. Very polite and very quick!
Etienne Dafour (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
Incredibly good.
This company provides perfect customer care, great service and best prices on the internet, almost unbelievable.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
The perfect hosting! I am very happy to say that I finally found my favorite hosting company. Amazing work, amazing team and amazing prices! Thumbs up!
https://gistthem.com/kinqbalin (afripuse@g...)
Tijd gehost: minder dan 1 maand
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Controlepaneel
Amazing host
Hello everyone, all i can say about hostasset is amazing, i'm speechless, their prices is amazing, come close to Hostasset your problem will be solved, after spent all my hard earned money, i finally discovered this company, i was scared because of their price, finally i gave it a try and it worth it.. I'm happy and really hope they will continue this way.. I love Hostasset
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 2 tot 3 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Hans Kohler
Great thanks to HostAsset and their amazing team. Immediate resolve of issues, kind support. Just perfect!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
Amazing company! It is really great to work with this lads. The prices are unbelievable and the service is pro!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 3 tot 6 maanden
Wereldwijde beoordeling
The service is very good! No issues or difficulties so far. The price range is fair and the support is very polite. I recommend it.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
Outstanding provider!
These lads have amazing support. It is fast, responsive and kind. I absolutely recommend this company!
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
Best provider ever!
Absolutely great service, great, competent and fast support, terrific prices! I recommend them with both hands!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 2 jaar
Wereldwijde beoordeling
Best wishes from a satisfied customer! I would recommend this company for 100 reasons, but mainly for their support, management, equipment and prices!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
Very convenient host. Minor difficulties with communication, but overall it is worth the money and time.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 3 tot 6 maanden
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
Amazingly good.
Even though it is not a huge company, they have the resource to service every (probably) customer perfectly, at least that happened to me. No downtime, no slow replies. Great customer care!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
Very good host. I am happy.
I m very happy with HostAsset hosting. Good prices, no fees, good speed, good uptime, good up and dowload and more. Very good!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
Top hosting. Whoever has a doubt, don't! There is thousands of reasons why a man should choose HostAsset over other hostings.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
Good company, promising monthly offers, great support, AMAZING prices and more, and more! I've changed companies multiple times, but this one is worth staying.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 2 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
I recommend Host asset. Perfect pricing on the market ever. No hacks, high security, great customer support. Thank you!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 3 tot 6 maanden
Wereldwijde beoordeling
I am very happy to be with these guys. Perfect and polite support, fast resolutions, fast website access, good pricing and etc. Best wishes.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 2 tot 3 jaar
Wereldwijde beoordeling
I like very much. I moved all the services to hostasset because of ther speed and price. And they have many free modules. Thank u.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 3 maanden
Wereldwijde beoordeling
Great one! I strongly suggest to check their website, features and prices. More than good! I am on their servers for 2 months and didn't meet any obstacles so far.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
Great host! I totally support them! There is always a solution if something comes up. A lot of free (included) management services and many more.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: meer dan 3 jaar
Wereldwijde beoordeling
Recommended! It's worth any penny! All of the features and modules needed, kind and professional support, amazing prices, great servers, speed, network, everything!
-anoniem- (venisserj@g...)
Tijd gehost: 3 tot 6 maanden
Wereldwijde beoordeling
I was attracted by the price and can say with accuracy that it fully corresponds to the quality. Technical support is fast, everything works stably!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 2 tot 3 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
Perfect!
Outstanding hosting. As bigger the company, as bigger the issues. Above the average features, same with the support, perfect prices, great servers and network speed. I recommend!
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 2 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
Good hosting
I think they are just fine. Not the perfect 24/7 support, but everything else is okay. Best thing about it is are the prices, also no additional fees for renewal.
-anoniem- (shortie@s...) / shortie.biz
Tijd gehost: 1 tot 2 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
HostAsset ROX!
Perfect hosting service with cheap price. Very good support and flexible services and highly trained specialist! I will never leave HostAsset - best hosting ever.
Apex10 (apex10@g...) / apex10.net
Tijd gehost: meer dan 3 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
A Great Hosting Provider
I have been using hostage services for many years. Very honest and loyal. I'm happy to be their client.
-anoniem- (-geen e-mail-)
Tijd gehost: 1 tot 2 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
Reliable host, standard features, medium support, best prices! They do not always answer the chat, but thru the ticket system, they are perfect. Overall - good service!
-verborgen- (-verborgen-) / patent-counselors.com
Tijd gehost: 1 tot 2 jaar
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
hostasset has blamed me because someone hijacked their server for phishing
Hostasset.net recently suspended my account for 'phishing' and I cannot get them to re-activate the account; they won't even answer my emails, even though we have not been phishing. We have our business website hosted on their server. I am very upset at this situation.

9.5% of their traffic comes from the Russian Federation https://www.easycounter.com/report/hostasset.net, which is probably the source of the phishing. They have a problem, and they can't identify the correct source of the problem, but instead, they are incorrectly blaming other customers.

Their chat system for technical support has not been working in the 4 times I have tried it.
-anoniem- (-verborgen-) / zabelejitelnosti.info
Tijd gehost: 2 tot 3 jaar
Wereldwijde beoordeling
Very stable and reliable hosting. I am client from two and half years and I am very satisfied - everything is working great. The support is really friendly and the service is with professional quality.
-anoniem- (itsaka99@y...) / webup10.org
Tijd gehost: 2 tot 3 jaar
Wereldwijde beoordeling
I have been using HostAsset from 3 years ago. I am a web developer and all my clients are satisfied with the services offered. The host team always responds to my tickets. The crash crashes are fixed in minutes. The price and quality of the services offered are at the same level as the leading hosting leaders. I can say a huge thank you to the HostAset team !!!
-anoniem- (-verborgen-)
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
I do recommend them! Overall good service: Cheap prices, good speed and uptime, good support, not that good chat, but in general are worth the money.
-anoniem- (spela.house.cafe.bar@g...) / alg.gr
Tijd gehost: 6 mnd. tot 1 jaar
Wereldwijde beoordeling
First, very bad service, second, people in technical support do no respond quick and when they respond they are not polite, third, they sell everything unlimited and when you use resources they cutdown our service
-verborgen- (-verborgen-) / famzn.com
Tijd gehost: 3 tot 6 maanden
Wereldwijde beoordeling
Kenmerken
Kosten
Klantenrelatie
Controlepaneel
Hostasset.net is the worst host ever with many cPanel and server errors!!!
DO NOT EVEN TRY THEM!! They do not know how to solve any web hosting issue! They will ignore your ticket forever. Then try their chat system, once you tell them the problem, they immediately ignore. Their cPanel even has API error. cPanel website stats do not work well (shows all visit coming from server ip); they never fixed this for months. Lots of cPanel features not working. Your site will keep getting 403 and 508 errors. They will tell you you complain too much when you complain about errors on your site and cPanel. Do not waste your money!!!! Do not waste your time!

Alternatieve top webhosting bedrijven in California, Verenigde Staten

  • Profiel voltooiingsstatus:
    Dingen gedaan
    Bedrijfsbeschrijvingen zijn prima
    Bedrijfsadreslocatie is voltooid
    Bedrijfstelefoon / fax is toegevoegd
    Bedrijf Twitter en Facebook-accounts zijn toegevoegd
    Forum, blog / aankondigingen, knowledgebase of veelgestelde vragen URL's zijn toegevoegd
    Producten (plannen) zijn toegevoegd
    Opmerking: voeg een promotie of coupon toe

    Dingen om te doen
    "Over pagina" URL of "Contactpagina" URL's ontbreken
    86%
    Yahoo Web Hosting
    smallbusiness.yahoo.com logo
    Alexa Rating11
    Gebruikersbeoordeling Totaal aantal beoordelingen: 55
    Gemiddelde score: 1 / 10
    Goede recensies: 6
    Slechte beoordelingen: 49
    Officiële Antwoorden: 0
  • Profiel voltooiingsstatus:
    Dingen gedaan
    Bedrijfsbeschrijvingen zijn prima
    Bedrijfsadreslocatie is voltooid
    Bedrijfstelefoon / fax is toegevoegd
    Bedrijf Twitter en Facebook-accounts zijn toegevoegd
    "Over pagina" URL of "Contactpagina" URL's worden toegevoegd
    Forum, blog / aankondigingen, knowledgebase of veelgestelde vragen URL's zijn toegevoegd
    Producten (plannen) zijn toegevoegd
    Opmerking: voeg een promotie of coupon toe

    100%
    Name Cheap
    namecheap.com logo
    Alexa Rating1489
    Gebruikersbeoordeling Totaal aantal beoordelingen: 20
    Gemiddelde score: 2 / 10
    Goede recensies: 5
    Slechte beoordelingen: 15
    Officiële Antwoorden: 0
  • Profiel voltooiingsstatus:
    Dingen gedaan
    Bedrijfsbeschrijvingen zijn prima
    Bedrijfsadreslocatie is voltooid
    Bedrijfstelefoon / fax is toegevoegd
    Bedrijf Twitter en Facebook-accounts zijn toegevoegd
    "Over pagina" URL of "Contactpagina" URL's worden toegevoegd
    Forum, blog / aankondigingen, knowledgebase of veelgestelde vragen URL's zijn toegevoegd
    Producten (plannen) zijn toegevoegd
    Promoties zijn toegevoegd, maar sommige zijn niet bijgewerkt vanaf meer dan 2 jaar

    100%
    InMotion Hosting
    inmotionhosting.com logo
    Alexa Rating1958
    Gebruikersbeoordeling Totaal aantal beoordelingen: 48
    Gemiddelde score: 6 / 10
    Goede recensies: 33
    Slechte beoordelingen: 15
    Officiële Antwoorden: 6
  • Profiel voltooiingsstatus:
    Dingen gedaan
    Bedrijfsbeschrijvingen zijn prima
    Bedrijfsadreslocatie is voltooid
    Bedrijfstelefoon / fax is toegevoegd
    Bedrijf Twitter en Facebook-accounts zijn toegevoegd
    "Over pagina" URL of "Contactpagina" URL's worden toegevoegd
    Forum, blog / aankondigingen, knowledgebase of veelgestelde vragen URL's zijn toegevoegd
    Producten (plannen) zijn toegevoegd
    Opmerking: voeg een promotie of coupon toe

    100%
    Kinsta
    kinsta.com logo
    Alexa Rating3705

Vergelijk met de beste hostingmerken van California, Verenigde Staten nieuw

Deze Host Asset getuigenis en beoordelingen zijn de subjectieve mening van onze bezoekers en niet van whtop.com personeel.
Handelsmerken, logo's en namen zijn eigendom van hun respectieve eigenaars en worden bij wet beschermd.