hostingsquad.nl profile

Hosting Squad provider overview with company location, number of reviews & testimonials, plan features, website details, discounts and more.

Plantagebaan 29
Wouw, - 4724CG
Netherlands

Work 0848706080
Plans Price Range: $0 - $0 / mo.

This company is listed on WebHostingTop since 2015 and last updated on Jul 6, 2018

Check current stats:
  • 0 customer reviews ;
  • 0 customer testimonials
  • no hosting discount ;
  • no web hosting plans ;

Social Media Accounts:

No official account on Flickr
https://www.linkedin.com/company/hostingsquad See more info
HostingSquad is having 3 followers on LinkedIn.
https://plus.google.com/+HostingsquadNl See more info
HostingSquad account is having 4 followers and 0 plus one count.
No official account on Youtube
No official account on Pinterest
No official Blog
No official Forum
No official account on MySpace

Twitter info

hostingsquad.nl banner

Facebook info

hostingsquad.nl Iconhostingsquad.nl Cover

About: HostingSquad is een betrouwbare en betaalbare Nederlandse provider van domeinnamen, webhosting, Virtual Private Servers (VPS) en colocatie producten.
Products: Domeinnamen, webhosting pakketten, virtual private servers, rack unit pakketten (losse colocatie), shared rack (colocatie) en private rack (colocatie).
Websites: http://www.hostingsquad.nl
Phone: +31848706080

Latest facebook statuses

Linkedin info

Description:
hostingsquad.nl linkedin logo
HostingSquad levert diverse hoge kwaliteit internet services waaronder Webhosting, VPS hosting, Colocatie, Domeinnaamregistratie en maatwerk oplossingen tegen een scherpe prijs. Hierbij zijn wij vooral onderscheidend op het gebied van ondersteuning, bereikbaarheid en innovatie. Onze klanten kunnen ons bij storingen 24/7 telefonisch bereiken en ook de live help service op onze website is meestal bereikbaar.

Via onze website kunnen onze klanten producten direct bestellen en beheren, in samenwerking en overleg met onze klanten werken wij constant aan de verbetering van onze website. Zeer regelmatig worden nieuwe diensten of mogelijkheden op onze website geïntroduceerd.

Wij leveren naast onze standaard producten ook full managed producten waarbij wij alle hard- en software onderhoud beheren, hiermee kunnen onze klanten gebruik maken van de services zonder zich zorgen te hoeven maken over het onderhoud
Company Type: Public Company
Industries: Internet
Employee Count Range: myself only
Specialties: WebhostingVPSDomeinnamenColocatie

Google+ info

hostingsquad.nl Iconhostingsquad.nl Cover

About:
HostingSquad is een betrouwbare en betaalbare Nederlandse provider van domeinnamen, webhosting, Virtual Private Servers (VPS) en colocatie producten.
Tagline: HostingSquad is een service gerichte aanbieder van onder andere domeinnamen, webhosting pakketten, Virtual Private Servers en colocatie producten.

Latest Google + posts

Na een uitgebreide test hebben wij onlangs de Let's Encrypt plugin op ons webhosting platform geïnstalleerd. Met deze plugin is het voor al onze klanten mogelijk om binnen enkele minuten een gratis SSL certificaat te installeren.
Wij hechten grote waarde aan het veilig houden van de websites van klanten en data welke van en naar onze servers wordt verstuurd. Met een SSL certificaat kunnen onze klanten hun website kosteloos, snel en eenvoudig beveiligen.
Een overzicht van alle webhosting pakketten waarbij een gratist SSL certificaat geleverd wordt kijkt u op Webhosting - HostingSquad
Webhosting - betrouwbaar en direct online bij HostingSquad - Feb 19, 2016
Bij HostingSquad werken wij continue aan het leveren van optimale service en producten, om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij deze regelmatig om feedback over onze producten en diensten.

In deze feedback kwam vaak naar voren dat onze klanten graag meerdere websites op 1 pakket zouden hosten en een betere spamfiltering op prijs zouden stellen. Om aan deze wensen te voldoen hebben wij onze webhosting pakketten gewijzigd en leveren wij nu het SpamExperts spamfilter.

Om onze gewijzigde pakketten te bekijken kijkt u op: Aug 25, 2015