Tophost review

0 user reviews, 0 testimonials, 11 products, 0 promotions, 5 social accounts, Alexa #1022873, listed 2009 (#14352)
tophost.gr logo!

Overview

About Tophost

Στην TopHost στηρίζουμε τις σύγχρονες επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους για ανάπτυξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου. Καλύπτουμε τις διαδικτυακές ανάγκες κάθε επιχείρησης με ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών.

Η TopHost δραστηριοποιείται στον χώρο του Web Hosting από το 2004 και μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, έχει εδραιώσει μία καταξιωμένη εταιρική παρουσία στην Ελληνική αγορά. Αναπτύσσουμε και εμπλουτίζουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας συνεχώς, διατηρώντας ως κύριο άξονα στην προσπάθεια αυτή, την ενδυνάμωση των σχέσεων που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πλήρεις και ουσιαστικές λύσεις φιλοξενίας που χαρακτηρίζονται από υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

Μέσα από τις αποτελεσματικές λύσεις που προτείνουμε και που διαμορφώνονται έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην προσωπική ανάγκη του καθενός από εσάς ξεχωριστά, προσδίδουμε στην επιχείρησή σας πολύτιμη εμπορική αξία.

Για να το πετύχουμε αυτό, στηρίζουμε την πολιτική της εταιρίας μας σε έξι βασικούς άξονες:

* Συνέπεια
* Αξιοπιστία
* Επικοινωνία
* Τιμές
* Ποιότητα
* Τεχνογνωσία
* Υποστήριξη!!

Συνδυάζουμε την προσωπικότητα της ομάδας μας με τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό των εγκαταστάσεων μας για να σας παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας!

Η ΤopHost είναι μία από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρίες hosting στη χώρα μας με χιλιάδες πελάτες και απασχολεί μια ομάδα από νέους εξαίρετους επαγγελματίες με ενθουσιασμό και πάθος για τo αντικείμενο και τους στόχους της ΤοpHost.

Εμείς απολαμβάνουμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας με μοναδική, extreme εξυπηρέτηση και εσείς μας το ανταποδίδετε με την εμπιστoσύνη στις υπηρεσίες μας.

Αξιοπιστία και 100% αφοσίωση
Στόχος μας στην TopHost είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία Web hosting. Έχουμε ορίσει υψηλά standards για τις υπηρεσίες μας, όλες οι υποθέσεις αντιμετωπίζονται άμεσα από έμπειρους τεχνικούς και είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε κάθε στιγμή τις ανησυχίες σας και να τις αντιμετωπίσουμε με χαμόγελο. Ακούγοντας καθημερινά τι έχουν να πουν οι πελάτες μας μαθαίνουμε, αναπτυσσόμαστε και βελτιώνομαστε με στόχο να αποτελέσουμε τη Νο.1 επιλογή υπηρεσιών Web hosting.

Hosting Κώδικας Ορθής Συμπεριφοράς
H TopHost δεσμεύεται για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχει και εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της σε κάθε της συναλλαγή. Αναλυτικά δεσμεύεται ότι θα:

* παρέχει ακριβείς και up-to-date πληροφορίες για τις υπηρεσίες hosting
* παρέχει χρήσιμες λύσεις σε αιτήματα υποστήριξης και πωλήσεων
* τιμά την εγγύηση επιστροφής χρημάτων που παρέχει
* έχει ξεκάθαρη και σαφή τιμολογιακή πολιτική
* παρέχει ασφαλής συναλλαγές παραγγελίας και χρέωσης με πιστοποιητικά κρυπτογράφησης (SSL Certificates)
* διευθετεί τυχόν διαφορές με τους πελάτες της άμεσα και επαγγελματικά
* ελέγχει σχολαστικά όλες τις υπηρεσίες της για να εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και uptime των servers
* προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της αποφεύγοντας τη διανομή, ενοικίαση ή πώληση αυτών των στοιχείων


Δεν υπερφορτώνουμε τους servers μας
Ποιότητα και όχι ποσότητα! Στην TopHost μας ενδιαφέρει να παρέχουμε στους πελάτες μας τις ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τις οποίες ξεχωρίζουμε καθημερινά από τον ανταγωνισμό! Περιορίζουμε τον αριθμό των sites που φιλοξενούμε σε κάθε server, με στόχο τη μεγιστοποίηση της ταχύτητας και της αξιοπιστίας των hosting υπηρεσιών που παρέχουμε και με την επιθυμία να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη μας. Γνωρίζουμε τις τακτικές που χρησιμοποιούν πολλοί πάροχοι Hosting, στριμώχνοντας πολλαπλούς χρήστες στον ίδιο server για τη μεγιστοποίηση του κέρδους τους και απαντάμε επιλέγοντας για τους πελάτες μας την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Άλλωστε, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ένα υπερφορτωμένος server, όταν έχει πρόβλημα επηρεάζει πολλούς πελάτες και ανεβάζει σημαντικά το κόστος υποστήριξης.

Πολύ... πολύ χαμηλές τιμές
Αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην έρευνα αγοράς και προσπαθούμε να σας παρέχουμε με κάθε πακέτο φιλοξενίας όσο το δυνατόν περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή! Οι τιμές web hosting στην TopHost ξεκινάνε από μόλις λίγα ευρώ! Λιγότερο και από έναν καφέ το μήνα ! Περισσότερα χαρακτηριστικά

Unlimited/Unmetered? Ναι! Δείτε τι εννοούμε!

Unlimited=Unmetered και σημαίνει ότι σε επιλεγμένα πακέτα Web Hosting δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για το disk storage (χώρο στο δίσκο) ή/και για το Traffic (κίνηση) του site σας! Απλά δεν τα μετράμε (unmetered) και δε σας χρεώνουμε επιπλέον.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να ανησυχεί ένας χρήστης είναι το κατά πόσο βελτιστοποιημένο είναι το site του ώστε να μη προκαλεί προβλήματα στο server που βρίσκεται, και κατ'επέκταση και στα υπόλοιπα websites που φιλοξενούνται εκεί (shared hosting)!
Δημιουργώ πρόβλημα σημαίνει ότι το site μου κάνει υπερβολική χρήση των πόρων του συστήματος, πχ. του επεξεργαστή, της μνήμης ή/και του δίσκου και αυτό οφείλεται σε προγραμματιστικό λάθος ή σε κάποιο bug ! Στην περίπτωση αυτή ένας Τεχνικός της TopHost θα σας ενημερώσει επισημαίνοντας την πηγή του προβλήματος. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί μπορεί να σας ζητηθεί να μεταφέρεται το site σας σε Dedicated Server, σε Virtual Private Server ή και ακόμη - δεν έχουμε λόγο να το κρύβουμε- σε άλλη εταιρία!
Φανταστείτε τι αμέλεια θα ήταν από μέρους μας να επιτρέπαμε σε ένα site με shared hosting, να επηρεάσει τη λειτουργία του δικού σας και δεκάδων άλλων sites στον ίδιο server!
Οι παραπάνω περιορισμοί υπάρχουν στην πλειοψηφία των εταιριών Hosting σε Ελλάδα και εξωτερικό!
Η διαφορά της Tophost είναι:
- στο Unlimited/Unmetered που σας απελευθερώνει από το άγχος του να πρέπει να προβλέψετε και να παρακολουθείτε το χώρο και την επισκεψιμότητα του site σας,
- στο ενδιαφέρον που θα δείξει η ομάδα της TopHost για το πρόβλημά σας και στην εξυπηρέτηση που η ομάδα υποστήριξης είναι αφοσιωμένη για να σας παρέχει.

90 ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων !
Καθημερινά καταφέρνουμε να διατηρούμε ευχαριστημένους χιλιάδες πελάτες και είμαστε περήφανοι για αυτή μας την επιτυχία! Αισθανόμαστε σιγουριά για το αποτέλεσμα που σας παραδίδουμε και για το λόγο αυτό εγγυόμαστε την επιστροφή των χρημάτων σας σε 90 ημέρες από την έναρξη του πακέτου, εφόσον δε μείνετε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας και δεν είμαστε σε θέση να επιλύσουμε το πρόβλημα. Εγγυόμαστε επιπλέον στο 100% τη συνεχή λειτουργία του δικτύου και 99,9% εγγύηση Uptime και Facility Infrastructure! Δείτε όλες τις εγγυήσεις που σας παρέχει η TopHost εδώ.

TopHost Εxtreme Support
Τι σημαίνει Extreme Support? Ότι ξεφεύγουμε από την υποστήριξη που υπόσχονται όλοι και κάνουμε ένα βήμα πέρα από τη γραμμή των ορίων. Το Extreme Support έγινε κομμάτι της ζωής μας και φανερώνει την ανάγκη μας να κάνουμε τη διαφορά στις υπηρεσίες hosting για εσάς και για όλους τους πελάτες μας! Μάθετε τι σημαίνει Extreme Support για την TopHost και τι κερδίζετε.
Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήστε την Ticket Support Platfrom της TopHost και να αποστείλετε το αίτημα σας 24/7 με ένα email στο Webhosting Customer Service της Tophost, ή μέσω της επιλογής, Κατάθεση Αιτήματος, στη σελίδα Υποστήριξης της TopHost.gr

SiteBuilder + Εκατοντάδες Δωρεάν Έτοιμα Templates
Φιλοξενώντας την ιστοσελίδα σας στην TopHost δεν δεσμεύετε απλά χώρο στο Internet. Παίρνετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσετε μόνοι σας έναν πλήρες και απόλυτα λειτουργικό δικτυακό τόπο. Το SiteBuilder είναι ένα εργαλείο με το οποίο σε λιγότερο από μία ώρα μπορείτε να έχετε το δικό σας επαγγελματικό website χωρίς να έχετε καμία γνώση προγραμματισμού.

Εύκολο στη χρήση Plesk!
Στην TopHost θα βρείτε ένα από τα πιο ισχυρά και εύχρηστα Control Panel της αγοράς που σας επιτρέπει με ελάχιστα κλικς να δημιουργείτε e-mail accounts και βάσεις δεδομένων, να ενεργοποιείτε το webmail σας, να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας και δεκάδες άλλες λειτουργίες.

To Plesk σας επιτρέπει να εγκαταστήσει με μόλις μερικά κλικ, χρήσιμες εφαρμογές, με τις οποίες θα μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα σε λίγα λεπτά το δικό σας blog, forum, gallery ή και eshop !

Μερικές από τις εφαρμογές είναι:

* WordPress
* Joomla
* osCommerce
* Drupal
* Cubecart
* PhpAds
* Zen Cart
* Gallery
* WebCalendar

Δείτε όλες τις εφαρμογές στην Plesk Applications σελίδα ή πραγματοποιείστε μια σύντομη περιήγηση στο Demo του Plesk μας.

Εξαιρετικά Data Centers και Δίκτυο!
Η TopHost συνεργάζεται με την πλέον αξιόπιστη εταιρία "The Planet" για τους servers που διαθέτει στην Αμερική και τις εταιρίες Ιntergenia & Hetzner για τους servers της στην Ευρώπη. Πέρα από πολύ υψηλές ταχύτητες και άρτια τεχνολογία, η αξιοπιστία των datacanters όπου στεγάζονται οι servers της TopHost εξασφαλίζεται με:

* 24/7 παρακολούθηση
* N+2 Data Center συστήματα HVAC (Heating, Ventilation, Air-conditioning - Θέρμανση, Εξαερισμός, Κλιματισμός)
* Αξιόπιστη τροφοδοσία
* Αδιάλειπτη παροχή ενέργειας
* Ν+1 Εφεδρικές Γεννήτριες
* Μέτρα Ασφαλείας φυσικής πρόσβασης στα Data Centers
* SAS 70 Type II Πρότυπα Ασφαλείας

Επιπλέον η εταιρία διαθέτει μια από τις καλύτερες δικτυακές υποδομές routing & switching διαμορφώνοντας ένα ασφαλές και χωρίς αδύναμα σημεία δίκτυο, με τη χρήση πολλαπλών Tier 1 παροχών τηλεπικοινωνίας.
Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να μάθετε μέσα από τις αντίστοιχες σελίδες για το Δίκτυο και τα Data Centers της TopHost.

-----------------

In TopHost support modern enterprises in their efforts to develop competitive advantage by using the power of the internet. We meet online needs of each company with a complete package of services.

The TopHost active in the Web Hosting since 2004 by providing integrated solutions, has established a proven corporate presence in the Greek market. We develop and enrich all of our services continuously, keeping as the main axis in this effort to strengthen the relationships we build with our customers. Our goal is to provide comprehensive and effective hosting solutions characterized by high quality standards.

Through effective solutions proposed and formulated to meet the individual needs of each one of you, give your business a valuable commercial value.

To achieve this, we support our company policy in six key areas:

* Consistency
* Reliability
* Contact
* Prices
* Quality
* Expertise
* Support!

We combine the personality of our team with advanced technological equipment of our facilities to provide you with great hosting!

The TopHost is one of the most dynamically developing companies hosting in our country with thousands of clients and employs a team of young professionals with excellent enthusiasm and passion for The object and purpose of TopHost.

We enjoy you provide complete hosting services with a unique, extreme, and you serve us back with the empistosyni our services.

Reliability and 100% dedication
Our goal in TopHost is to provide our customers the best possible experience Web hosting. We set high standards for our services, all cases handled directly by experienced technicians and are ready to hear every time your concerns and address them with a smile. Listening every day what they have to tell our customers we learn, develop and improve in order to become the No.1 choice of services Web hosting.

Hosting Code of Conduct
H TopHost committed to the hosting services it provides and ensures excellent customer service in every transaction. Details commits to:

* Provide accurate and up-to-date information on hosting services
* Provide appropriate solutions to requests for support and sales
* Honoring the money back guarantee provided
* Have clear and explicit pricing
* Provides secure ordering and billing transactions with encryption certificates (SSL Certificates)
* Settles disputes with customers promptly and professionally
* Thoroughly check all services to ensure maximum performance and uptime of servers
* Protects the privacy of customers avoiding distribution, renting or selling these items


Do not overload our servers
Quality, not quantity! In TopHost we are interested to provide our customers with quality and comprehensive services for which a daily stand out from the competition! We limit the number of sites hosted on each server, to maximize speed and reliability of the hosting services we provide and the desire to build relationships of trust with our customers. We know the tactics used by many providers Hosting, cornering multiple users on the same server to maximize their profit and respond by choosing for our customers the quality of our services. Besides, we know very well that an overloaded server, when a problem affects many customers and significantly raises the cost of support.

Very ... very low prices
Devote much time to research the market and try to provide you with every hosting package as many quality features at the lowest price! Prices in TopHost web hosting starting at just a few dollars! And less than a coffee a month! More features

Unlimited / Unmetered? Yes! See what we mean!

Unlimited = Unmetered and means that selected Web Hosting packages you have no reason to worry about disk storage (disk space) and / or the Traffic (traffic) of your site! Just do not count (unmetered) and do not charge you extra.

The only reason why you should worry a user is whether the site is optimized in order not to cause problems in the server located, and thus to the other websites hosted there (shared hosting)!
Creates a problem means that my site makes excessive use of system resources, eg processor, memory and / or disk, and this is a bug or a bug! In this case, a technician will tell you TopHost indicating the source of the problem. If the problem persists you may be prompted to transfer your site to Dedicated Server, a Virtual Private Server or even - we have no reason to hide it, to another company!
Imagine what it would be negligent on our part to allow a site with shared hosting, affect the operation of your computer and dozens of other sites on the same server!
These restrictions exist in the majority of companies Hosting in Greece and abroad!
The difference is Tophost:
- The Unlimited / Unmetered frees you from the stress of having to predict and monitor the site and traffic to your site
- The interest that would show the team TopHost for your problem and the customer support team who are dedicated to provide you.

90 days Money Back Guarantee!
Every day we manage to keep thousands of satisfied customers and are proud that our success! We feel confident about the result you deliver and therefore we guarantee your money back within 90 days of the start of the package, if you are not satisfied with our services and we are not able to solve the problem. We guarantee 100% extra to the continued operation of the network and 99.9% Uptime Guarantee and Facility Infrastructure! See all guarantees provided by your TopHost here.

TopHost Extreme Support
What does Extreme Support? That stray from the support that promise all and do a step over the line limits. The Extreme Support was part of our lives and shows our need to make a difference in the hosting services for you and all our customers! Learn what Extreme Support for TopHost and what you earn.
Additionally you can use the Ticket Support Platfrom of TopHost and send your request 24 / 7 with an email to Webhosting Customer Service of Tophost, or through selection, a request, the Support page of TopHost.gr

SiteBuilder + Free Hundreds of Ready Templates
Hosting your website on TopHost not commit just space on the Internet. You get all the necessary tools to build yourself a complete and fully functional website. The SiteBuilder is a tool that in less than an hour you can have your own professional website without having any programming knowledge.

Easy to use Plesk!
In TopHost will find one of the most powerful and easy to use Control Panel market that allows a few clicks to create e-mail accounts and databases, to enable the webmail, you can track your statistics and dozens of other features.

To Plesk allows you to install with just a few clicks, useful applications with which you can build within minutes your own blog, forum, gallery or eshop!

Some applications are:

* WordPress
* Joomla
* OsCommerce
* Drupal
* Cubecart
* PhpAds
* Zen Cart
* Gallery
* WebCalendar

See all applications in Plesk Applications page or take a short tour of the Plesk Demo us.

Extremely Data Centers and Network!
The TopHost works with the most reliable company "The Planet" for the servers available in the U.S. and companies Intergenia & Hetzner on their servers in Europe. Apart from very high speeds and excellent technology, reliability datacanters which housed the servers of TopHost guaranteed by:

* 24 / 7 monitoring
* N +2 Data Center systems HVAC (Heating, Ventilation, Air-conditioning - Heating, Ventilation, Air Conditioning)
* Reliable power
* Uninterrupted power supply
* N +1 Standby Generators
* Security Measures physical access to Data Centers
* SAS 70 Type II Safety Standards

Furthermore the company has one of the best network infrastructure routing & switching forming a safe and without weaknesses network using multiple Tier 1 telecommunications provider.
Detailed information you can learn through their respective pages for the Network and Data Centers of TopHost.

tophost.gr Cover
Website research for Tophost on by WebHostingTop

Promotions

No website coupons announced! Looking to get a great webhosting deal using vouchers ? Checkout our current web hosting coupons list!
If you manage this brand, you must be logged in to update your promotions!

Add your promo code

Promotion:
Provide the start date
and end date if the promotions expires!
Your email
(will not be displayed)
How much is 2+2 ? Respond with 4
 

PlansWebsite Products

Linux/Windows - Shared Keep mouse
over features!
PriceDisk Space Transfer UpdatedFree Domain /
Allowed
Starter  $2.09/mo. 153 MBunmetered
Starter  $2.09/mo. 153 MBunmetered
Economy  $3.84/mo. 2 GBunmetered
Economy  $3.84/mo. unlimitedunmetered
Deluxe  $6.48/mo. unlimitedunmetered
Business  $7.14/mo. 350 GBunmetered
Platinum  $10.92/mo. unlimitedunmetered
Professional  $12.02/mo. unlimitedunmetered
Linux/Windows - Dedicated Keep mouse
over features!
PriceDisk Space Transfer UpdatedRAM /
Dedicated IPs
Intel S1260 HT (8GΒ) features
RAM : 8000 MB
CPU : 4 x 2GHz
$36.00/mo. 1000 GBunmetered 8 GB
AMD Athlon™ II X4 (8GB) features
RAM : 8000 MB
CPU : 4 x 2.3GHz
$42.50/mo. 2000 GBunmetered 8 GB
Intel® Core™ i7-4770 (32GB) features
RAM : 32000 MB
CPU : 4 x 3.4GHz
$53.40/mo. 4000 GBunmetered 32 GB

Marketing information is managed by d.anthoulakis@u... [login] | Last company update:

Web stats

Targeting: Greece, Singapore

Customer Testimonials

There are no customer testimonials listed yet. You can be the first one to add your testimonial here.

Add your own testimonial

This form is used exclusively for positive feedback, for a regular review click here

Your Name
Email(will be obfuscated)
One Hosted domain name with this company
Testimonial
(HTML tags are NOT allowed!)
Minim 100 characters!
How much is 2+2 ? Respond with 4
 

Social Networks

https://www.linkedin.com/company/tophost
About: Η Tophost.gr παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας, Domain Names και πιστοποιητικών ασφαλείας, που χαρακτηρίζονται από υψηλά ποιοτικά κριτήρια. Κύριος στόχος της εταιρίας είναι η καλύτερη δυνατή εμπειρία φιλοξενίας για τους πελάτες της μέσα από την παροχή Extreme Support.

Οι συνεργασίες της περιλαμβάνουν συμφωνίες με κάποια από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά Data Centers για την φιλοξενία των υποδομών της. Οι υπηρεσίες της Tophost περιλαμβάνουν αναλυτικά τις παρακάτω υπηρεσίες:

- Shared Web Hosting
- Reseller Hosting
- VPS servers
- Dedicated Servers
- Κατοχύρωση και μεταφορά Domain Names
- SSL Certificates
- DNS hosting

Τα Shared Hosting πακέτα της εταιρίας, έρχονται με δωρεάν Sitebuilder, Plesk Control Panel, Unmetered πόρους και 100% Network Uptime guarantee.
Το Extreme Support και η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών την ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές [...]

Tophost (est. 2004) is a Privately Held entity having 241 followers on LinkedIn and 11-50 employees, industry Internet.
https://plus.google.com/+TophostGr
About: Η Top.Host δραστηριοποιείται στον χώρο του Web Hosting από το 2004 παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας και κατοχύρωσης ονομάτων χώρου.Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν φιλοξενία στην Ελλάδα, Unmetered χώρο στο δίσκο και κίνηση δεδομένων, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών και Extreme Support.Με άξονα την αξιοπιστία, την επικοινωνία, τις τιμές και την τεχνογνωσία, παρέχει λύσεις σε Shared - Reseller - VPS - DNS & Dedicated [...]
Top.Host account is having 93 followers and 135 plus one count. See recent Google+ Posts:
tophost.gr Icon
- Νέα υπηρεσία #CDN: Αύξησε την ταχύτητα του site σου σε μερικά λεπτά! Νέα υπηρεσία CDN: Αύξησε την ταχύτητα του site σου σε μερικά λεπτά!
- #Digitized Athens 2016: Ώρα να μιλήσουμε για #design! Digitized Athens 2016: Ώρα να μιλήσουμε για design!
- #Responsive #design: 8 λόγοι για να το εφαρμόσεις στο site σου Responsive design: 8 λόγοι για να το εφαρμόσεις στο site σου
Tophost Blog  (RSS error) Blog added on Feb, 2012, with total 67 articles, language en-US. See recent blogs summary posts:
- Dirty COW: πώς αντιμετωπίσαμε το vulnerability στον πυρήνα των Linux - Πρόσφατα, οι χρήστες των Linux σε όλον τον κόσμο ήρθαν αντιμέτωποι με μια ευπάθεια στον πυρήνα των συστημάτων που τα έκανε ευάλωτα σε επιθέσεις τρίτων. Στην Top.Host αντιμετωπίσαμε άμεσα το Dirty COW
- Digitized Athens 2016: Ώρα να μιλήσουμε για design! - Αν είσαι designer είναι πολύ πιθανό να βρέθηκες κι εσύ στο Digitized Athens 2016. Αν δεν κατάφερες να πας, όμως, είμαστε εδώ για να σου μεταφέρουμε το κλίμα του event και να μοιραστούμε μαζί σου όλα ε
- Responsive design: 8 λόγοι για να το εφαρμόσεις στο site σου - Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν επιγραμματικά στο responsive design και τη σημασία του για το SEO και την ταχύτητα μίας ιστοσελίδας. Όμως οι ανάγκες των αναγνωστών μας για μία πιο ολοκληρω

Customer Reviews

There are no customer or users ratings yet for this provider. You can click here to add your review

Add your own review [Toggle to basic/advance form]

Required info

Select Hosting Plan
Overall Rating
Time Hosted
Features
Price / Cost
Customer Relation
Control Panel
Your Social URL, Name or Usernameeg. https://twitter.com/YOURID or https://facebook.com/YOURID or https://plus.google.com/+YOURID
Your Email Or login and come back to this page
Customer identification(Not public visible. eg Customer=1120 or Account=2121 or Order ID=511AAS3)
Your hosted domaineg. mysite.net. If you have multiple domains, mention at least one!
Summary of your posteg. tophost.gr is best!
Your review HTML tags are NOT allowed! MINIM 100 characters!
Provide as much information as possible in your review! Too less information may be counted as not relevant and not approved!
How much is 2+2 ? Respond with 4
 

Latest updated companies


Dotster
dotster.com IconDotster has established itself among the world largest domain name registrars with more than 3 million domain holdings under management and servicing hundreds of thousands of customers worldwide. Additionally, the company provides a feature-rich line of value-added services such as web hosting, design, and online security.

Aural Solutions
auralsolutions.com IconBy hosting your web site in AuralSolutions Services Ltd servers you can have peace of mind that your site stays in a fast, stable and secure invironment, paralleled with a great dedicated support. You'll have your cPanel web hosting control panel to fully manage your linux web hosting account with ease. Some included features are: - Softaculous Premium: You can easily install software like WordPress in one simple step. No coding or ...

Altus Host
altushost.com IconAltusHost is a hosting company dedicated to being the best in the industry. We have a wide number of solutions, both for personal use, all the way to large scale enterprise users. From our scalable shared accounts to large server clusters, you will find that we have reasonably priced hosting plans, which will meet your rock solid hosting expectations. You will find that our support system is second to none. We will facilitate your ...

Expedient
expedient.com IconExpedient combines data centers, network access and managed services to deliver information technology infrastructure as a service (IaaS) solutions. With a physical presence in seven (7) cities, local experts ensure continuous service availability at eleven (11) locations where client data is secured in both physical and virtual platforms, including colocation cabinets, cages and public and private clouds. The company ensures ...

Host Pakistan
host.com.pk IconAt Host Pakistan our mission is to deliver quality web development services to the general public and business community. We provide a fast, reliable and comprehensive service that we believe you will be completely satisfied with. With the growing need for affordable hosting, the company set out to deliver the best web hosting at a price where everyone can afford to have their piece of the World Wide Web. Host Pakistan remains ...

Trademarks, logos & names are properties of their respective owners and protected by law.