jakhoster review

This review cover a general impression of jakhoster.com product features like reliability, support, data center, price & more. Brand #7431, listed since .

Most Recent Customer Reviews

Diana (dianachristinaangel@y...)
Time Hosted: 1 to 2 years
Global rating
Features
Cost
Customer Relation
Control Panel
Servernya sering down, sehingga websitenya sering tidak bisa diakses, ketika costumer servicenya dihubungi, teleponnya ngga diangkat angkat, yahoo messengernya juga ngga bakal aktif klo servernya lagi bermasalah. BT... Banget dech melihat fasilitas dan pelayanan konsumennya seperti ini. Intinya, semua pelayanan jakhoster ngga ada sisi baiknya, cuma menang harga domain dan sewa hosting ajach yang murah, tapi pelayanan dan fasilitasnya sangat tidak baik. Bagaimana coba klo website kita ngga bisa sering diakses, otomatis para pembaca malas kan balik ke webiste kita karena susah di akses. Apalagi klo website kita adalah website perusahaan kita, bisa bisa omset kita berkurang, mau ganti rugi ngga tuch jakhoster. Gimana yach cara minta ganti ruginya, atau bagaimana yach melaporkan ke bagian perlindungan konsumen agar konsumen2 lainnya tidak kecewa seperti saya, Dan jakhoster di tutup ajach. Sudah buang2 duit tapi fasilitas yang ditawarkan tidak sesuai. Klo gini caranya, cuma buang2 duit [read more...]
Jhonny (Jhonny@g...)
Time Hosted: 2 to 3 years
Global rating
Features
Cost
Customer Relation
Control Panel
Payah banget... 0,5 thn pertama ok banget.. tapi kesini nya down melulu...
Fitur nya sih ok, harga ok, tapi ya itu lah... ga profesional banget.
Sering mati, customer support ga bisa dihubungi, cust dicuekin aja...
Kelaut aja deh....
putri (puepuet@y...)
Time Hosted: over 3 years
Global rating
Features
Cost
Customer Relation
Control Panel
web hosting dan domain murah semua,stabil dan kenceng,iix maupun usa servernya bagus semua,paling murah di indonesia deh
MORE REVIEWS

Overview

About jakhoster

Jakarta Hosting Center: Penyedia Webhosting dan Domain Murah Di Indonesia

jakhoster.com GooglePlus Cover
Website research for jakhoster on October 4, 2008 by WebHostingTop

Promotions

No website coupons announced! Looking to get a great webhosting deal using vouchers ? Checkout our current web hosting coupons list!
If you manage this brand, you must be logged in to update your promotions!

Add your promo code

Promotion:
Provide the start date
and end date if the promotions expires!
Your email
(will not be displayed)
How much is 2+2 ? Respond with 4
 

Plans

There are no products or services listed yet! To add any hosting plans, you have to login into your account!

Marketing information is managed by jakhoster@gmail.com [login] Claim this businessCreate a free account to manage jakhoster.com listing!

Web stats

Owner: Jakhoster.com
Web Site Title: Jakhoster.com | Web Hosting Dan Domain Murah Indonesia
Website Description: Web hosting dan domain murah di Indonesia,IIX dan USA Server, dengan memberikan service yang berkualitas,terbaik,tercepat dan handal
Targeting: Indonesia
Statistics
Links to the site: 57
Details for https://www.jakhoster.com/
Website DNS: MX::alt2.aspmx.l.google.com - 74.125.68.26 ( Mountain View )
MX::alt3.aspmx.l.google.com - 64.233.189.26 ( Mountain View )
MX::alt4.aspmx.l.google.com - 173.194.72.26 ( Mountain View )
MX::aspmx.l.google.com - 66.102.1.27 ( Mountain View )
MX::alt1.aspmx.l.google.com - 173.194.221.27 ( Mountain View )
dns1.jakhoster.com - 139.162.14.120 ( Singapore )
dns2.jakhoster.com - 139.162.14.120 ( Singapore )
jakhoster.com - 139.162.14.120 ( Singapore )
Server Software: Apache
Website IP: 139.162.14.120
IP Location Country/State/City: Singapore / Singapore / Singapore - see top providers in Republik Singapura
ISP Name / ISP URL: Linode LLC / linode.com
Facebook Shared Count: 0
Linkedin Shared Count: 1
Google+ Shares Count: 0

Customer Testimonials

There are no customer testimonials listed yet. You can be the first one to add your testimonial here.

Add your own testimonial

This form is used exclusively for positive feedback, for a regular review click here

Your Name
Email(will be obfuscated)
One Hosted domain name with this company
Testimonial
(HTML tags are NOT allowed!)
Minim 100 characters!
How much is 2+2 ? Respond with 4
 

Social Networks

No official account on Linkedin yet!
https://plus.google.com/+JakhosterIndonesia
About: Web hosting dan domain murah di Indonesia,IIX dan USA Server, dengan memberikan service yang berkualitas,terbaik,tercepat dan handal
Jakhoster account is having 9 followers and 22 plus one count. See recent Google+ Posts:
jakhoster.com GPlus Icon
- info #promotion   http://blog.jakhoster.com/category/promotion-code/ Promotion Code – JakINFO
- info #promotion http://blog.jakhoster.com/category/promotion-code/
- Selamat pagi... sudah pny domain dengan nama sendiri blm ?? kita punya bnyk extension silahkan buka http://jakhoster.com/ Jakhoster.com - Web Hosting Dan Domain Murah Indonesia - IIX Dan USA Server
jakhoster Blog Blog added on Aug, 2014, with total 22 articles, language en-US. See recent blogs summary posts:
- Setting FTP di FileZillla - Buka aplikasi FileZilla. Pada pojok kiri atas, klik ” File ” lalu pilih ” Site Manager ” Setelah jendela ” Site Manager ” terbuka, pilih ” New Site ” Lalu isi Domain yang akan disambungkan ke FileZill
- Cara Mengedit .htaccess Dari Cpanel - Login ke dalam akun Cpanel anda. Pada bagian “File” , klik icon “File Manager” Setelah itu akan ada pop-up windows. Pilih direktori yang akan dibuka. Lalu centang “Show Hidden Files (dotfiles)” lalu p
- Apa yang dimaksud dengan “Entry Processes” di cPanel - Jika Anda login ke cPanel, Anda akan melihat di sisi kiri “Entry Processes” dengan angka 0/20. Maksud dari “Entry Processes” adalah berapa banyak skrip PHP Anda telah berjalan pada satu waktu. hosting

ReviewsCustomer Ratings

The quick stats of jakhoster profile shows a note average of 5.8 out of 10, counting 4 opinions. (few listed on the top of the page)
As visitor you can rate this provider directly here! If you are part of support team, you can respond to these reviews by going to login

Add your own review [Toggle to basic/advance form]

Required info

Overall Rating
Time Hosted
Features
Price / Cost
Customer Relation
Control Panel
Your Social URL, Name or Usernameeg. https://twitter.com/YOURID or https://facebook.com/YOURID or https://plus.google.com/+YOURID
Your Email Or login and come back to this page
Customer identification(Not public visible. eg Customer=1120 or Account=2121 or Order ID=511AAS3)
Your hosted domaineg. mysite.net. If you have multiple domains, mention at least one!
Summary of your posteg. jakhoster.com is best!
Your review HTML tags are NOT allowed! MINIM 100 characters!
Provide as much information as possible in your review! Too less information may be counted as not relevant and not approved!
(please specify which plan you used)
How much is 2+2 ? Respond with 4
 
vivie (vie_80@y...)
Time Hosted: over 3 years
Global rating
Features
Cost
Customer Relation
Control Panel
webhosting paling murah yang pernah ada di indonesia, untuk domain murah juga,server iix maupun usa mantap kenceng stabil,support ok,pokoknya bagus murah ga nyesel deh
These jakhoster customer review(s) and ranks are the subjective opinion of our visitors and not of whtop.com staff.
Trademarks, logos & names are properties of their respective owners and protected by law.